Fran Sol wil graag ons prachtige shirt nog eens dragen!

21
5388

In een interview met VI waarop vooruit gekeken wordt naar het duel van AZ en Kiev staat een passage waarin Sol aangeeft graag nog eens het prachtige rood wit blauwe shirt te willen dragen. ‘Echt: dat zou toch awesome zijn?
Zijn reactie in het artikel:
In de wedstrijd om de Super Cup won Dinamo Kiev anderhalve week geleden met 3-1 van Shakhtar Donetsk, de eindstand werd bepaald door een rake kopbal van invaller Sol. Dat doelpunt werd op social media veel gedeeld door Willem II-fans, die hem bepaald nog niet vergeten zijn. ‘Dat doet me heel veel, weet je dat? Ik voel de liefde, nog steeds. Ik denk nog vaak terug aan mijn tijd daar, hoe kan dat ook anders? Mijn zoontje is daar geboren en ik heb er een geweldige tijd gehad.’ Of we Sol ooit nog terugzien in het rood-wit-blauw? ‘Echt: dat zou toch awesome zijn? Ik weet niet hoe, ik weet niet wanneer, maar het lijkt me geweldig om dat prachtige shirt ooit weer eens aan te mogen doen.’

21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments