Een frietje, een snack en drie punten!

17
2343

Samen met Logistic Force had stichting KingZine afgelopen zaterdag onderweg naar Twente een verrassing voor de meereizende supporters geregeld. Op de carpoolplaats bij Ravenstein kon iedereen genieten van een frietje en een snack. Logistic Force had daarnaast gezorgd voor muzikale aankleding van de tussenstop.

Een goed begin van een prachtige awayday die eindigde met 3 punten! Later dit jaar zullen we nogmaals samen met Logistic Force een actie organiseren!

Ook zo’n fantastische awayday meemaken, zondag 3 november (14:30) speelt Willem II uit in Groningen! Kaarten bestel je in de webshop: LINK.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bomba
Lid
Bomba

Ik tref regelmatig op de webpagina Tilbo.com verwijzingen naar Logistic Force. Hoe ziet die samenwerking eruit?
Zijn ze actief (financieel) sponsor?
En welke mogelijkheden hebben andere bedrijven hiertoe?

LK1896
Lid
LK1896

Ha Evert, het posten van berichten hier verbruikt ook data en al die datacenters zijn niet goed voor het milieu. Wellicht de volgende keer dus besluiten géén post te plaatsen. Alles voor een betere wereld. wink

TilBrow@
Beheerder

Wat denk je van al die verre reizen per vliegtuig wink

GoirleDK
Lid
GoirleDK

Evert gaat gewoon op de bakfiets naar Nepal hoor, maak je niet druk.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Een leuk initiatief om groepen supporters nader tot elkaar te laten komen. Toch zou ik willen voorstellen om bij een volgende actie gezond eten en drinken te promoten. Overgewicht is een groeiend probleem onder mensen en kost de gemeenschap jaarlijks erg veel geld. Daarbij hebben we nog het probleem van de stikstofuitstoot, groeiende veestapels en bioindustrie. Alles om maar een goedkoop stuk vlees te kunnen verorberen in de vorm van een frikandel of kiloknaller in de supermarkt. Dit kan anders. Er zijn heerlijke vleesvervangers op de markt en ook voor catering zijn er fantastische (veganistische) alternatieven voor een frietkraam. Wat… Lees verder »

Ero
Gast
Ero

Briljant plan Evert. Voortbordurend op jouw idee wil ik het volgende aankaarten: de vleesindustrie heeft te kampen met heel veel “afvalstukken”, dit kan weggegooid worden, maar hiervan maken ze frikandellen.
Mijn voorstel is dus extra veel frikandellen mee te gaan nemen om zo de voedselverspilling tegen te gaan. Kunnen we de frietpan op zonne-energie laten draaien!

Relativist
Lid
Relativist

Van die afvalstukken maken ze niet alleen frikandellen, maar, zoals we zaterdag gezien hebben, ook scheidsrechters. smile

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Juist Ero, want iedereen weet: een gemalen varkenssnuit uit de frituur is heerlijk en gezond! De geïntegreerde groeihormonen zijn de kers op de spreekwoordelijke taart. Mmmm… smullen!

Shoukov
Lid
Shoukov

Dacht je nu echt dat Evert zelf ook niet weet dat ie maar wat zegt. Ik kan er wel om lachen, behalve alstie ’t echt meent natuurlijk. Dan wordt het sneu.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

De lol is er nu wel van af hoor. Kun je niet weer op vakantie naar een of andere stam in Afrika voor een paar jaar.

Relativist
Lid
Relativist

Ik zie de grap er wel van in.

Rene
Gast
Rene

Er zijn heerlijke vleesvervangers op de markt

Nee.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Jawel René. Jij hebt ze alleen nog niet ontdekt!

kurt zaro
Gast
kurt zaro

gatverdomme wat n zeverzak zeg

kurt zaro
Gast
kurt zaro

had pastoor moeten worre

Menneke
Gast
Menneke

Beste Evert de Goalehouder, Ik waardeer uw reactie`s over het algemeen zeer positief. Met een glimlach zie ik steeds uw pogingen om bij ons zeer geliefde Willem II aan de slag te kunnen gaan. Uw imago als expert en wereldverbeteraar heeft nu toch wel weer een knauw bij mij gekregen hoor. Ik schat uw wereldbeeld en denkvermogen zeer hoog in en daarom verbaasd het mij dat u vegetarisme/veganisme promoot. U zou in mijn ogen toch echt moeten weten dat er in vlees bepaalde stoffen zoals bijvoorbeeld bepaalde soorten ijzers (Als ik mij niet vergis bijvoorbeeld Q10.) zitten die niet in… Lees verder »