Onze punten voor de Tricolores tegen Twente!

17
2378

Dees is lekker. De deskundige jury heeft vanuit het uitvak in Enschede het optreden van de jongens in het rood-wit-blauw beoordeeld. En dat optreden kon ons wel bekoren, ook al speelden we tegen de zwakste tegenstander tot nu toe. De eerste uitoverwinning van het seizoen. De eerste overwinning in Enschede sinds 2002. Dit verdient uiteraard ruime voldoendes. En zo geschiedde.

Zijn jullie het een beetje met de punten eens? Laat het ons weten.

Lamprou: 7
Had niet veel te doen. En wat ie moest doen, deed ie goed. Helaas kon hij niet de 0 houden, maar aan het tegendoelpunt kon hij weinig doen.

Van der Struijk: 6
We hadden al bijna een 7 genoteerd voor Frankie. Totdat hij een paar minuten voor tijd een man gigantisch uit zijn rug liet lopen. Het is dat de aanvaller van FC Twente er geen hout van kan en de bal in de handen van Lamprou schoof, maar het had zomaar een zeer spannende slotfase kunnen opleveren. Strafpunt van Struijk.

Peters: 7,5
Op Jordens kunnen we ook nu weer nauwelijks iets aanmerken. Geeft verdedigend niets weg. Maakte een foutje wat een gele kaart en een blessure opleverde, maar verder mogen we heel blij zijn met zo’n aanvoerder.

Dries Wuytens: 7
Speelde net als zijn broer Stijn onopvallend, degelijk en goed.

Joppen: 7
Had het niet lastig tegen de spitsen van FC Twente. Zijn optreden was desondanks steady. We zijn Koppers alweer bijna vergeten.

Ojo: 7,5
Wij vonden Funso goed. Pakte alleen een domme gele kaart, waardoor hij is geschorst. Dat was dom, ook al raakte hij daarna nog geblesseerd.

Stijn Wuytens: 7
Speelde net als zijn broer Dries onopvallend, degelijk en goed.

Falkenburg: 7,5
Waar Erik ook wordt neergezet, hij doet zijn taak en speelt goed. Ook gisteren weer. Willem II was heer en meester en dat was te danken aan een sterk middenveld waar Erik een belangrijke rol vervulde.

Zivkovic: 6
Richario was helaas wederom niet sterk. Had de 0-3 moeten maken (of moeten afleggen). Liet verder weinig zien.

Van der Velden: 8
Eerlijk is eerlijk, ook wij zijn wel eens kritisch op Nick, maar gisteren was hij goed met twee assists. Ondanks dat hij op een ongebruikelijke positie speelde als spits ging er continu dreiging van hem uit en was hij een plaag voor de jonkies achterin.

Andersen: 9
Tja Lucas. Hij heeft het waarschijnlijk niet helemaal begrepen. Misschien zijn ze bij Ajax gewend om 3x in een helft te scoren of een bal aan te nemen die vervolgens meteen goed ligt. Spelers in het rood-wit-blauw doen dat niet. Alle gekheid op een stokje; man man man wat wastie goed gister.

Ligeon: 5,5
We gaan niet met onvoldoendes werken. Zo vaak winnen we niet in Enschede. Ruben werd als vleugelspits ingebracht. Het was nie veul.

Braber: –
Robert mocht voor de verandering een keertje niet in de 75e minuut invallen, maar in de 85e. Te kort om voor een beoordeling in aanmerking te komen.

De Sa: –
Mocht vorige week in blessuretijd invallen om vervolgens de scheids een handje te geven. En nu weer. Heeft hij een bal geraakt? We weten het niet.

17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments