En weer verliest Willem II een thuisduel 0-3

155
2669
Avdijaj onzichtbaar tegen ADO (foto: (c) Toin Damen)

De teller staat dit seizoen pas op 1 thuisoverwinning en hier kwam vanavond geen verandering. Hoewel Willem II het meest in balbezit was, was het nauwelijks gevaarlijk. Een matig ADO had aan een paar inspanningen genoeg om simpel een 0-3 winst te pakken. Voor Den Haag scoorde Falkenburg en Immers twee maal. Het is zeer verontrustend te zien dat Willem II steeds verder afglijdt naar de kelder van de eredivisie en dat Koster met wissels niet de pijnpunten kan oplossen tijdens de wedstrijd. Spelers die hopelijk falen blijven gewoon staan. A.s. dinsdag volgt het bekerduel tegen AFC, dit zal een hele klus worden!

(verslag: willem-ii.nl)
WILLEM II VERLIEST VAN EFFECTIEF ADO: 0-3
Willem II heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag verloren. Een 0-3 overwinning van de bezoekers zorgde voor de vijfde thuisnederlaag dit seizoen. In de eerste helft bracht voormalig Willem II speler Erik Falkenburg de openingstreffer voor de gasten op het scorebord. Na rust bouwden de Hagenezen de voorsprong via twee treffers van Lex Immers verder uit.

Trainer Adrie Koster voerde vanavond een drietal wijzigingen in zijn basiselftal door. Vanwege de schorsing van Freek Heerkens nam Jordens Peters zijn plaats in. Pol Llonch keerde daarentegen na zijn schorsing weer terug in het basiselftal. Fernando Lewis was weer van zijn blessure hersteld en mocht op de rechtsbackpositie starten. Atakan Akkaynak en Damil Dankerlui moesten hierdoor op de reservebank plaats nemen.

Achterstand
Het duurde even voordat de wedstrijd op gang kwam. De eerste de beste aanval was echter direct raak. Erik Falkenburg zette in de negende minuut zelf een aanval op via de rechterkant van het veld, ontving de bal van Sheraldo Becker op maat terug en schoot vanuit de draai de bal in het doel: 0-1. De Tricolores leken aangeslagen na deze tegentreffer, de bal werd in een veel te laag tempo rond gespeeld. De Hagenezen hadden de wedstrijd al voortijdig kunnen toen Becker de bal vanaf de achterlijn op de inlopende Abdenasser El Khayati speelde. De middenvelder schoot de bal echter een meter over het doel.

Vizier niet op scherp
Na een halfuur hervond Willem II zich. Het aanvalstrio creëerde plots enkele kansen, maar het vizier van Fran Sol stond nog niet op scherp. Telkens verdween de bal naast of over het doel. Ook uit dode spelmomenten was de thuisclub niet succesvol, ook hier verdwenen de ballen aan de verkeerde kant van de paal. Hierdoor gingen de Tricolores met een 0-1 achterstand de rust in.

Tegentreffer uit het niets
Direct vanaf de aftrap was er een grote kans om de stand gelijk te trekken. Door goed keeperswerk voorkwam Robert Zwinkels dat Sol uit een steekbal kon scoren. Daarna slaagde Willem II er niet in om door te drukken, er was wel balbezit maar kansen ontstonden er niet. Uit het niets viel in de 61e minuut dan ook de tweede Haagse treffer. Vanaf de rand van het zestienmetergebied schoot Lex Immers met een droge knal de bal in de linkerhoek: 0-2.

Dom
Een kwartier later scoorde Immers zijn tweede treffer van de avond. Uit een corner kopte hij de bal hard en bekeken in de rechterhoek tegen de touwen: 0-3. Daarna gebeurde er niets noemenswaardig meer in het Koning Willem II stadion. Na afloop sprak trainer Adrie Koster over een mindere avond. ‘We krijgen te gemakkelijk de tegentreffers om de oren, dat moet anders.’

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
WII Fan
Gast
T4L

Het had alles in zich om een mooi avondje Willem II te worden. Van te voren gezelligheid buiten bij de Beitel, sfeer zat er zo’n 10 minuten voor de wedstrijd al lekker in. Iedereen zwaaide met zijn vlag en zong goed mee, er kwam echt lekker geluid vanaf! Maar dan valt al snel de 0-1 en zie je tot je verveling dat het WEER helemaal niks gaat worden in een thuiswedstrijd. En dat ligt aan: – Wederom een tactisch onbenul als trainer. Ik had echt vertrouwen in Koster in het begin van het seizoen. Er werd aanvallend voetbal beloofd en… Lees verder »

wil
Gast
wil

Ik ben benieuwd of er nog versterkingen gaan komen in de winterstop.

Grenzen
Gast
Grenzen

Waarom lukt het Fortuna Sittard wel?

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Die hebben Diemers gehaald, die Willem II ook graag had “willen” halen. Een heel goede middenvelder die bijna iedere week uitblinkt🧐

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Schei ff uit aub. Wij hebben Crowley normaal gesproken gewoon op 10 staan die een fantastisch seizoen speelt. Tuurlijk zijn de resultaten de laatste tijd klote maar we moeten nu niet ineens gaan doen dat ze er geen van alle meer iets van bakken.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Ik wil met mijn opmerking helemaal niet stellen dat onze spelers er helemaal niets van bakken. Wel had ik er Diemers graag bij gehad, dan had je op het middenveld toch meer mogelijkheden gehad.
Verder is het antwoord op de vraag waarom lukt het bij Fortuna Sittard wel, wel duidelijk de laatste weken.
Het ontbreekt ( ondanks dat we goede spelers hebben) bij ons duidelijk aan inzet en spelbeleving.

Rene
Gast
Rene

Volgens mij ontbreekt het bij ons vooral aan een trainer die de juiste poppetjes op het juiste moment op de juiste plek zet. Wij hebben met Crowley, Akkaynak en Llonch een middenveld om van te watertanden. En met Lieftink en Anita heb je ook nog een prima bank. Die spelers kunnen er niks aan doen dat Koster steeds weer kiest Voor Anita in de basis, of dat Koster ineens bedenkt dat Ozbiliz een betere 10 is dan Crowley, of dat Koster liever een verdediger dan een aanvaller in de aanval heeft lopen (wat voor ons middenveld betekent dat ze minder… Lees verder »

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Precies dit. Iedereen in het stadion ziet dat Ozbiliz alles behalve op 10 hoort als je Crowley rond hebt lopen. Waarom Koster telkens voor Anita blijft kiezen als je het spel wil maken is mij een raadsel. Tegen AZ vond ik Anita prima spelen omdat hij gewoon een taak had. Tegen ADO wilde hij het spel maken en liep vervolgens telkens achter zijn man aan te sjokken bij balverlies. Akkaynak hoort daar gewoon te spelen. Veel dynamischer en brengt veel meer power in het spel.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hoop dat koster en spelers vandaag Gronnigen Emmen. En Feyenoord Fortuna hebben gezien. Zo niet Morgen verplicht kijken. om elke grasspriet vechten en je komt een heel eind

Trico Sores
Gast
Trico Sores

Emmen wint zojuist OP KARAKTER EN MENTALITEIT bij Groningen. En dat is ook een kwaliteit. En die kwaliteit hebben wij NIET. Los van de opstelling en de tactiek is dit iets waar het nooit aan mag ontbreken. Laat ik Avdijaj als voorbeeld nemen. Die gast kan zo goed voetballen, maar is alleen maar met andere zaken bezig. Loopt zich te irriteren, loopt te provoceren en loopt te zeiken en te klagen tegen de scheidsrechter. HET MES TUSSEN DE TANDEN EN VOETBALLEN GODVERDOMME! Wissel die gast een keer om een voorbeeld te stellen. Laat Kolovos maar eens zien wat hij kan.… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Het voordeel van dat Emmen heeft gewonnen is dat wij het volgende week in eigen hand hebben om zowel Groningen als Emmen onder ons te houden in 2018. Maar daar staat dan wel tegenover dan moeten er wel 3 punten gehaald worden

Koster en spelers Gaserop volgende week GVD.
Wij zullen er weer zijn met een vol uitvak

🔴⚪🔵Wij zijn Willem II🔴⚪🔵

wil
Gast
wil

En we zakken na vandaag steeds verder weg. Hopelijk komt het verstand boven komende week, en gaan we door keihard te werken punten pakken in Emmen.
Wie hier niet toe bereid is moet maar snel vertrekken.

wil
Gast
wil

En Fortuna staat met 0-2 voor tegen Feyenoord. Dat is een club die wel de mouwen omhoog stroopt.

RA_ke
Gast
RA_ke

Een half uur na de wedstrijd mochten de reserves een training op het hoofdveld doen. Het hele seizoen nog niet gezien. Leek een straftraining dus. De ratio hiervan ontbreekt voor mij volledig. Het waren immers niet de reserves die verzaakten vrijdag, maar trainer en basiself.
Iemand enig idee wat er precies aan de hand is?

wll
Gast
wll

Branderhorst moet gewoon starten, vorige jaar met hem veel meer communicatie zei peters al, daar ligt het probleem nu ook weer. en we hebben veel van de zelfde die denken dat ze al heel wat kunnen, dat kunnen ze ook als ze maar 200 % inzet tonen, dat zie ik de laatste wedstrijden niet. bedoel spelers als avdijaj, ozbiliz dankerlui,
croux,

Sooike
Gast
Sooike

Hahahahaha,

Één van de weinige spelers die wèl een voldoende haslt, wil je wisselen voor een jongen die 2x super onzeker heeft gekeept in de beker en werkelijk elke bal aan de tegenstander geeft. De logica zie ik helaas niet.

Ongelooflijk dat sommige nog hierom blijven zeuren

Wll
Gast
Wll

Ga weg man
Pakte punten voor ons stond achterin Goed,
Nu hebben keeper pakt en geen punten en achterin staat voor geen meter !

Sooike
Gast
Sooike

Of jij bent de pa van branderhorst of je bent blind!!

Wedstrijden tegen Volendam en Spakenburg niet gezien? Super onzeker en elke bal die hij schiet is voor de tegenstander. Èlke bal! Tis eredivisie hè? Dan mag je verwachten dat een keeper een pass over 5 meter naar een ploeggenoot kan geven.

Komt ook nog eens bij dat wellenreuther het gewoon prima doet en beter aan het worden is. Das mooi omdat Timon veel en veel meer potentie heeft!
Branderhorst is een super sympathieke gast maar zal never nooit vaste basisspeler worden in de eredivisie. Komt hij simpelweg veel kwaliteit voor tekort!

Robby
Gast
Robby

In het begin was ik erg kritisch op Wellenreuther maar die kerel heeft zich goed herpakt. Lekker laten staan. En hoezo geen punten gepakt? ben jij Zwolle en AZ al weer vergeten?

wil
Gast
wil

Gisterenavond kwam ik thuis en moest nog naar een feestje. Toen ik binnen kwam hadden ze opzettelijk de c.d. van Mieke Telkamp aangezet: Waarheen lijd de weg die wij moeten gaan. Verschrikkelijk om dit als Willem II supporter te moeten meemaken, al was het ludiek bedoeld.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Hoogstaande muziekkeuze Wil…lijkt Willem II wel op dit moment…helemaal de weg kwijt

wil
Gast
wil

Hadden ze opzettelijk gedaan. Gelukkig was de andere muziek een stuk vrolijker.

Rene
Gast
Rene

Het is dat je 3 punten pakt in Alkmaar waar je eerlijk gezegt niet op rekent ander sta je gewoon ver onderaan

Wilco
Gast
Wilco

Uit gaat het bovengemiddeld thuis beneden gemiddeld, koster out zal thuis wellicht verschil maken maar uit niet. Het is ook vreemd te noemen Willem ii heeft een aantal jaar geleden een serieus uit probleem en nu thuis dat lijkt op weerbaarheid net alsof men bang is om thuis te verliezen

Willen 03
Gast
Willen 03

Het volgende thuisduel gaat leuk worden😅

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Zeker…eindelijk weer een overwinning..Moeten toch tegen die kneuzen uit Gayda

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Rood wit blauw

Met hoe we nu spelen?
Misschien een idee voor je om 20 januari naar de Efteling naar het sprookjesbos te gaan want daar komen sprookjes tot leven!!!
.
Want hoe het nu gaat verliezen we ook van Nak hoor

Snorro
Gast
Snorro

Ja dat wordt genieten want dan komt de jostiband uit breda weer langs weer langs met hun vaste repertoire en zelfgebreide truien. Eerst over waar ze allemaal komen, dan overvallen ze alle kroegen en gaan ze waarschijnlijk niet opzij als een boom aan de waterkant o.i.d.

Sia
Gast
Sia

En dan nemen we de puntjes ook nog eens mee. Zware tijden, boys. Alvast een goede kerst.

marianobombarda
Lid
marianobombarda

Ik lees een hoop gezever tussen de reacties. Volgens mij kan vriend en vijand het erover eens zijn dat we een meer dan prima selectie hebben voor Willem II begrippen. Dit hebben we ook mogen aanschouwen tijdens de eerste wedstrijden in de competitie. Er werd frivool, aanvallend en goed gevoetbald. Enkel de laatste tijd, is er van de frivole goede voetbal weinig over. Vooral thuis geef men niet thuis. Tempo te laag, over mijn lijk mentaliteit is er niet bij iedereen, in balbezit worden de meest simpele ballen ingeleverd en staat in de krant van gisteren wat vaak de vervolgpass… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Och men heeft teminste aan klantenbinding gedaan wat betreft halve seizoenkaarten NOT

Nee elke Halve seizoenkaart die je nog evt aan de man brengt. Daar mogen ze de KNVB dankbaar voor zijn en een Bloemetje sturen naar Zeist dat je op papier nog un paar leuke wedstrijden hebt. Met oa Nak,PSV,Ajax.
Om Het voetbal zullen mensen geen halve seizoenkaart pakken

Bert
Gast
Bert

1. Ik denk niet dat Koster het nog aan de praat gaat krijgen. 2. De spelers zijn niet zo goed als wij soms wel eens denken. Voetballen kunnen ze allemaal maar de mentale weerbaarheid is bij een aantal zwaar ondermaats. 3. Door de combinatie van punt 1 en 2 zou ik hier graag een trainer zien die de spelers weer het vertrouwen kan geven. En ook wanneer nodig eens flink op hun flikker durft te geven want in dat opzicht lijkt Koster veel op van de Looi. 4. Zijn er trainers vrij die aan dit profiel voldoen en het team… Lees verder »

Jordan
Gast
Jordan

Moet nu (!) ingegrepen worden. De trainer is de controle kwijt.

balliefleur
Lid
balliefleur

Geef gewoon je fout toe Joris. Herstel je fout. #koster out #jaap stam in

TilboRob
Gast
TilboRob

Kan er misschien iemand, tijdens de wedstrijd of zelfs ervoor, een briefje in Koster z’n handen duwen? Dat werkte bij Koeman ook…

T1896
Gast
T1896

We kunnen hier hele epistels af gaan steken, maar ik denk dat we gewoon bij de feiten moeten blijven. Wat ik zie is dat we iedere week fysiek afgetroefd worden. Met 3 spelers van 1.65m-1.72m op het middenveld kom je gewoon lengte en fysiek tekort. Het enige wat tegenstanders hoeven doen is de ruimtes klein houden en we zijn nergens meer. Een lange bal geven heeft geen zin, want we verliezen ieder luchtduel. De keren dat we punten gepakt hebben was in wedstrijden dat de tegenstander het spel maakt en we op de counter toeslaan. Koster wilt echter thuis het… Lees verder »

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Er zijn veel mensen die van hun hard verdiende centen ieder jaar een seizoenkaart kopen. Velen offeren er een gedeelte van hun vakantiegeld voor op. Dan mag je toch ook van de spelers verwachten dat zij er ook voor werken en vol voor gaan. Van de 17 thuiswedstrijden mag je toch wel verwachten dat met deze tegenstanders met alle respect de helft een goed resultaat behaald wordt.
Ik kan de frustratie van iedereen wel voorstellen !!
Schaam je kapot Willem II!!!

Bobby
Gast
Bobby

100% mee eens. Ik vraag me af wat de mensen beweegt om een duimpje omlaag te doen bij uw reactie…

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

1,Wij eisen niet Barcelona jaans voetbal
2, Wij eisen niet elke week een overwinning
3, WE eisen wel passie en strijd 90 min gvd

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Koster heeft een voor Willem II begrippen prima selectie in de schoot geworpen gekregen. Met zelfs een absolute topspits. Hier heeft Joris gewoon prima werk geleverd; op voorhand was iedereen het daar wel overeens. Koster heeft daar helemaal niks van weten te smeden. Sterker nog, het wordt steeds minder. We worden vernederd in eigen huis. Hij stapelt fout op fout. Onlogische opstellingen. Rechtsback die er opzichzelf al niks van kan, wordt zelfs gepromoveerd naar rechtsbuiten. Slecht wissels. Lastige jongen Avdidjaj krijgt hij maar niet onder controle. Met een presterende coach hadden we toch al redelijk save moeten staan. Parasiteert enkel… Lees verder »

Hans
Gast

En wat dacht je van dieje voorzitter Mathijssen, ik zie nergens een reactie wie Koster aangesteld heeft, hij dus, dit is de 2e keer, eerst v.d L. en nu deze halve zool Koster, dus, bij dieje Mathijssen, doar motten jullie zijn met de kritiek dat het niet goed goa meej men club.

Jimvanfessem
Gast
Jimvanfessem

1. Peters is nog niet fit
2. Ozbilliz is de grootste lamzak van de laatste 5 jaar
3. Koster is samen met Vd Looij het grootste tactisch onbenul ooit
4. Ga 4-4-2 spelen met sol en Avdijaj voorop en Crowley erachter met de punt naar voor. Als je nu nog niet doorhebt dat je met deze spelers geen 4-3-3 kunt spelen dan kun je beter stoppen.

Hup WII

keesg
Gast
keesg

Punt vier was nou net wat we bijna de gehele wedstijd speelden.

Frietmet
Lid
Frietmet

Maar dan met Crowley op de vleugel en Ozbiliz deed niet mee…

eagel
Lid
eagel

Eindelijk iemand die het met mij eens wat betreft Ozibili. Geen team speler. Lam…l.
Dat heb ik aan het begin van de competitie al geschreven.

9jan
Lid
9jan

Kristinsson voor Advijaj dan ben je al een stuk verder 442.gaan spelen.

SargentD
Gast
SargentD

We hebben serieus gewoon een prima selectie om erin te blijven. Maar Özbiliz op 10 en Crowley verbannen naar de zijkant. Alleen daarom verdien je het al om lekker met pensioen te gaan. Wat een ellende. Ik vond vd Looi een enorme mongool, maar die stond in ieder geval nog ergens voor. 1000% voor de rekening van Koster deze nederlaag…

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Dinsdag is mijn kaart gratis
beschikbaar. Stuur me maar een bericht als je er maar toe wil. Ik ga mijn veel te kostbare vrije tijd niet besteden aan dit
soort onzin. Ga me niet de pleuris haasten vanuit mijn werk om op tijd te komen. Dus Serieus; stuur me een bericht en je kan gratis naar AFC dinsdag.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

En mijn onderstaande reactie geldt uiteraard ook voor deze.

