Fran Sol blij met cadeau Willem II supporters

5
3325
Wim Vos (KingZine) overhandigd het cadeau aan Fran Sol (foto: Toin Damen)

Toch nog een mooie avond voor Fran Sol woensdagavond. Na de nederlaag tegen Sparta ontving uit uit de handen van Wim Vos (voorzitter KingZine) een map met ruim 500 reacties van Willem II supporters.

Deze supporters namen de moeite om een berichtje achter te laten ter felicitatie op het heugelijke nieuws dat Fran en Aida Sol in verwachting van een kindje zijn.

Fran werd er eventjes stil van en vond het prachtig en ongelofelijk dat wij als supporters zoveel voor hem doen.

Wij willen iedereen die de moeite heeft genomen een berichtje achter te laten bedanken. Ook de tientallen mensen die een kaartje hebben opgestuurd bedankt. Deze hebben we samen met enkele andere cadeaus en de multomap met reacties overhandigd.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Deze man kan in het rijtje met hypia galasek bombarda victoria maddock farrington brocken mss vergeet ik er een paar maar wat is dit een held !!

Robby
Gast
Robby

Jammer dat hij waarschijnlijk niet op de sokkel komt. Dat zou ie echt verdiend hebben.

JTW
Lid
JTW

Als hij nog een seizoen blijft, dan lukt het wel. De teller staat nu op 68. Plus 34 competitiewedstrijden en minimaal 1 bekerwedstrijd is 103. Dan mag hij er 3 missen en wellicht iets meer afgaand op hoe succesvol het bekertoernooi verloopt. Maar inderdaad, hoogstwaarschijnlijk vertrekt hij nog deze transferperiode.

In dat geval zou hij wel op een andere manier geeerd moeten worden. De naam Fran Sol moet voor altijd zichtbaar blijven in het Koning Willem II stadion. Een mooie graffiti wand in het stadion of iets dergelijks.

Robby
Lid
Robby

Ik hoop stiekem toch ook dat we Sol nog 1 jaartje kunnen zien hier. Met Kolovos (verwachting) en een soort gelijke rechtsbuiten naast hem gaat hij meer kansen krijgen dan afgelopen seizoen. Als ie er dan weer 16 intikt kan een mooie transfer niet uitblijven. met een contract van een jaar en naar verwachting veel belangstelling moet er voor ons ook een mooi bedrag op te halen zijn dan. Win-win m.i. en……Sol op de sokkel is dan ook mogelijk. Tellen officiële oefenwedstrijden ook niet mee?

JTW
Lid
JTW

Van mij mogen ze meetellen wat betreft Fran, maar ik denk dat dat niet eerlijk is ten opzichte van andere spelers die wellicht niet op de sokkel zijn gezet waarbij enkel officiële wedstrijden in de Eredivisie, beker, UEFA Cup en Champions League zijn geteld. Fran nog een jaartje houden zou geweldig zijn, maar eigenlijk ook weer niet. De verwachting is dat het dan weer zo’n top jaar wordt als afgelopen jaar, maar de kans dat afgelopen jaar evenaard wordt, is klein. De kans is groter dat het komende seizoen dan dus tegen gaat vallen. Het beste is gewoon om hem… Lees verder »