Excelsior neemt weinig fans mee naar Tilburg

6
1152
TILBURG - Willem II - SC Cambuur, koning Willem II stadion, 06-12-2015, eredivisie voetbal seizoen 2015 - 2016. Sfeer, spandoek.

Terwijl de rest van het Koning Willem II stadion goedgevuld zal zijn voor de wedstrijd Willem II – Excelsior (verwachting 12.000 toeschouwers) zal het uitvak ver leeg blijven. Tot op heden zijn er slechts 50 Excelsior supporters die zaterdagavond gaan plaatsnemen in het uitvak.

Voor Willem II-supporters zijn er buiten de uitverkochte vakken P, A, B en C nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar op de vakken F,G,H, J en K. Voor de overige vakken zijn nog ruim voldoende kaarten beschikbaar. Kaarten te bestellen via http://www.besteljekaartje.nl

Kassa’s zijn zaterdag vanaf 19.15 uur geopend.

Vanaf 19.15 uur is de KingSide geopend en zal er een DJ staan.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Gast
wil

Massaal achter onze ploeg gaan staan. Dan komen zeker de 3 punten.

Eelco
Gast
Eelco

zijn er 100 geworden uiteindelijk

JTW
Gast
JTW

Leven al jaren boven hun stand. Eigenlijk hebben ze niks te zoeken in de Eredivisie. Clubs als Twente, Sparta, Roda, NEC, Go Ahead Eagles, Cambuur en MVV zijn in bijna alles veel meer Eredivisie-waardig.

Zekur
Gast
Zekur

Als dat al jaren zo is, dan is het geen toeval meer, het is gewoon een gevaarlijk ploegje waar we vaak van verliezen. Ik vind het juist knap wat ze daar jaar op jaar presteren. Maarrrr.. als je Koolwijk neutraliseert en onze buitenspelers mobiliseert, kan het ook zomaar wéér 5-0 worden..

Wilco
Gast
Wilco

Eredivisie waardig, ja maar het gaat om de ranglijst en de punten welke je daar scoort. Als je strafpunten zou krijgen voor een te kleine achterban, of te kleine accommodatie of kunstgras, zouden ze inderdaad in de keukendivisie spelen.