FC Twente mogelijk zonder Pierie tegen Willem II; Brama keert terug

4
347

FC Twente kan zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Willem II mogelijk geen beroep doen op Kik Pierie. Pierie ontbrak vrijdagochtend op het trainingsveld.

“Kik is ziek geweest en we moeten nog even kijken of hij inzetbaar is morgen”, zegt trainer Ron Jans op de officiële website van FC Twente. Mees Hilgers zal hem in ieder geval niet vervangen. “Hilgers zal er tegen Willem II sowieso niet bij zijn. Mees heeft last van een heupblessure.” Jans moet dus mogelijk puzzelen in het centrum van de defensie voor de plek naast Dario Dumic.

De oefenmeester kan kiezen voor Casper Staring. Ook is het mogelijk dat middenvelder Ramiz Zerrouki een linie terugzakt. Jans kan ook besluiten om Jayden Oosterwolde in het centrum van de defensie te posteren, zodat er op de linksbackpositie een plek vrij komt voor Gijs Smal. Julio Pleguezuelo, de vaste back-up voor het centrum van de defensie, is lang geblesseerd.

Wout Brama, die lang uitgeschakeld was door een blessure én vorige week vader werd, trainde vrijdag weer volledig mee met de selectie van de Tukkers. “Het is mooi dat Wout er weer bij is”, vertelt Jans. “Wout zit morgen weer bij de wedstrijdselectie, maar zal nog niet direct starten.”

Daarnaast kan Jans weer beschikken over Luka Ilic, die weer mag spelen na een schorsing. Het is de vraag of Jans gaat sleutelen aan het middenveld met Godfried Roemeratoe, Ramiz Zerrouki en Jesse Bosch.

Bron: Twentefans.nl

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments