Evaluatie: Meej z’n allen op de KingSide achter Willem II

14
2629

Sinds dit seizoen is er een en ander veranderd op de KingSide. Een aantal jonge (en iets minder jonge) honden heeft zich verzameld naast de ingang van Vak B om op hun manier de wedstrijden te beleven, dat wil zeggen 90 minuten lang sfeer maken. Over dit initiatief is veel gezegd en geschreven. Op Social Media is er veel kritiek op dit Blok B gekomen. Je kunt wel blijven hangen in deze negatieve modus, maar wij kijken liever vooruit. En hoe doe je dat? Nou, door gewoon met diverse geledingen en groeperingen op de KingSide onder het genot van een biertje een evaluatieavond te houden. En dat hebben we vanavond gedaan. Het was zinvol om bij elkaar te gaan zitten en naar elkaar te luisteren naar wat goed gaat en wat beter kan.

Het is mooi dat zoveel jonge gasten weer trots zijn op het rood-wit-blauw. Initiatieven als Blok B moeten dan ook niet in de kiem worden gesmoord, maar moeten worden gekoesterd. Daar is iedereen het over eens. Toch zijn er zeker verbeterpunten, wat de jongens van Blok B zelf ook inzien en waar ze voor open staan.

Feit blijft dat je te maken hebt met ruim 2.000 supporters op de KingSide met net zoveel manieren om een wedstrijd te beleven. Iedereen moet de gelegenheid hebben om op zijn manier een wedstrijd te beleven. Als je dat in het achterhoofd houdt en je tegelijkertijd oog blijft houden voor en blijft luisteren naar de andere supporters op de KingSide moet het ook met het nieuwe initiatief van Blok B helemaal goed komen. Daar is iedereen, van Tifosi tot KingZine en van KS ’79 tot de fanatiekelingen op Vak C en Vak E het over eens.

14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments