En dat is 5 op een rij: uitvak in Amsterdam helemaal uitverkocht

5
1548

Nadat de uitvakken in Sittard, Volendam, Doetinchem en volgende week in Breda al volledig uitverkocht waren, kunnen we vandaag melden dat numero vijf aan dit rijtje wordt toegevoegd: Amsterdam.

De laatste kaart ging zojuist over de toonbank en dat betekent dat er in november maar liefst 800 Willem II supporters plaatsnemen in het uitvak van de JC Arena. Het maximale aantal toegewezen kaarten door Ajax.

Zwolle away

Ook nummer 6 is in the making. Voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle zijn namelijk nog maar 9 kaarten te koop. Je kunt deze kaarten aanschaffen via www.willem2.org. Als deze kaarten weg zijn, hebben we zes aaneengesloten uitwedstrijden de uitvakken uitverkocht.

Voor in de agenda

Uiteraard willen we deze positieve flow en reeks zo lang mogelijk doortrekken. Zet daarom alvast in je agenda:

  • Zaterdag 1 december: AZ- Willem II

Spakenburg thuis

Ook de thuiswedstrijden beginnen steeds meer te leven. De tijden dat we een paar duizend supporters op de tribune hadden tijdens de KNVB beker tegen laagvliegers uit de Jupiler League, liggen ver achter ons. Voor de wedstrijd tegen de amateurs van Spakenburg zijn inmiddels ruim 5.000 kaarten verkocht en de KingSide is volledig uitverkocht. Nog geen kaarten? Bestel via www.besteljekaartje.nl.

Willem II leeft!

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments