En dat is 5 op een rij: uitvak in Amsterdam helemaal uitverkocht

5
1377

Nadat de uitvakken in Sittard, Volendam, Doetinchem en volgende week in Breda al volledig uitverkocht waren, kunnen we vandaag melden dat numero vijf aan dit rijtje wordt toegevoegd: Amsterdam.

De laatste kaart ging zojuist over de toonbank en dat betekent dat er in november maar liefst 800 Willem II supporters plaatsnemen in het uitvak van de JC Arena. Het maximale aantal toegewezen kaarten door Ajax.

Zwolle away

Ook nummer 6 is in the making. Voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle zijn namelijk nog maar 9 kaarten te koop. Je kunt deze kaarten aanschaffen via www.willem2.org. Als deze kaarten weg zijn, hebben we zes aaneengesloten uitwedstrijden de uitvakken uitverkocht.

Voor in de agenda

Uiteraard willen we deze positieve flow en reeks zo lang mogelijk doortrekken. Zet daarom alvast in je agenda:

  • Zaterdag 1 december: AZ- Willem II

Spakenburg thuis

Ook de thuiswedstrijden beginnen steeds meer te leven. De tijden dat we een paar duizend supporters op de tribune hadden tijdens de KNVB beker tegen laagvliegers uit de Jupiler League, liggen ver achter ons. Voor de wedstrijd tegen de amateurs van Spakenburg zijn inmiddels ruim 5.000 kaarten verkocht en de KingSide is volledig uitverkocht. Nog geen kaarten? Bestel via www.besteljekaartje.nl.

Willem II leeft!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Als Az ook vol komt wordt het 8 op een rij want Emmen met nog geen 400 kaarten meen 370 kaarten voor het uitvak zijn is ook zo uitverkocht

Mickets
Gast
Mickets

Prachtig om te zien dat het zo leeft! Nu doorpakken, hoe mooi zou het zijn als we deze reeks nog een heel aantal wedstrijden vol kunnen blijven houden. Chapeau voor iedereen die tijd, energie en niet te vergeten geld hierin steekt, trots!

W013
Lid
W013

Trots om supporter te zijn van deze mooie club!!

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Dat wordt dik top 3!!