Dubbele deceptie op zondag

84
8401

Wij hadden gisteren een dubbele deceptie. De 5-1 nederlaag in en tegen Utrecht was de eerste maar niet de ergste. We merken dat er een groep is die zich bij uitwedstrijden niet weet te gedragen. Bij onze eigen vrijwilligers en de stewards loopt de zin om te willen helpen ver terug. Dit kan er op den duur toe leiden dat we geen volle uitvakken meer kunnen hebben omdat er geen stewards en busbegeleiders meer beschikbaar zijn.

Bij terugkomst in Tilburg bleek ook nog dat we flink wat schade in onze bussen hadden. Er was een klep afgebroken en er zaten deukjes in het plafond. Het allerergste, er was een ruit kapot geslagen. Het totale schadebedrag is enkele duizenden euro’s. We hebben inmiddels contact met een van de daders. Hopelijk melden ook de andere daders zich zodat we dit op een nette manier op kunnen lossen.

Ook bij de competitiewedstrijd in Waalwijk hadden we een flinke schadepost, niet veroorzaakt door onze eigen supporters gelukkig. We hebben wat reserves voor dit soort gevallen maar dat potje gaat op deze manier snel leeg. Dat kan twee dingen betekenen. In het beste van die twee gevallen moeten we de prijzen voor de busreizen verhogen. In het slechte van de twee gevallen is het einde KingZine reizen omdat wij geen busmaatschappij of verzekering meer kunnen vinden.

Laten we er samen voor zorgen dat het zover niet hoeft te komen, laten we er voor zorgen dat uitwedstrijden een feestje zijn voor iedereen!

84 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments