Zondag kassa’s open; Vrije verkoop; Kids 7.50

0
2244

UPDATE, Vrijdag 18 December 2015, 16.00 uur
Teller staat op 12.000 verkochte tickets.
Alle kaarten voor alle vakken kosten voor kinderen tot 13 jaar 7,50 euro

De tickets incl. 7.50 euro tickets zijn te bestellen via www.besteljekaartje.nl

Zondagmiddag, een ideale dag om er gezellig met de hele familie even tussenuit te gaan. En wat is nou leuker dan voordelig met de hele familie een wedstrijd van je favoriete club bezoeken?

De wedstrijd Willem ll – Roda JC, gespeeld op zondag 20 december om 14.30, wordt voor elk kind tot en met 12 jaar aangeboden voor maar €7,50*, en dat geldt voor elk vak (dus ook op de lange zijde en Eretribune Noord en Zuid)! Dit is dé kans om je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes goedkoper mee te nemen naar de eerstvolgende wedstrijd van Willem ll.

We laten ze op een leuke manier kennis maken met de club door middel van allerlei leuke activiteiten rondom het stadion. Een van die activiteiten zal de welbekende ‘Bakfiets Challenge’ zijn, de rest wordt later bekend gemaakt. Ook zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden voor een lekker hapje of drankje bij het stadion.

Wil jij deze leuke gezinsmiddag niet missen, bestel dan nu je kaartje op www.besteljekaartje.nl! En help Willem ll samen met je hele familie naar een overwinning.

*Er zal bij het stadion goed gecontroleerd worden dat de kaartjes bedoeld voor de kinderen tot en met 12 jaar ook daadwerkelijk gebruikt worden door bezoekers onder de 13 jaar. Wanneer de kaarten gebruikt worden door bezoekers waarvoor de actie niet bedoeld is, zal de toegang geweigerd worden.