Enoh vertrekt snel weer bij Willem II: “Dat is zeker”

15
1595
Enoh wordt met het hoofd geraakt door Schraars (foto: Toin Damen)

Eyong Enoh speelt na dit seizoen niet meer voor Willem II. De 31-jarige middenvelder tekende in de winterstop een contract tot het einde van het seizoen en daar zal het bij blijven, zo heeft hij laten weten tegen ELF Voetbal.

“Ik blijf tot het einde van het seizoen en dan ga ik weer weg. Dat is zeker. Mijn doel is gewoon om er met Willem II in te blijven en dan zien we wel verder”, vertelt Enoh, die sinds afgelopen zomer clubloos was na zijn vertrek bij Standard Luik. Met Willem II strijd Enoh tegen degradatie en daar moet hij wel even aan wennen.

“Voor mij is het wel heel leerzaam. Ik heb altijd bij een ploeg gespeeld die bovenin meedoet en móét winnen. Nu is dat anders. Dit is een heel nieuwe strijd”, aldus de oud-speler van ook onder meer Ajax, waar hij van 2008 tot 2014 onder contract stond, Ajax Cape Town, Fulham en Antalyaspor. “Ik denk dat ik kan helpen in deze situatie. Het is heel makkelijk om te spelen in een ploeg die altijd de bal heeft, voor mij is het belangrijk om ook ervaring op te doen bij een club die het moeilijk heeft.” Enoh speelde tot nu toe drie competitieduels voor Willem II.

(Bron: soccernews.nl)

15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments