Eerste aflevering Willem II podcast De Korvelse Kant nu online

14
2167
korvelse kant

Een tijdje geleden meldden we het al: De Kruikenzeiker en Roem en Glorie bundelen de krachten voor een nieuwe Willem II podcast: De Korvelse Kant. Inmiddels staat de eerste aflevering online!

S01 E01 – De Voorbeschouwing is te luisteren via:
🎧 Spotify: https://spoti.fi/2Yz7RXP
🎧 SoundCloud: https://bit.ly/2MpHbWJ
🎧 iTunes: https://apple.co/2Kr0X1N

Bekijk het besproken shirt op de site:
https://dekorvelsekant.nl/we-hedde-gij-nog-op-oewen-zolder…/

De Korvelse Kant wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting KingZine.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Onno
Gast
Onno

Leuk mannen! Subscribed!

Feedback; ben ginne audio engineert maar ik luister veel podcasts en het volume staat bij jullie aanzienlijk zachter. Geen probleem want ik naait mn oortjes gewoon wat harder en dan hoorde het goed maar wellicht kunde er wat mee.

DenSande
Beheerder

Hele toffe eerste aflevering. Ook leuke rubrieken, vooral ‘Waar is Jatto’ vind ik een topper. Natuurlijk zou tweewekelijks nog beter zijn (zou dan ook een half uurtje per keer kunnen duren misschien). Wellicht als er één of meerdere sponsoren ook een duit in het zakje willen doen? wink

RobinV
Lid
RobinV

Dit luistert lekker weg onderweg van werk naar huis of tijdens het koken man. Echter net te lang voor een goeie schijtbeurt, daar waren de wedstrijdverslagen van de Kruikenzeiker wel perfect voor. Ik ontvang hier graag nog een goed alternatief voor de volgende podcast. Het is heel tof om dingen te horen van spelers en wedstrijden uit mijn jeugd waar je eigenlijk ook over mee wilt lullen. Heel grappig om te horen hoe je bepaalde dingen zelf hebt ervaren en dat dit dan door andere supporters gezegd wordt.

Chillburg
Gast
Chillburg

Met veel plezier naar geluisterd! Voor de eerste keer heel knap gedaan. Paar kleine stiltes en zoals de kruikenzeiker terecht iets zei over het meest ongemakkelijke reclame moment ooit oid (wel hardop erom gelachen trouwens).

Net als anderen hoop ik toch eigenlijk ook wel op tweewekelijks. Qua gespreksstof zou het, als de competitie weer bezig is, toch te doen moeten zijn. Ik weet natuurlijk niet hoe de agenda’s van de mannen eruit zien, dus als dat het probleem is heb ik niks gezegd.

Ga zo door. Klasse!

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Zèn goei gasten altijd druk mar doen verrekes wèènig. Bietje Willem II lauwe en Weisbier lurken. Schône meense zèn t. Eens per 2 weken? Allicht!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Net ff geluisterd.
Top weer een mooi nieuw medium waar waar het wel en w van ons club besproken wórdt. Complimenten aan iedereen die dit tot stand hebben gebracht

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

Super leuke podcast ! Lekker lullen over voetbal met pintje erbij. 1 x per maand is minimaal nodig voor zo’n podcast, dan lul je zo een uur vol, leuk initiatief mannen !

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Podcast, ik denk nou kredde’t. Eerlijk is eerlijk, is goed weg te horen mannen. Verzoekje: kunnen jullie onze Syrisch parel eens nader beschouwen? Ge wit wel: ons Jallo!

Hans Westerhof
Gast
Hans Westerhof

Leuke podcast! Met plezier naar geluisterd. Ga zo door!

LK1896
Lid
LK1896

Net geluisterd in de auto, complimenten. Inderdaad zou méér dan 1x per maand top zijn maar snap dat het ook veel tijd vergt van vrijwilligers. Wellicht elke keer een leuke gast uitnodigen?

jessy wijdemans
Lid
jessy wijdemans

was echt super leuk

René
Gast
René

Ik vond het echt supervet. Tien keer beter dan heel Veronica Inside en Studio Voetbal bij elkaar. Ik heb wel een serieuze klacht: een keer per maand is echt te weinig; tweewekelijks zou stukken beter zijn,ook voor de continuïteit. Maar chapeau, mannen. Echt een leuke podcasts zo.