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Weglopen als het even tegen zit. Namaaksupporter.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Als je even 1 post hieronder leest zie je dat ik excuses maak omdat ik “onder invloed” én vanuit emotie reageerde en daar ook excuses voor maak. De term namaak supporter lijkt mij niet van toepassing aangezien ik al vanaf mijn 6e levensjaar seizoenskaarthouder ben. Al leven we in een vrij land en mag jij je eigen mening hebben uiteraard.

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Prima uitleg… altijd die drank ook wink

Tricolores Forever
Gast
Tricolores Forever

Ik zie niet in waarom jij hier excuses voor moet maken? Ik geloof niet zo in de term namaaksupporter, in ieder geval moet bij Willem II aangezien ik al jaren dezelfde mensen op de tribune zie, in goede en mindere tijden en dat is ook af te leiden uit de bezoekersaantallen.
Ik ben ‘m vorige week ook gewoon afgetaaid, had het even he-le-maal gehad maar kom elke wedstrijd weer vol goede moed naar het stadion wetende dat het beter kan dan de laatste keer.

Namaaksupporters zijn gloryhunters en die zijn te vinden in Amsterdam, Eindhoven en Alkmaar!

Willem
Gast
Willem

Robbemond terug……

Tricolores1896
Gast

Geef mij die kaart maar, kan er vast iemand mee blij maken!

jordy
Gast
jordy

Laten we gewoon eerlijk zijn. Dit wordt helemaal niks meer… Over een week staan we keihard onderaan. Ja, lekker pessimistisch allemaal, maar dat is gewoon de realiteit. Het wordt met de week erger. 0-3 thuis tegen een middelmatige ploeg zegt voldoende over kwaliteit, maar voor over inzet.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Geweldige dag gehad. Jammer van die 1,5 uur voetbal. Traditiegetrouw paar verlof uurtjes opgenomen voor de vrijdagavond die ik ook aan mijn gezin had kunnen besteden. Maar goed, het zij zo.
Voor mij is 1 duidelijk; ik heb VEEL te weinig vrije tijd om bijna 2 uur te vergooien aan dit gepruts. Daar is mijn tijd te kostbaar voor. Verzoek aan alle werklozen hier om lekker Te downy duimen. Fijne avond allen. 2019 ga ik mijn in ieder geval mijn tijd nuttig besteden!

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Oké,, misschien moet ik mijn telefoon even wegleggen na weer een zeperd en een biertje in de kraag. Maar wat deed deze pijn zeg gisteren. Sorry voor de trieste posts

Gool
Gast
Gool

Was wel gezellig in de stad Leeuwke grin

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Van 15-20 uur heel leuk gehad. Van 22 tot 01:00 uur aan de bokjes gezeten, was op zich ook nog prima ondanks de wedstrijd. Maar was leuk ja smile

Keiebaant
Gast
Keiebaant

Adri stop met je experimenten . Je maakt alles kapot met je rare fratsen . Je zet özbiliz op 10 en weer heb je gefaald adri . Ik had zoveel vertrouwen in de trainer koster maar ow wat doe jij het slecht.

Als we verliezen Emmen uit dan gaan we het echt moeilijk seizoen krijgen . Wie had dit gedacht met deze selectie …..

Sooike
Gast
Sooike

In het begin deed hij het gewoon goed. Lekker simpel.
Maar na de 4-4 tegen Fortuna is het compleet misgegaan in het koppie van koster.
Het gaat helemaal nergens meer over en hij is compleet de weg kwijt

OT 1896
Gast
OT 1896

Als we Emmen uit verliezen moeten er conclusies getrokken worden en er naar gehandeld worden…

Sooike
Gast
Sooike

Nee hoor, dat moet nu al. Hartstikke duidelijk dat koster er helemaal niks van bakt en de hoofdschuldige is van dezecpuinhoop.
Daar doet een gelukkige overwinning tegen Emmen niks aan af.
Per direct met pensioen sturen die vent

Snorro
Gast
Snorro

Dat is het grote probleem: bij emmen ga je waarschijnlijk weer bij vlagen prima voetbal zien en punten pakken. Dat lukt steeds omdat de tegenstander het spel wil maken. Dat ze dat dan godverdomme in eigen huis ook doen. Thuis lopen ze in het mes waar ze uit gebruik van maken.

Ons middenveld mist body. De verdediging mist snelheid en kwaliteit. Als je nergens op terug kunt vallen kun je ook niet het spel maken.

Deklat
Gast
Deklat

Geen inzet en passie, zowel op het veld als de tribune! Ik lees hier veel terecht geklaag, maar proefde alleen maar cynisme en berusting op de tribune. Waar was de woede, boosheid en ongeloof? Bij de 0-2 minutenlang een langzaam getrommeld met wat gelal… als we echt geloven dat er een wisselwerking is tussen spelers en publiek, moeten we ook geloven dat het twee kanten op gaat.

OT 1896
Gast
OT 1896

Zou je niet? Ik vind het nog knap dat er überhaupt mensen naar het stadion komen 🙌

Willemll
Gast
Willemll

Koster er uit, advijaj er uit, palacios er uit, Crowley er uit.. Crowley en advijaj teren al het hele seizoen op twee doelpunten en drie steekballen… te lage handelingssnelheid, te veel lopen met de bal, creativiteit die er niet uitkomt en te veel opgekropte frustratie die een nadelige invloed heeft op het team. Koster is door het ijs gezakt en blijkt totaal geen invloed op de selectie te hebben, grijpt tactisch niet in en blijkt totaal geen inspirerende uitwerking op de groep te hebben.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Nee hoor, Anita en Ozbiliz eruit en Akkaynak er in

Willemll
Gast
Willemll

Akkaynak voor Anita ben ik met je eens, loopvermogen van Anita is gewoon weg. Ozbiliz hebben we nog niet volledig fit aan het werk gezien, tegen ADO niet op zijn eigen positie… kan aan alles zien, vooracties, wegdraaien, etc, dat hij veel meer instinct heeft dan de rest wat er momenteel rondloopt.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

De volgende thuis wedstrijd tegen (nak) wéér zo’n wedstrijd op de mat brengen en de pleuris breekt uit

Sooike
Gast
Sooike

De volgende thuiswedstrijd is al over 4 dagen tegen AFC 😉. Wat op dit moment al moeilijk genoeg wordt overigens

roemir
Gast
roemir

Als we dan toch zondebokken gaan zoeken met zijn allen is dat bij mij niet Anita. Die heb ik zien knokken, tevergeefs, dat wel. Ik heb me zitten ergeren aan Donnis A, das een rotte appel en die moest gewisseld worden en bleef veeeeeeel te lang staan. Instelling van lik mijn kloten heeft ie. Dat heeft ie.

Sooike
Gast
Sooike

Maar ondanks dat hij knokt voegt hij niks toe. Ongelooflijk dat zo’n huurling de voorkeur krijgt boven eigen spelers als akkaynak

Bobby
Gast
Bobby

Avdijaj is niet gehuurd maar heeft een eenjarig contract als ik me niet vergis…

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Bobby
Klopt heeft een eenjarig contract. Met een optie vanuit de club voor nog 1 jaar

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Maar het het ging over Anita, die is wel gehuurd

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Je kunt knokken wat je wilt, maar als je alle ballen verspeelt, steeds geklopt wordt in se duels en geen enkele bal verovert dan hoor je plaats te maken voor een ander.

roemir
Gast
roemir

Schrijf ook dattie tevergeefs knokt. Maar hij probeert het tenminste. Akkaynak heeft zeker ook mijn voorkeur, maar; Donnis speelt op 60% max en dat trek ik slechter. Mentaal zit hij op het weerbaarheidsnivo van een 7-jarige en das nie veul voor in de eredivisie

OT 1896
Gast
OT 1896

Donnis A…. de man van 50 miljoen? 😂😂😂