Erik Falkenburg naar ADO Den Haag

18
2235

Erik Falkenburg heeft een nieuwe club gevonden. De 29-jarige allrounder die zowel in de voorhoede als op het middenveld uit de voeten kan, speelt komend seizoen voor ADO Den Haag.

Falkenburg trainde in de voorbereiding nog mee met de beloften van Willem II in afwachting op een overgang naar en andere club. Deze club heeft Falkenburg net voor het verstrijken van de transferdeadline gevonden.

Erik bedankt voor je tomeloze inzet voor Willem II! Succes bij ADO maar doe het 9 september maar lekker rustig aan zodat de punten in Tilburg blijven.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
frankvandeven
Lid
frankvandeven

Beste Erik,Bedankt voor je belangrijke bijdrage aan het succes tegen NAK tijdens de promotie/degradatie wedstrijden.Ik ben je eeuwig dankbaar daarvoor. Succes bij ADO. Ik hoop dat je veel speelminuten krijgt.  

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Toch ook weer vreemd verhaal. Naar ik begrepen had wilde Willem II verlengen maar waren de onderhandeling opgeschort/stilgezet omdat Eric Falkenburg niet perse weg wilde maar graag nog een keer in het buitenland wilde voetballen en hij de mogelijkheden daarvoor wilde verkennen. Ik zou dan verwachten als blijkt dat het goede aanbod uit het buitenland er dan niet komt, dat je opnieuw met elkaar in gesprek gaat. Vraag me af er uberhaupt nog met Falkenburg is gesproken toen bleek dat dat buitenlandse avontuur er niet meer inzat. Nu gaat ADO, een van onze concurrenten aan de haal met een zeer… Lees verder »

TheObserver
Lid
TheObserver

Precies mijn gedachte IHEN. Maar hier werd continue geroepen “wilde zelf weg” terwijl idd hij alleen heeft gezegd een avontuur in het buitenland te ambiëren .

..adje..
Lid
..adje..

Erik bedankt voor je inzet en veel succes bij Ado

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Jammer was een belangrijke speler voor ons kon un doelpuntje maken had eredivisie ervaring kende de club precies wat we goed konde gebruiken was met name het eerste seizoen van waarde. En ondanks zijn mindere seizoen afgelopen jaar. Ook belangrijk geweest voor minimaal 6 punten. De historische zegen in Amsterdam. En ben ff kwijt de thuis wedstrijd waar wij dank zijn assist vlak voor tijd nog wonnen. Succes bij ADO Erik

Lachman31
Lid
Lachman31

Een hele mooie transfer voor Falkenburg. Jammer dat hij niet bij Willem II is gebleven.

kukeltje
Lid
kukeltje

Falkenburg wilde toch zelf niet meer bij Willem II voetballen?

M14
Lid
M14

Ja die kan misschien wel scoren hij verstopt zijn eigen altijd zo goed dat je hem nauwelijks ziet (:

hullie, gullie en zullie
Gast
hullie, gullie en zullie

Die peert er dus een paar in tegen ons over twee weken sad

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

@ Frank. Dat zou best wel eens kunnen. Ik zou er niet van opkijken. Goeie versterking voor Den Haag. Jammer Erik dat ze jouw kwaliteiten bij onze club niet gewaardeerd hebben. Je hebt veel belangrijke doelpunten voor ons gemaakt. Het gaat je goed in Den Haag. Wij zochten ook een Nederlandse middenvelder, geen 19 of 20 meer, met scorend vermogen en ervaring in de Eredivisie. Vreemd dat ze dan niet bij jou uitkomen toch!!

Krilles
Lid
Krilles

Uit veel reacties moet ik wel afleiden dat veel mensen vergeten zijn dat Falkenburg ZELF naar een andere club wilde. Zijn kwaliteiten zijn hier altijd heel goed gewaardeerd. Ook het hele gezeik op Joris Mathijsen komt me de keel uit. Heel veel nieuwe spelers die hij de afgelopen naar Tilburg heeft gehaald, werden door ons gezien als hele goede versterkingen (ik zie het nog voor me: “Willem II stunt met komst Crowley”). En als het niet loopt, moet Joris er maar gewoon uit. En dat ook nog eens terwijl we jarenlang hebben geroepen dat er geen passanten, maar ‘kinderen van… Lees verder »

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Spijker op zijn kop Krilles.

Frank
Lid
Frank

En dan op 9 september thuis met 0-1 verliezen van ADO Den Haag. Matchwinner Eric Falkenburg …

UNITED
Lid
UNITED

Zit er dik in.

John Nr1
Lid

willem II – ADO den haag 1-0

88e min Fran sol

 

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Ik ga voor een andere optie: 89e minuut een vrije trap van Jobke vd Linden 1-0😉

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

En ik voor 0-1…85e minuut eigen doelpunt van invaller Joris Mathijsen.

hullie, gullie en zullie
Gast
hullie, gullie en zullie

Maakt me geen reet uit wie scoort, al kopt de keeper hem binnen wink