Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Laad meer...
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Laat zien dat je achter Willem II en achter deze boodschap staat door deze post te linken en te delen via je socials. Meer informatie: www.tilbo.com/steun-willem-ii-vraag-geen-geld-terug
Wat denk jij: gaan deze spelers verlengen of vertrekken? 

➡️ https://www.tilbo.com/verlengen-of-vertrekken/
ZONDER SUPPORTERS GEEN VOETBAL!

Nederland is in rep en roer. Het coronavirus heeft ook Nederland bereikt en eigenlijk gaat het al ruim een week over niet anders dan dit virus. Mogelijk gaat het coronavirus ook het betaald voetbal en dus Willem II treffen. Overheidsinstanties zijn zich aan het beraden over het eventueel afgelasten van openbare evenementen, waaronder wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie. 

In andere landen worden momenteel al wedstrijden zonder publiek gespeeld. Hier zijn wij op tegen. Wij snappen dat overheidsinstanties in het geval van het coronavirus geen onnodig risico kunnen lopen. Wat ons betreft worden de wedstrijden uitgesteld en in een later stadium met publiek ingehaald, zoals dit eigenlijk altijd gebeurt bij eventuele noodsituaties. Immers: de voetballerij stelt niets voor zonder supporters en sponsoren in het stadion. 

Mocht de burgemeester het noodzakelijk achten om de wedstrijd Willem II - Heerenveen en eventuele andere wedstrijden verder in het seizoen zonder publiek te spelen, willen wij hem en andere bepalende overheidsinstanties vragen om de mogelijkheid te bekijken om de wedstrijden van Willem II op een later moment met publiek in te halen. Nogmaals: wij hebben begrip voor de beslissingen aangaande dit virus, maar zouden het oneens zijn met eventuele wedstrijden zonder publiek. 

Wij kijken uit naar een sfeervol restant van de competitie waarin wij er alles gaan doen om onze rood-wit-blauwe strijders richting Europees voetbal te schreeuwen. 

Supporterscollectief Willem II.
Een volksverhuizing van Tilburg naar Rotterdam is aanstaande.
Het uitvak is bij Feyenoord-Willem II namelijk volledig UITVERKOCHT!!!

https://www.tilbo.com/teller-feyenoord/
Laad meer...