Ferdi Elmas op proef

8
2851
Ferdi Elmas

Ferdi Elmans (30) is momenteel op proef bij Willem II. De veugelaanvaller is clubloos en om die reden kan hij nog toegevoegd worden aan de selectie. Elmas heeft zowel de Turkse als Nederlandse nationaliteit en doorliep de jeugdopleiding van Ajax. Na RKC speelde hij voor verschillende Turkse clubs, bij zijn recentste club Gaziantepspor werd zijn contract niet verlengd.

(Bron: Brabants Dagblad)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

probeer dan Owusu Abeyi of Drenthe…

Robby
Lid
Robby

die zijn niet te betalen voor ons. Gevalletje De Ridder. Overigens Drenthe staat momenteel bij Baniyas SC op de payroll dus dat is sowieso uitgesloten. Overigens beide spelers stonden in belangstelling van Zwolle maar die koos voor Menig. Denk dat dat niet voor niets is geweest.

wil
Lid
wil

Elmas ik had er nog nooit over gehoord.

Bas Tardo
Lid
Bas Tardo

Waar we vorige jaar een dijk van een team hadden staan, is het nu een bende van net niet voetballers.

Uitgerangeerd, uitgekotst, niet fit of niet speelgerecchtigd. We got ‘m all!

Robby
Lid
Robby

Da’s wel heel negatief! Snap ik wel we hebben 1 wedstrijd mega slecht gespeelt maar dat is niet het beeld van dit seizoen. Opzich doen we het daar niet onaardig alleen de aanval viel tegen. Maar laat die nou net de afgelopen 2 wedstrijden 5x gescoord hebben. Even afwachten hoe dat nu verder gaat de rest speelt erg goed met uitzondering van afgelopen wedstrijd. Laten we eerst de aankomende wedstrijden bekijken voor we roepen dat het elftal brandhout is. Neemt niet weg dat ik met deze speler mn twijfels heb. Maar ach hijs op proef wellicht verrast ie ons positief.

Sander
Lid
Sander

Nog een buitenspeler. Lekker salarissen verbranden aan spelers die toch niet spelen. Handig!

Sporting Gool
Lid
Sporting Gool

Goeie foto!