ESPN: Palacios niet naar Barcelona; Los Angeles nieuwe bestemming

9
2858
EINDHOVEN - 01-09-2018, Philips stadion. Dutch football Eredivisie season 2018 / 2019. (Left-right) PSV player Hirving Lozano , Willem II player Diego Palacios during the match PSV - Willem II.

De soap rondom de transfer van Diego Palacios van Aucas naar Barcelona heeft een verrassende wending gekregen. ESPN meldt dat de linksback niet gaat tekenen bij Barcelona, maar dat hij inmiddels onderweg is naar Los Angeles om een overeenkomst voor vier jaar te tekenen bij Los Angeles FC koploper van de MLS.

Wat de consequenties zijn voor willem II is niet helder. Willem II heeft bij de huurovereenkomst met Aucas bedongen dat het bij de verkoop van Palacios een deel van de  percentage van de transfersom ontvangt.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Snorro
Lid
Snorro

Lekker. Direct opbrengst ipv misschien over 2 jaar.

Robby
Lid
Robby

Voor ons goed nieuws want die zal moet voor minder dan de Barcelona deal weg gaan. Voor Palacios zelf wel een gehannes hoor. Dan daar naar toe dan daar. Jongen wordt alle kanten heen geslingerd puur voor het geld.

Relativist
Lid
Relativist

Belachelijk idd dat zo’n jongen alleen óp het veld zelf beslissingen mag nemen.

Bomba
Lid
Bomba

Klopt, zat ik me ook te bedenken.
Die causule van 10-15%, zal toch ook opgaan als hij naar een land buiten Europa gaat?
Hij was naar Willem II gekomen om zich in beeld te spelen voor Europese clubs. We zien het wel, we hebben toch geld zat 🤣

WillemDue
Lid
WillemDue

Het is alleen LAFC niet LA Galaxy, geen Zlatan dus.

Frankwie
Gast
Frankwie

En die zijn dus beter

Frank1896
Lid

Palacios in een team met Ibrahimovic, wie had dat aan het einde van het seizoen gedacht?

Frank1896
Lid

Ik lees nu ergens dat het om LAFC gaat. Die heb ik in maart nog in actie gezien, dat is een serieus goed team. Ze staan ook bovenaan in de MLS. Ik denk ook een betere stap voor Palacios. LAFC probeert jonge talentvolle spelers uit latijns Amerika te halen dus het zou ook beter in hun beleid passen.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Dat is op de korte termijn natuurlijk goed nieuws voor ons. Als hij daar voor 4 jaar tekent ontvangen we nu al geld. Bij Barca was het maar de vraag of hij zou gaan na dat jaar op huurbasis gespeeld te hebben.