Fran Sol in de basis tegen Sparta?

3
1536
Fran Sol

Fran Sol loopt alweer voor op schema en kan mogelijk al spelen tegen Sparta
Fran Sol loopt alweer voor op het schema dat voorzien was na de operatieve ingreep die hij moest ondergaan. Hij zou twee weken niet mogen trainen, maar de Spaanse spits van Willem II is deze week al aan de slag gegaan.

Sol hoopt dat fysiotherapeut Gijs van der Bom hem zover kan brengen dat hij begin volgende week weer aan kan sluiten bij de groep. In dat geval zou hij volgende zaterdag tegen Sparta alweer kunnen spelen. Eerder dit seizoen herstelde de aanvaller al razendsnel van een ingreep aan zijn knie.

Binnen, in het krachthonk in het stadion, is Sol niet alleen. Jordens Peters kreeg maandag een injectie in zijn knie. Eerder wees onderzoek uit dat een operatie niet noodzakelijk is. De injectie en rust moeten ervoor zorgen dat vocht onder zijn knie wegtrekt. Verwacht wordt dat ook Jordens Peters er tegen Sparta bij zal zijn.

Ook Etien Velikonja werkt aan zijn herstel. De aanvaller viel tegen AZ uit met knieklachten. Een mri-scan wees uit dat de aard van die blessure nogal mee valt. De Sloveen heeft in elk geval geen kruisband afgescheurd en wordt snel weer op het veld verwacht.

Kostas Tsimikas ontbreek wegens interlandverplichtingen. De linksback speelt op maandag 13 november in Thessaloniki met Jong Griekenland tegen Jong Kroatië. De inzet is de eerste plaats in groep I van de kwalificatieronden. Beide landen zijn nog ongeslagen. Jong Griekenland won vier wedstrijden. Kroatië won de drie keer dat het in actie kwam. De eindronde is in Italië en San Marino. 

Bron: BD.nl

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments