Driess Saddiki enige tijd aan de kant

33
3601
Fotoburo Toin Damen ©

Willem II moet Driess Saddiki voorlopig missen. De middenvelder liep tegen FC Groningen een bovenbeenblessure op en staat volgens trainer Adrie Koster enige tijd aan de kant. 

‘Onderzoek in het ziekenhuis moet de precieze aard van zijn blessure nog uitwijzen, maar het ziet er op dit moment niet best uit’, zegt Koster over de kwetsuur van Saddiki, die onlangs na drie maanden van herstel weer terugkeerde in de wedstrijdselectie.

Ruiter niet, Nelom twijfel
Naast Saddiki moet ook doelman Robbin Ruiter het duel van zondag in RKC Waalwijk aan zich voorbij laten gaan. Miquel Nelom is op zijn weg terug. ‘Na de laatste training (zaterdag, red.) wordt besloten of Miquel eventueel meekan naar Waalwijk’, aldus Koster. 

Kater
De Tricolores gingen donderdagavond in de slotfase onderuit tegen FC Groningen. Evenals tegen VVV-Venlo zat het venijn in de staart. Koster: ‘Een kater is een understatement voor het gevoel dat we hebben. We werkten hard, waren agressief, maar als we onnodige fouten blijven maken dan wordt het wel lastig om te winnen.’

Lastig en belangrijk
RKC Waalwijk pakte op bezoek in Heerenveen één punt. ‘RKC speelt goed positiespel en ziet er organisatorisch goed uit. Ze tikten Heerenveen behoorlijk van de mat en pakten een dik verdiend punt. Het wordt een lastige en heel belangrijke wedstrijd voor ons zondag.’ 

33 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments