Fran Sol wil naar een team waar hij eerste keus is

41
1942

Op de site van Estadio deportivo is een artikel te lezen waarin de zaakwaarnemer van Sol heeft laten doorschermeren dat Sol enkel voor een optie gaat waar hij een goede kans heeft 1e keus te zijn. Zijn periode in Nederland waar hij 40 doelpunten heeft gemaakt overtuigde hem klaar te zijn voor een grotere Europese competitie. Nikola Franco de zaakwaarnemer van Fran Sol erkent gesprekken te hebben gevoerd met Sevilla, maar Sevilla heeft een behoorlijke bezetting voorin. Bij Rayo Vallecano is een grotere kans aanwezig op veel speeltijd, Fran Sol wil naar een team waar hij eerste optie is en waarin hij kan blijven groeien. Vermoedelijk zal Fran Sol morgen zijn laatste wedstrijd voor de Tricolores spelen!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Joan
Gast
Joan

Als W2 Sol niet gouw verkoopt, komen we in de problemen.. (Over een een jaar loopt hij zo weg,de optie ten spijt)….SOL is een goede spits , maar zeker geen “topper” wat sommigen beweren vooral BD!.Wilbert Hack.Hij is zwaaroverschat.Als het zo doorgaat zit je met een teleurgestelde speler. E 5.000 000. Is voor een technisch matige speler veel te veel.en doet w2 de das om

Piet de Visboer
Gast
Piet de Visboer

Wellicht een goede vervanger; Doet het top op jeugd niveau in DL, maar krijgt nauwlijks de kans. Afgelopen weekend klasse spitsdoelpunt. Is geen basis dus, wellicht te porren voor de Eredivisie.

Daniel Steininger (Greuther Furth)
https://streamable.com/q8siu

Franciscus Sol
Lid
Franciscus Sol

Laat het scouten maar aan de professionals over, maatje…

marianobombarda
Lid
marianobombarda

Rayo Vallecano gaat met een begroting werken van +/- 12 miljoen, die gaan dus nooit geen afkoopsom kunnen betalen van 5 miljoen.
Hopelijk gaat Willem II niet teveel in het sentiment mee om hem voor een habbekrats te laten gaan..

Dirruk
Gast
Dirruk

@marianobombarda,

Misschien neemt Willem ll nu wel met minder genoegen omdat men Sol MOET verkopen als blijkt dat Frenkie de Jong dit seizoen niet verkocht wordt. Of denk je dat de bestuurscrisis bij Willem ll echt gaat over het wel of niet wegsturen van Berry van Gool?

Tsja
Gast
Tsja

Ok. Ik wil tot nu toe heel erg vertrouwend over al in mee. Eerst Berry, kan ik snappen brengt ons niet verder. Nu praat je heel erg contradictioneel door het 1 (met rvc enz) ik kort het af, en dan ineens te zeggen dat het niet ligt aan Berry. Ik kan er nu dus helemaal niet meer de wijs uit. Dirruk, ik vind je toevoegingen heel erg waardevol. Ik wil absoluut niemand neerhalen hier. Maar ik snap er nu dus helemaal niks meer van. Hoop ook op hele positieve antwoorden komende dagen mbt tot bestuur en sol. Forza willem 2!

NicK3R
Gast
Nick

Is op dit forum onder verschillende posts al eens aangehaald. TD heeft meer geld uitgegeven dan de bedoeling was.

Frietmet
Lid
Frietmet

Maar daar zal hij toch toestemming en/of hulp bij hebben gehad.

david loggie
Lid
david loggie

hoeveel euro heeft hij meer uitgegeven dan er is? graag het bedrag en bewijs. Bedankt!

frankvanstraalen
Gast
frankvanstraalen

Het bedrag is helemaal niet interessant. We hebben ooit met elkaar afgesproken, we geven niet meer uit dan er is. Wat er nu gebeurt, is juist het gene waardoor we ooit op het randje van de afgrond hebben gestaan. Onze TD heeft meer uitgeven dat er is met toestemming van de RVC (gegokt dat sol of frankie wel verkocht zou worden). Dit zijn Verbunt praktijken. Alleen daarom al EXIT voor Matthijssen en RVC Voor alle duidelijkheid de problemen zijn wel zo groot, dat we Sol wel moeten verkopen anders kunnen we na de winterstop de salarissen niet meer betalen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Frankvanstraalen

Hoe weet je dat we er zo slecht voorstaan?
Dus dit betekend dan mijn vraag hier B dus het antwoord is. ?
Zeer Slecht en dus weer WANBEILD😡🤮..

frankvanstraalen
Gast
frankvanstraalen

Hoe ik dat weet ga ik hier niet zeggen. Maar er zijn meer mensen die dit weten, lees de verschillende reacties op dit forum er maar op na. En volgens mij gaat de bestuurlijke crisis hier voor een groot gedeelte ook over. bedragen en mijn bronnen zijn ook niet belangrijkst. Belangrijk is dat bepaalde personen gewoon hun gang gaan, en zich niets aan trekken van de zaken die wij in het verleden hebben afgesproken en waarvan wij allen riepen DIT NOOIT MEER.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Frankvanstaalen
Klopt idd dat ze dat riepen dit nooit meer en dan un jaar of 7/8 na dato weer de de zelfde fout
Maken. En ik beweer ook niet dat je onzin uitkraamt want het ook andere reacties van oa Dirruk gelezen. Dat we er schijnbaar zo slecht voorstaan dat we moeten hopen dat We Sol verkopen of Frenkie verkocht wórdt omdat we anders straks salarisen niet meer kunnen betalen is wel heel erg en hebben ze het wel heel bond gemaakt. Alle werk en positief eigen vermogen weer weg is pff..is al het werk voor niks geweest..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk
`
En hoeverre is er meer geld uitgegeven dan er binmen komt?

A. Is er meer uitgegeven dan hét spelers budget toeliet en dat er extra geld bij bijgelegd moest worden?

B, of is er zoveel geld uitgegeven dat we om dit moment weer in de rode cijfers staan?

Het is allebij slecht. Maar B zou toch de overtreffende trap zijn

Robby
Gast
Robby

Ajax verknalt al jaren de mogenlijkheid om de CL te halen doen ze van de week wel weer. Kunnen we Sol nog een jaar behouden en hebben we gelijk het geld om de contracten van Joris en Berry af te kopen.

david loggie
Lid
david loggie

het fijne aan Sol is dat hij realist is. En dat is een kleinere club. Als wij tussen de 2-3 miljoen vangen is dat absoluut de hoofdprijs. Maar supporters blijven maar geloven dat 5 miljoen reeel is voor een spits die er 16 maakt in de eredivisie. Het is een zeer goede afmaker maar verder verliest hij bijna ieder duel. Armenteros, dat was een aanspeelpunt..maar die miste vervolgens weer veel te veel kansen. Ik hoop voor Sol, topgast, op een mooie transfer voor hem en dat wij een mooi bedrag er aan over houden.

Henkie013
Lid
Henkie013

Gelukking zijn we van het Veerman gerucht verlost. Die lange palingboer heeft voor de reeperbahn gekozen.

TheObserver
Lid
TheObserver

Mocht Sol verkocht worden dan had je met Veerman een redelijke vervanger in huis die de eredivisie kent , niet het niveau van Sol, ook een ander type voetballer maar moet nog zien waarmee Mathijssen mee aankomt zetten.

Ben
Lid
Ben

Veerman is 2 klassen beter dan Sol, Sankt Pauli is de perfecte club voor Veerman, maar ik had hem o zo graag bij Willem II zien spelen.

Dirruk
Gast
Dirruk

Klopt 100% Ben maar voor deze reactie ga jij heel veel downyduimpjes krijgen.

Ben
Lid
Ben

Ik geef gewoon mijn mening Dirruk en trek me niks aan van duimpjes omlaag. Ojo hield ons samen met Lachman in de eredivisie, Chirivella is een geweldenaar, Nick van der Velden en Velikonja kunnen er helemaal niks van, Wellenreuther is 3 klassen beter dan Branderhorst, Croux wordt hier zwaar onderschat, Andrade is te slecht voor de Juup, etc., etc, etc.

Henkie013
Lid
Henkie013

Whahaha, Lachman. Met jou kun je lachen man. Zoek Lachman even op twitter, de Zwollenaren waren hem vanavond na een halve wedstrijd al beu. Croux heeft al zoveel kansen gehad en niet benut, die is gewoon te licht. Branderhorst en Wellenreuther ontlopen elkaar niet veel, maar Branderhorst spreekt Nederlands en is een jongen van ons dus krijgt hij van mij het voordeel. Je kunt daarover van mening verschillen maar 3 klassen beter slaat helemaal nergens op. Op Veronica Inside zojuist het bericht dat Willem II Veerman 20.000 meer bood dan zijn huidige salaris. Daar werd lachwekkend over gedaan. Bij St… Lees verder »

donjeer
Lid
donjeer

Dat ging niet over willemII, maar over ado als vervanger van johnsen.

Dirruk
Gast
Dirruk

Ojo klopt.
Chirivella klopt.
Wellenreuther klopt.
v.d. Velden klopt.
Velikonja klopt.
Andrade klopt.
Croux klopt.
etc. etc. etc klopt.

Lachman???

Das nou jammer Ben daar gaat je koelkast en reischeque van D-reizen.

Nillis
Lid
Nillis

Croux komt nog geen telefooncel voorbij en heeft een voorzet van een pupil van ‘bal op dak O9”

Henkie013
Lid
Henkie013

Dirruk, je geeft niets om voetbal maar nu waag je het wel om over voetbal technische zaken te praten. Of geef je er niets om, maar denk je er wel verstand van te hebben? Ojo, kan ik wel mee leven maar om hem de credits te geven dat hij ons in de eredivisie heeft gehouden gaat me een stap tever. Chirivella, voor ons een goede speler maar om hem een geweldenaar te noemen gaat me ook te ver. Leed vaak knullig balverlies en pakt veel teveel onnodige kaarten. Maakte wel nuttige vieze meters en had een goede assist. Wellenreuther was… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Henkie013,

Waren niet mijn woorden hè. Ik gaf alleen maar aan dat ik het wel eens ben met Ben, al heb je gelijk als je aangeeft dat ik helemaal niks om voetbal geef en er geen verstand van heb. Gelukkig voor onze club zit ik dan ook niet in de RVC al hoef je om de portefeuille technische zaken te krijgen bij onze BVO daar ook helemaal geen enkel verstand van te hebben of op ook maar een enkele manier te laten zien dat je ondanks dat een positieve bijdrage levert aan onze club.

Ben
Lid
Ben

Zonde, dan blijf ik thuis warm bier drinken Dirruk.

UNITED
Gast
UNITED

Ben je moet echt minder zuipen tijdens de wedstrijd

Knaap
Gast
Knaap

Jou nemen we al niet serieus sinds je verkondigde dat Ojo een betere middenvelder was dan die we vorig jaar hadden, en nu maak je jezelf wederom belachelijk.

Snorro
Gast
Snorro

Die veerman is dan wel een lange slungel, maar ondanks dat behoorlijk snel met een goede actie én kopsterk. Was prima alternatief geweest idd.

TheObserver
Lid
TheObserver

Idd Snorro. Sol is een ander type voetballer ..dodelijk op de goede plek vaak. Veerman is geen Sol maar zeker niet de houterige slungel wat hier vaak verwoord word. Als een speler niet naar WillemII komt kan hij er bij veken geen hout van…terwijl denk de helft de beste man in totaal nog geen 60min ooit live of op tv aan het werk gezien heeft. Maar massaal op het duimpie naar beneden drukken is kennelijk leuk !! Ik voorspel he dit zijn dezelfde types als die naar een 1-4 thuisnederlaag gewoon de polonaise lopen in de Beitel en bij een… Lees verder »

Van F
Gast
Van F

Jammer dat hij naar deze club vertrekt. Doorverkoop percentage van 20 % eisen voor Sol. Als hij verder doorbreekt hebben wij er ook wat aan!

Sprang
Lid
Sprang

Om te groeien als club zijnde moet je fran laten gaan en een paar miljoen vangen. Deel steken in de selectie(nieuwe spitsen, buitenkansjes). Deel steken in bijv het stadion.
Tuurlijk is fran een belangrijke speler. Maar je moet het deze jongen gunnen om te gaan. Jammer dat het nu pas is. Maar dat is de markt gewoon. Je hebt nog 3 weken om een ander te halen.

Grenzen
Gast
Grenzen

3 weken,maar de competitie wacht niet!!

Lucasjee013
Gast
Lucasjee013

dit is idd waar heb hem op de opendag gesproken en hij zei richting volgende dat hij zou vertrekken

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

De Spaanse La Liga staat in alle opzichten een behoorlijk aantal treden hoger op de Internationale voetbal-ladder dan de Eredivisie, maar ik kan me niet voorstellen dat Fran in Rayo Vallecano de door hem gewenste droomtransfer ziet. Het is weliswaar een club uit zijn geboortestad, maar de 3e in de ranking. Zeg maar het Excelsior van Madrid. Qua entourage gaat hij er ook niet echt op vooruit met een (spuuglelijk) stadion zonder tribune achter de goal en met een capaciteit van 14.700 toeschouwers. Doe mar nie Franneke, doe mar hierblèève jonge …

JTW
Lid
JTW

Prachtig stadion dat voetbalcultuur uitstraalt. Veel beter dan een hypermodern betonblok met LCD displays als stadionomranding.

Rayo Vallecano is een echt volksclubje. Real Madrid is voor toeristen, Atlético de volksclub die langzaamaan de kant op gaat van de commerciële toeristenclubs, Rayo is van Madrilenen met Argentijnse roots. Daar is de sfeer juist erg goed, vele malen beter dan bij de selfie’s makende toeristen in Santiago Bernabeu.

Helaas gaat Rayo Vallecano ons niet de gewenste 5 miljoen euro betalen, lijkt mij, maar voor Fran zou het een mooie stap zijn naar een Primera Division club uit zijn geboortestad!

Frietmet
Lid
Frietmet

Dan gewoon mooie constructie met iets minder transferbedrag maar wel bonussen en doorverkoop percentage. Je weet nooit of hij na een goed seizoen alsnog naar grotere club kan.

Henkie013
Lid
Henkie013

Prachtige club Rayo maar wat JTW zegt, die gaat ons geen 5 miljoen betalen en ook geen 3 miljoen. Die werken met een nog lagere begroting dan wij. En doorverkoop percentage? Denk je serieus dat ze Fran na een jaar voor 40 miljoen aan de grote buurman verkopen? Fran is 26, ik denk niet dat er heel veel meer in zit dan dat hij afgelopen seizoen heeft laten zien bij ons en daarmee moet je hard je best doen voor speelminuten in de primera division.

Robby
Gast
Robby

Maar een jaar net zo presteren als hier en hij wordt 1e spits bij Sevilla of celta di vigo.