Een goedkopere bus begint bij jezelf!

25
3600

Willem II is een van de weinige clubs waar de busreizen door de supportersverenigingen geregeld worden en niet door de club zelf. Doordat wij als supportersverenigingen alles regelen met vrijwilligers kan je bij Willem II veel goedkoper naar uitwedstrijden dan bij andere clubs waar dit door professionals geregeld wordt. Aan het begin van het jaar konden wij als stichting Kingzine zelfs vol trots melden dat we de busprijzen met €2,50 hebben kunnen verlagen. In een tijd waarin alles steeds duurder wordt is dit een prestatie en iets waar wij erg trots op zijn. Door deze goedkope busprijzen kunnen er meer mensen mee naar de uitwedstrijden en zorgen wij voor goed gevulde uitvakken door heel Nederland. Wij hechten er dan ook veel waarden aan de busprijzen zo laag als mogelijk te houden.

Het allerliefste zouden wij de prijzen nog verder verlagen, dat kan alleen als we nog minder schades hebben in de bus en de bus altijd netjes houden. Dat ging tot nu toe dit seizoen best aardig. Aan het einde van de awayday naar fc Twente zakte de moed ons echter in de schoenen. Een aantal bussen zag er uit als een zwijnenstal. Wij doen als vrijwilligers ons stinkende best om de busreizen zo goed als mogelijk te regelen. We zetten op een van onze vrije avonden het bier klaar voor vertrek, we zijn eerder aanwezig om het bier in de bussen te laden en als we terug komen na de wedstrijd ruimen we de bus op. Ook dit keer hebben wij vrijwillig de bussen zo goed als mogelijk opgeruimd. Zo goed zelfs dat er door de busmaatschappijen geen extra schoonmaakkosten gerekend zijn.

Jullie snappen zelf ook wel dat dit niet onze lievelingsklus is, ook wij willen bij terugkomst in Tilburg zo snel mogelijk naar de stad of naar huis. Wij hebben echt geen zin om een half uur lang blikjes bier, platgetrapte natte koekjes en andere rotzooi van de vloer te schrapen in de bus. We doen dat echter wel, alleen omdat wij willen dat de busreizen zo goedkoop als mogelijk blijven. Het enige wat jullie als supporter hoeven te doen is een kaartje kopen, bier (of fris) drinken in de bus, de ploeg ondersteunen in het uitvak en je eigen rotzooi in de bus opruimen. Doe dit dan ook alsjeblieft, zodat wij de volgende keer in vijf minuten klaar zijn met de bus en zodat onze vrijwilligers ook zin blijven houden om zich vrijwillig in te zetten om de busreizen te regelen. Maar vooral voor jezelf en je medesupporters, zodat het bezoeken van uitwedstrijden voor iedereen zo goedkoop als mogelijk blijft.


 

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Zjuupke
Gast
Zjuupke

Kunt zeker wel raden welke bus dit was. Zijn veelal dezelfde soort zwakbegaafden die het verzieken voor de ander. Als je al maar iets zegt tegen zulke krijg je al een grote bek met een super keurige onderbouwing van jewelste terug. Te triest voor woorden en dat noemt zich mede supporters. Hulde aan diegene die de bus heeft schoongemaakt.

Frietmet
Lid

Vertel? Welke bus.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Zjuupke,

 

Laat maar weten wie dit waren en welke bus dit was, dan kunnen we ze aanspreken. Dit gaat nergens over natuurlijk en mogen we niet tolereren. Aan de andere kant ben ik benieuwd wat deze zwakbegaafden dan voor een super keurige onderbouwing hebben voor deze zwijnenstal.

En hulde aan degene die de bus heeft schoongemaakt? Daar hoor jij toch ook bij neem ik aan?

 

Ik hoor graag z.s.m. van je!!!!

Dirruk
Gast
Dirruk

@Zjuupke,   Is goed jongen maar welke bus was het nou?   Ik voel me namelijk 100% niet aangesproken door jouw post want ik maak geen rotzooi in een bus, drink geen bier dus zijn die blikjes op de grond in die bus zeker niet van mij, en zat ook zaterdag niet in 1 van die bussen.   En ik de boel opnaaien?   Feiten delen is niet opnaaien hè. Iets roepen en dan als er gevraagd wordt aan je om man en paard te noemen, te beginnen over zelfhulpgroepjes, en stemmen! Ik ga niet stemmen want figuren uit de… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Zjuupke,

 

Waar blijf je nou met je antwoord???

Eerst de boel hier opnaaien en zonder dat je weet uit welke bus deze foto komt groepen gaan beschuldigen en nu ben je stil.

 

Gasten zoals jij zijn de reden dat supporters tegen elkaar, in plaats van met elkaar, ONZE club steunen.

 

En degene die iedere week de bussen regelen en schoonmaken hebben aan 1 groep supporters nog een grotere hekel dan ook die rotzooimakers.

 

En dat zijn figuren zoals jij, die hier op internet de boel opnaaien maar zelf net zo erg zijn.

 

Zjuupke
Gast
Zjuupke

@Dirruk,

Opnaaien. Dat doe jij hier op Tilbo toch wel het vaakst. Wat opvallend is, is dat Dirruk, zich aangevallen voelt en blijkbaar precies weet over wat voor types dit gaat. Anders zou je hier niet eens onder reageren.

De Dirruk die om een antwoord smeekt.. Dat is net zo zielig als de vele vriendjes die bij de zelfhulp groepjes rondlopen. Sommige kun je niet eens supporters noemen. Want deze zorgen ook voor sancties die de club opgelegd krijgt.

Succes met stemmen vandaag!

 

Dirruk
Gast
Dirruk

@Zjuupke, Is goed jongen maar welke bus was het nou? Ik voel me namelijk 100% niet aangesproken door jouw post want ik maak geen rotzooi in een bus, drink geen bier dus zijn die blikjes op de grond in die bus zeker niet van mij, en zat ook zaterdag niet in 1 van die bussen. En ik de boel opnaaien? Feiten delen is niet opnaaien hè. Iets roepen en dan als er gevraagd wordt aan je om man en paard te noemen, te beginnen over zelfhulpgroepjes, en stemmen! Ik ga niet stemmen want figuren uit de politiek zijn huichelaars. Net… Lees verder »

Zjuupke
Gast
Zjuupke

Dirruk, je zegt dat je geen bier drinkt? Die foto van je met een groot glas bier zegt toch heel iets anders. Dus daar stopte de geloofwaardigheid van je verhaal al mee. Evengoed met je uitspraak over het stemmen. Wel vooraan staan om te zeiken en te mauwen ofwel de klok luiden maar de klok niet als groep kiezen… Iets waar het hart van vol zit loopt… Proficiat met de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen Dirruk, misschien is zo’n zetel toch wel iets voor jou.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Zjuupke,     Hahahahaha.   Dus jij gelooft dat als ik op een foto sta met een glas bier dat ik bier drink. Dan snap ik gelijk dat je van die achterlijke opmerkingen plaatst hier op Tilbo. Zie je mij bier drinken of houdt ik een glas bier vast? Je weet niet wie ik ben en wat ik doe, dus beter houdt je gewoon je mond dicht. Als ik zeg dat ik geen bier drink ( en ook geen andere alcoholische dranken ) dan is dat ook gewoon zo hoor, ik ga daar niet over liegen.  Vraag het anders maar… Lees verder »

Frietmet
Lid

Zouden ze in breda ook zoveel blikken leegdrinken?

 

Gewoon opruimen die zooi

pirot Russia
Gast
pirot Russia

Als je geen respect kan opbrengen voor de mensen die het organiseren, blijf dan voortaan maar thuis, te triest voor woorden, foto zegt genoeg

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ménsen die vrijwillig tijd en energie steken in het organiseren van busreizen vaak al dagen vantevoren bezig zijn om bussen te regelen en busindeling aan het maken zijn zodat mensen evt bij elkaar in de bus kunnen zitten!! Zorgen dat op de de wedstrijddag alle drank in de bussen zit.. . Daar kun je maar een ding voor hebben Respect!!! Gewoon de bus(sen) netjes achter laten moet toch wel kúnnen? 🔴⚪🔵

 

Tricolores Forever
Gast
Tricolores Forever

Dat aanspreken zie ik zo 1, 2, 3 niet gebeuren. Maar dat geeft niet, gezien de reactie van Kees K. is er al één vrijwilliger extra die alle bussen mee gaat nalopen. Succes Kees!

Gool
Lid
Gool

Schandalig. Respect voor de vrijwilligers die dit opgeruimd hebben!!!

Spannie
Gast
Spannie

Triest dat je een heel stuk hierover moet schrijven, omdat sommige gasten zich niet kunnen gedragen. Sommige mensen moet je echt benaderen alsof het kleuters zijn. Je kunt elkaar in de bus ook corrigeren als iemand zijn blik op de grond gooit in plaats van in zo’n plastic tasje. Respect voor de mensen die dit organiseren, en zo ons een mooie en goedkope busreis bezorgen.

bertje
Gast
bertje

Hoewel ik het natuurlijk met je eens ben, moet ik toegeven dat ik niet durfde te ‘corrigeren’ toen ik eens in zo’n bus zat. De desbetreffende personen zijn vaak in beschonken staat en een groot gezelschap. Dat nodigde mij niet echt uit om iets van hun gedrag te zeggen..

vakkieB
Gast
vakkieB

Ik zou het bij die gasten thuis wel eens willen zien!!

Subjectief
Gast
Subjectief

Echt? Mij niet gezien. Maar de “daders” zijn nu toch makkelijker te achterhalen aangezien het een hele bus betreft.

9jan
Lid
9jan

VakkieB, ikke nie

Corne Claesen
Gast
Corne Claesen

Misschien een goed idee om aan t eind van de rit  de kleine vuilniszakjes op te halen voordat de mensen de bus uit gaan want zeker als die zakjes vol zijn willen er nog wel eens blikje uitvallen als je naar buiten loopt maar dat geeft zeker nooit zo’n rotzooi

 

Keeskruik
Gast

Hier moeten kamervragen overgesteld gaan worden

Snorro
Gast
Snorro

Gewoon je kutzooi opruimen Kees. Niet zo kansloos doen met je Kamervragen.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

@kees zeik eens niet zo en ruim de zooi op

Rojo Blanco Azul
Gast
Frank

Buiten het feit dat het super asociaal is om je leeggegeten of gedronken rotzooi op de grond te lazeren en er een ander er mee op te knappen, stel ik voor om tegen het eind van elke busreis enkele vuilniszakken rond te laten gaan. Niet alles in de zakken is niet uit de bus. Een stukje eigen fatsoen en verantwoordelijkheid lijkt me niet teveel gevraagd als je 18+ bent. Na #erwin out dus nu graag een pamflet #vuilnisout !

Fraanske
Gast
Fraanske

Erg schandalig. Hoop dat iedereen zich ff achter de oren krabt, en elkaar ook aanspreekt op zijn/haar gedrag.