Ecuador pakt derde plaats op WK

4
1336
Bron: SoccerNews

Diego Palacios kan eindelijk op vakantie . De linksback die vorige zomer in Tilburg neerstreek speelt al anderhalf jaar onafgebroken zijn wedstrijden. In de zomer van 2018 kwam hij na een half seizoen in Ecuador direct in de basis bij Willem II. Daar speelde hij voor de winterstop alle wedstrijden (op een schorsing na). In de maanden januari en februari won hij met Ecuador het Zuid Amerikaans kampioenschap van spelers onder 20 jaar. Bij zijn terugkeer in Nederland won hij direct twee keer van AZ en speelde hij 15 mei tegen ADO zijn laatste competitiewedstrijd.

Waar andere spelers op vakantie gingen sloot Palacios weer aan bij het team van Ecuador onder 20 jaar. Het team speelde een goed WK onder 20 jaar in Polen.

Vandaag sloot Palacios als basisspeler het seizoen af met een 1-0 overwinning op Italië. Door deze winst veroverde Ecuador de derde plaats.

Palacios staat na een goed WK op de radar van oa Ajax, PSV, Barcelona en Olympique Lyon. De komende weken zal hij beslissen waar hij gaat spelen.

Eerst vakantie vieren.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bavel
Gast
Bavel

Goed gedaan Diego, op naar een leuke club en je dan nog een jaartje laten stallen bij Willem II, ook goed voor jouw ontwikkeling

Koning Dos
Gast
Koning Dos

Off topic; ik had toch al wel gehoopt op wat transfer nieuws.

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Houdoe en bedankt

Bomba
Lid
Bomba

Diego, geniet maar van een lekkere vakantie zou ik zeggen.