Excuses van Dries: ‘Mijn schuld’

8
1961
Dries voor de camera van Omroep Brabant

Willem II-speler Dries Wuytens stond er na afloop van de met 2-3 verloren wedstrijd tegen Excelsior als een dood vogeltje bij. Vier keer was hij betrokken bij een doelpunt: een keer in positieve zin en drie keer in negatieve zin. Wuytens neemt geen blad voor de mond. “Het was een kutavond. Ik ga drie keer in de fout. Dat mag gewoon niet gebeuren.”

Zo veroorzaakte Wuytens een strafschop en bij de winnende treffer van de Rotterdammers glipte de bal onder zijn voet door. Bij de gelijkmaker gaf hij Excelsior-spits Van Weert te veel ruimte. “We hebben naar deze wedstrijd toegeleefd en hard getraind. Vanavond hebben we voor elke meter geknokt, maar door mijn toedoen hebben we verloren. We waren beter en hadden deze wedstrijd kunnen winnen. Excelsior kwam voor een punt.”

Wuytens voelt zich schuldig aan de nederlaag. “Ik bied mijn excuses aan de supporters, mijn medespelers en de technische staf.”

Zespuntenwedstrijd
Aanvoerder Jordens Peters sprak van een dure nederlaag. “Het was een klassieke zespuntenwedstrijd. Die spelen we nu bijna wekelijks. Zulke wedstrijden moet je gewoon winnen. Dit doet veel pijn, vooral de manier waarop we verliezen. Het is jammer dat er nu een interlandweekend volgt, want we willen het liefst door. Op jacht naar een overwinning, want die hebben we hard nodig.”

(Bron: Omroepbrabant.nl)

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments