Eredivisie ligt tot 1 juni stil

11
1637
Ndyahishimiye wordt geblokt door Dumfries (foto: (c) Toin Damen)


De eredivisie ligt vanwege het coronavirus langer stil. Aanvankelijk tot 1 april. Dat is nu verlengd tot 1 juni. Ook in de Premier League en de Belgische Pro Jupiler League wordt voorlopig niet gevoetbald. 
Alle bijeenkomsten zijn tot 1 juni verboden. Er is geen ondergrens meer van honderd personen. Dat zei minister Ferd Grapperhaus (Justitie) na het crisisberaad van enkele ministers.

Door de genomen maatregelen van vandaag gaat er ook een streep door de oefeninterland tussen Oranje en Griekenland. Die zou op 28 mei in Enschede worden afgewerkt. 

Eerder verschoof de UEFA het EK naar de zomer van 2021, de Europese clubfinales zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld. De eredivisie vergadert morgen over de gevolgen. 

11
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
7 Discussie draadjes
4 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
11 Gereageerd
De GeneraalLRRCorné-Willem IIJoostScouting Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Corné-Willem II
Gast
Corné-Willem II

Het is nu maar goed dat ze de hand op de knip hebben gehouden de laatste transferperiodes. Met een mooi eigen vermogen hou je de club nu wel overeind. Moet ik bij andere clubs nog maar zien.

LK1896
Lid
LK1896

Helemaal mee eens Corné. Willem II heeft wat vlees op de botten en hoort hiermee tot één van de gezondste clubs van Nederland. Ook nu zie je dat verstandig beleid altijd zijn vruchten afwerpt. Er zijn voldoende clubs die bijvoorbeeld transferinkomsten meebegroten (dus operationeel verlies draaien) en die het de komende tijd nog veel zwaarder gaan krijgen dan Willem II. Laten we in ieder geval hopen dat we snel uit deze situatie zijn en weer van de leuke dingen in het leven kunnen genieten. Voetbal en Willem II is op dit moment bijzaak.

Dirruk
Lid
Dirruk

Zoals een groot voetbalkenner ooit zei, “Elk nadeel heb zijn voordeel.”

Hoe langer er niet gevoetbald wordt, hoe langer nac in de Keuken Kampioen Divisie speelt.

sweetlife
Lid
sweetlife

competitie is afgelopen…

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

Het doet er nu natuurlijk totaal niet toe maar toch: er zijn nu nog maar twee scenario’s over. De clubs hebben onderling afgestemd dat er eerst minimaal drie weken voorbereiding moet zijn. Dan zit je dus op 21 juni en is er alleen nog de mogelijkheid om de twee inhaalduels te spelen.

Lang verhaal kort: het kan niet anders dat of dit de eindstand is van de eredivisie, of dat alleen die twee potjes nog gespeeld worden.

Joost
Gast
Joost

nvm

Willem II
Gast
Willem II

Was te verwachten. Nu maar hopen dat er komend seizoen wel gevoetbald wordt, maar ik vrees het ergste. 2020 beschouwen als verloren en op naar 2021.

eindstand maakt niet uit van afgelopen jaar. Alleen voor de evt televisierechten. Europees zal er niet gevoetbald worden.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Dit gaat er ook finaceel flink inhakken bij onze club. Sponsors die gaan afhaken sponsor die evt niet meer aan verplichtingen kunnen voldoen etc. Bizarre tijden die we nog nooit hebben mee gemaakt

Mijn geld van m,n seizoenkaart mogen ze houden en hoeven mijn niet compenseren

Roi Guillaume II
Lid
Roi Guillaume II

En als ik nu al zou moeten betalen voor volgend seizoen: achter mekaar!

deGeneraal
Lid
deGeneraal

Bij deze dan misschien een gratis tip aan de commerciële afdeling van onze club. Start die verleng je ssc actie alvast. wink

willie wortel
Lid
willie wortel

Das niet best, word zwaar weer voor heel veel clubs 😒