Eindfeest KingZine: Gegokt en verloren

2
1931

5 mei 2019, we hebben net verloren van Ajax en direct wordt er binnen het KingZine bestuur gekeken naar de volgende mogelijkheid voor een nieuw feestje. Het KingZine eindfeest komt er aan, toch? Met het aangepaste Eredivisieprogramma moeten we een keuze maken. Of gokken op de play-offs of het feest laten plaats vinden na de wedstrijd tegen Emmen.

We gokken op de play-offs, dit zou toch moeten kunnen? Helaas, we weten inmiddels allemaal dat de play-offs door 2 zeer matige wedstrijden uithanden zijn gegeven. Dit jaar dus geen KingZine eindfeest en geen afscheid van de spelers op het podium.

Volgend seizoen gaan we er vanuit dat het eindfeest er wel komt want een gezellig feest op een zondagmiddag in de lentezon laten we ons geen 2 keer afpakken!

Tot volgend seizoen!
Stichting KingZine

Ook vriend van KingZine worden en genieten van alle voordelen? Klik hier!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Selectie was er allang klaar mee en geef ze eens ongelijk. We hebben een mooi toetje gehad, de finale. Direct lijfsbehoud en keurige 10e plek. Vooraf had iedereen er voor getekend. Lekker op vakantie. De boel bij elkaar houden; paar goede gerichte versterkingen ( heel benieuwd wie onze nieuwe spits wordt ) en volgend jaar weer gas er op👌🏻

Tricoooo
Lid
Tricoooo

Dat je op 6 puntjes uit de laatste 5 wedstrijden “gokt” wil ik niet eens een gok noemen. Helemaal niet gek bedacht.

Willem II – PEC 2-0
Excelsior – Willem II 1-1
Willem II – PSV 0-3
Willem II – Emmen 2-3
ADO – Willem II 6-2

3 punten pakken tegen Excelsior, Emmen OF ADO, het is teveel gevraagd. Zelfs na 0-1, 2-0, 0-1 of 1-2 voorsprong. Misselijkmakend.

Een club, een team, dat 100% voor play-offs strijdt, had dit waargemaakt.

Tof hoor, die videoboodschap waarin spelers de supporters een prettige zomer wensen, maar het heeft een bijzonder vreemde nasmaak.