Eerste jaarverslag Willem II Betrokken

1
284
Betrokken

Willem II Betrokken presenteert haar eerste maatschappelijke jaarverslag. Het verslag staat vanzelfsprekend in het teken van het jaar 2020. Een jaar dat is overschaduwd door het corona-virus, maar daardoor ook een jaar waarin de maatschappelijke rol van Willem II Betrokken nóg duidelijker is geworden. Het verslag geeft je een mooi overzicht van alle prachtige maatschappelijke projecten en bijzondere initiatieven.

Denk hierbij aan Playing for Success, Willem II Football Memories en Scoor een Boek! Maar ook de nieuwe projecten komen voorbij. In 2020 heeft Willem II Betrokken namelijk twee nieuwe projecten mogen verwelkomen; de blindentribune en de Rabo Willem II Foodtour.

Leo Alkemade en Martin van Geel
Ook Willem II Betrokken-ambassadeur Leo Alkemade en algemeen directeur Martin van Geel doen in het verslag een woordje. Alkemade vertelt onder andere wat zijn ambassadeurschap bij Willem II Betrokken precies inhoudt en wat hij bijzonder vindt aan zijn rol. Van Geel licht toe wat de maatschappelijk stichting betekent voor de club en voor de maatschappij. 

In The Picture
Een aparte rubriek in het jaarverslag is ‘In The Picture’. De naam zegt het al; in deze rubriek spreken de foto’s. Een zestal bijzondere initiatieven worden hier op een bijzondere manier weergegeven. Onder andere de paasactie, de vrijwilligersactie en de lichtjesactie komen voorbij.   

Partners
Willem II Betrokken dankt haar maatschappelijk partners DHL, Albert Heijn, Rabobank en AVEC. Uiteraard komen zij in het verslag prominent aan bod. In het verslag vertellen ze zelf waarom ze zich aan Willem II Betrokken verbonden hebben en wat het partnerschap zo mooi maakt. Daarnaast komen ook de twaalf verschillende projectpartners in het verslag voorbij.

Mooi moment
Suzanne Albregts, coördinator van Willem II Betrokken: ‘Ik ben blij en onwijs trots dat we ons eerste maatschappelijk jaarverslag presenteren. Al bijna vijf jaar lang laten onze projecten en activiteiten zien dat de betekenis van Willem II voor de stad Tilburg erg krachtig is. Dit jaar laten we dat voor het eerst zien in een maatschappelijk jaarverslag. Een mooi moment!’

Het jaarverslag kun je hieronder downloaden. Ontvang je liever een fysiek jaarverslag? Stuur een e-mail naar wiibetrokken@willem-ii.nl met daarin jouw naam en adresgegevens. 

Bron: Willem II.nl

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments