Fran Sol draagt hattrick op aan fans

12
1716
Fran Sol 3x 57' 70' en 90'

Fran Sol droeg zijn eerste hattrick in het shirt van Willem II, waaraan ook de Spaanse media aandacht besteedden, op aan de fans van de Tilburgse club. Hij doorbrak zelfs even het afgesproken protocol om de harde kern alleen met een applaus voor de steun te bedanken.

Volledig artikel BD

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
darren
Lid
darren

Als er één verdient op de sokkel bij de club van 100  te staan is het wel Fran, Helaas zie ik dit niet gebeuren; Ik gun Fran van harte dat stapje hogerop in zijn carriére,maar zou het bijzonder pijnlijk vinden mocht hij bij een (sub)topclub op de bank verzeilen.

Is echt een Topspits voor ons en een prachtig mens !!

patriekolorus
Lid
patriekolorus
Rijst
Gast
Rijst

Ja! Die las ik net ook. Een journalist die het wèl snapt!

Rijst
Gast
Rijst

@redactie

Graag deze column van Hugo Borst in een apart artikel uitlichten.

Misschien dat het voor een aantal supporters helpt, de gebeurtenissen van afgelopen week beter te begrijpen en op de juiste waarde te beoordelen!

wink

Dirruk
Gast
Dirruk

En onze Spaanse held heeft schijt aan die spelers die nu naar buiten toe net doen of ze achter v.d. Looi stonden en staan. Hij wil op en naast het veld laten zien dat de supporters de club zijn en dat draagt hij nu uit door de hattrick aan de supporters op te dragen. Net als Brandenhorst gisteren in de rust aan de King Side liet blijken dat wij samen met de spelers die trots zijn om in het rood, wit en blauw te mogen strijden voor onze club, de club zijn en niet die paar passanten die denken dat… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Zo is het Dirruk!

Rienstra is een aanvoerder onwaardig door zijn frustraties af te reageren en zich af te keren van de supporters.

Wat dat betreft kan hij een voorbeeld nemen aan Sol. Zowel op als buiten het veld een geweldig boegbeeld voor onze club. Altijd positief en altijd hard werken om het team op sleeptouw te nemen. Zou de terechte opvolger zijn van jordens peters als aanvoerder!

Hier het volledige interview: https://youtu.be/PHij_aPwG2Y

Robby
Gast
Robby

Bij Ben heb ik heel sterk het gevoel dat hij dit MOET zeggen. Belangrijke speler voor ons maar in mijn ogen niet de echte aanvoerder. Voor Ben is het gewoon de leiding volgen zodat hij blijft spelen over 7 wedstrijden is hij hier toch weg. Wel jammer want als speler zou ie zo mogen blijven.

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Je zag hem met de week, triester ogen. Dit systeem is hem op het lijf geschreven. Zorg voor aanvoer en Fran legt ze erin. Ik wil niet natrappen, maar hij draagt hem niet op aan VDL Als spelers echt achter hem hadden gestaan, had hij zijn oude trainer wel benoemd. Fran mag weer doen waar hij voor gehaald is. Echt als spits spelen en goale moake !!

Op naar Twente!!

Grenzen
Gast
Grenzen

Inderdaad, zorg voor aanvoer en hij maakt het keurig af. Hij zag er gisteravond veel gelukkiger uit dan in de vorige wedstrijden. Ik had toen eigenlijk veel medelijden met hem. Zoals gisteravond is hij op zijn best.

JTW
Lid
JTW

Geweldig dat hij nu gedeeld topscorer is! Hopelijk krijgen we nog een paar pingels en legt hij er nog een stuk of 5 in, dan gaan we gewoon 5 miljoen aan hem verdienen komende zomer.

Robby
Gast
Robby

Stel hij wordt topscoorder wat zou je dan voor hem kunnen vragen!!

Veli_Lampi
Lid
Veli_Lampi

Gaat nog heel belangrijk zijn de laatste wedstrijden. Maakt iets los bij zowel supporters als selectie. Kan zelfs bij een slechte wedstrijd nog bepalend zijn.