Driess Saddiki denkt nu nog niet aan Europees voetbal

17
2296
Fotoburo Toin Damen ©

Middenvelder Driess Saddiki spreekt met VoetbalPrimeur over de verrassende seizoenstart, Europees voetbal, zijn persoonlijk sterke seizoen én over zijn aflopende verbintenis.

De goede seizoenstart zorgt voor lichte verbazing bij Saddiki. “In de voorbereiding presteerden we goed, maar door corona kwam die twee weken min of meer stil te liggen. In onze eerste wedstrijd kregen we een draai om onze oren (0-4 verlies tegen Feyenoord, red.)”, vertelt hij aan VoetbalPrimeur. “Doordat we een moeilijke start hadden, zijn we hard blijven trainen. We hebben onze mindere start naast ons neergelegd. Na Vitesse-uit is er iets opgebloeid. Nu staat er een team.”

Europees voetbal
Van buitenaf klinken er geluiden dat Willem II dit seizoen opnieuw kans maakt op Europees voetbal. Intern wordt daar echter niet over gesproken, stelt Saddiki. “Nee, aan Europees voetbal denken we nu zeker niet. We proberen eerst zoveel mogelijk punten te halen en goed voetbal te laten zien. We moeten ervoor zorgen dat we deze flow vasthouden. Het kan zomaar zijn dat de wereld er over twee of drie weken weer anders uitziet.”

Vertrouwen van Grim
Dit seizoen kan Saddiki dus rekenen op het vertrouwen van Grim. Daar is de controleur erg blij mee. “Aan het begin vertelde hij me al dat ik een goede speler ben en dat hij zich wil richten op het spel aan de bal”, stelt Saddiki. “Dat is mijn belangrijkste verbeterpunt, al gaat dat steeds beter. De trainer geeft trainingen waarbij ik veel aan de bal kom. Het is fijn dat hij me helpt om beter te worden. Hij geeft me nog een extra zetje in mijn rug.”

Contractverlenging?
Bij Willem II beschikt Saddiki wel over een aflopende verbintenis. Wordt er al gesproken over een contractverlenging? “We gaan kijken hoe dat zal uitpakken. Of ik er zelf voor opensta? Natuurlijk. Ik voel me goed hier en dit is een mooie club”, besluit hij.

Het hele interview kun je hier lezen.

17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments