Update: Een alternatief voor zondag!

8
1832

Nog een paar dagen en dan mogen we weer. Eindelijk zien we onze Willem II maten weer en kunnen we met een biertje (of colaatje) in de hand genieten van de verrichtingen van onze jongens in het rood-wit-blauw.

Althans….dat hopen we! Het zou zomaar kunnen dat de wedstrijd zondag niet door gaat. De politie heeft een aantal cao eisen en ze menen die te moeten afdwingen over de rug van de voetbalsupporters. Whats new…?!

Wat is het alternatief? Naar de meubelboulevard met moeders de vrouw? Op bezoek bij de schoonouders? We moeten er even niet aan denken.

Daarom willen we vanuit KingZine een alternatief opwerpen. Het voetbal kan ons misschien (voor even) worden afgenomen, maar een drankje met onze maten natuurlijk niet!

Wanneer we zondag niet naar het stadion kunnen, nodigen we iedereen van harte uit om vanaf +/- 14:00 in het rood-wit-blauw een drankje te komen doen op de Korte Heuvel.

Onnodig te vermelden dat je je dan uiteraard wel dient te gedragen. We gunnen de politie namelijk graag hun welverdiende vrije dag! Vertel het aan je vrienden, dan maken we er zondag hoe dan ook een gezellige middag van.

Ben je er bij? ff aanmelden op het Facebook event: https://www.facebook.com/events/1620330868252943/

Update: Voor de Vitesse supporters dreigt hun eerste Awayday niet door te gaan. Dus hebben wij ze van harte uitgenodigd om samen met ons een biertje te drinken. Ook andere supporters van clubs waar de wedstrijden van zijn afgelast zijn van harte welkom!

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments