E-mailadressen

0
1168

UPDATE: Het probleem is opgelost, de emailadressen zijn toegevoegd. Mocht je toch nog problemen ondervinden, mail dan even naar website@tilbo.com

Beste gebruikers,

Gisteren hebben we de nieuwe Tilbo geïntroduceerd. Zoals jullie weten is Tilbo een erg grote website en daarom heeft het even geduurd voordat de website voor iedereen zichtbaar was. Gelukkig is dat nu voor het grootste deel opgelost. Hoor je van andere mensen dat die de nieuwe Tilbo nog niet kunnen zien? Don’t worry; het komt vanzelf goed, geef de servers even de tijd.

Een groot probleem echter is dat veel gebruikers niet gebruik kunnen maken van de functie ‘Wachtwoord vergeten’. Bij het overzetten van de duizenden gebruikers is er helaas iets misgegaan bij het overzetten van de emailadressen; bij sommigen is het gelukt en bij anderen niet. Je krijgt dan dus geen mail met je nieuwe wachtwoord. Via deze weg willen wij jullie laten weten dat we hier druk mee bezig zijn! Mocht je nou toch meteen in willen loggen en je krijgt geen mail: registreer dan een nieuwe account of stuur een mailtje naar website@tilbo.com met je gebruikersnaam en emailadres, dan kunnen wij deze handmatig toevoegen in het systeem.

Met sportieve groet,

Tilbo Webteam