Eerste uitwedstrijd zonder uitpubliek

98
6516
DEN BOSCH - FC Den Bosch - Willem II, stadion De Vliert 02-02-2013, Jupiler League seizoen 2013 - 2014. Willem II supporters in het uitvak.

Willem II had bij de KNVB nog een voorwaardelijke straf openstaan. Deze straf betreft één uitwedstrijd zonder publiek. Vanwege ongeregeldheden in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagels is deze straf nu definitief geworden. Dit betekent dat Willem II de eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen geen uitsupporters mee zal mogen nemen.

Lees hieronder de teksten van de website van de KNVB.

Onderstaand een overzicht van recente, door de onafhankelijke aanklager betaald voetbal opgelegde – en door bvo’s geaccepteerde – sancties, vanwege wanordelijkheden in en rondom de stadions.

Willem II: opschorting van het recht van Willem II tot het verkrijgen van toegangskaarten voor de eerstvolgende uitwedstrijd van het 1e elftal van Willem II in de competitie, bekercompetitie of play-offs van de KNVB. Dit vanwege wanordelijkheden door aanhang van Willem II bij gelegenheid van de wedstrijd Go Ahead Eagles – Willem II d.d. 8 april 2022, te weten: het afsteken en gooien van vuurwerk op het speelveld, het aanrichten van vernielingen, en poging tot uitbraak waarbij de confrontatie wordt gezocht met de ME.

Abonneren
Abonneren op
guest
98 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments