Dries Saddiki naar Willem II

49
3207

Willem II heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen al binnen. De 21 jarige middenvelder komt over van Fortuna Sittard waar zijn contract afliep. Indien hij door de medische keuring komt tekent hij snel een contract bij Willem II.

 

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Gekozen door lezers van VP boven Luuk de Jong en Wout Weghorst in de spits van het elftal van het jaar…Fran SOL !!

wil
Lid
wil

En nu nog 11 of 12 spelers.

sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

Ze moeten Mohamed Hamdaoui (24 jaar) overnemen van Telstar. Creatieve speler met een fluwelen traptechniek. 35 wedstrijden gespeeld, 11 doelpunten en 7 assists bij een team dat boven verwachting goed presteert. Zijn traptechniek doet me denken aan die van Cristiano Ronaldo, voor degene die denken dat ik loop te kwatsen, check ff thuis en uit wedstrijd van Telstar in de nacompetitie tegen de Graafschap. En check even de skills van deze speler op YouTube, in mijn ogen een goudhaantje!! Denken jullie dat dit iets is voor Willem II?

Gio
Lid
Gio

Kunnen wij niet betalen

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Klopt, jullie hebben geen rooie cent te makken…

sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

Kunnen wij niet betalen? Hij voetbalt bij Telstar😴

Krilles
Lid
Krilles

Op Youtube stonden ook geweldige filmkes van onze badmeester uit Luxemburg. Goeie vent, dat wel, maar zeker geen topper gebleken. Van Hamdaoui zullen ook niet zijn flaters op Youtube worden gezet, dus dat zegt me niet zoveel. Dettie kan voetballen is wel zeker, maar of het een goudhaantje is, betwijfel ik.

sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

Het is maar net wat je geweldig vindt. Die filmpjes van die Luxemburger vielen me erg tegen. Hij scoorde zijn doelpuntjes in een mindere competitie maar vond hem toen al houterig, slechte techniek, traag, niet echt kopsterk, niet balvast en hij was de 25 al zeker gepasseerd. Leuk als tweede spits in noodsituaties maar niet hoe hij bekroond werd met filmpjes en mooie teksten als spits die de goalen moest maken voor ons clubke. Ik vind Hamdaoui met de Luxemburger vergelijken hetzelfde als appels met peren vergelijken.

sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

ik hoop dat Joris dit leest en eens moeite neemt om te kijken

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Ik ben benieuwd of deze jongen gehaald is door Mathijsen, omdat dit een zogenaamd buitenkansje is. Of dat Koster aangegeven heeft dat hij voor het beoogde aanvallende spel, dit type speler nodig heeft. Deze jongen blijkt het type stofzuiger en balafpakker te zijn. Misschien dat Crowley lekker creatief mag zijn, waar zijn kracht ligt (Sneijder rol) en Saddiki en Elmo de buffelende middenvelders worden (de Jong/ van Bommel rol). Zou lekker zijn als we weer met een ouderwetse 10  vooruit gaan spelen.

Wally58
Lid
Wally58

We hebben ook nog een verdedigende middenvelder lopen bij Dordrecht die het daar ook goed gedaan heeft en ook nog jong is !!!!

Eros
Lid
Eros

Wellicht wordt Kok nog niet zo hoog aangeslagen door de mannen die dagelijks met hem werkten? Kok heeft bij Dordrecht prima gepresteerd. Tegelijkertijd is Dordrecht 13e geëindigd met op Eindhoven na verreweg de meeste tegengoals. Saddiki daarentegen heeft op dezelfde positie bij de nummer twee gespeeld met de minste tegengoals van de competitie. Ik weet dat dit soort ‘scorebordfeitjes’ niet alles zeggen maar toch. Ik snap dat we graag eigen jeugd zien en zeker als ze ook nog eens uit Tilburg komen, maar sommige spelers zijn nu eenmaal prima voor de Jupiler League maar komen tekort voor Eredivisie. Die voorbeelden… Lees verder »

John Nr1
Lid

Goede jonge speler. Een winnaar die speelt om duels te winnen. Voetballend kan hij nog groeien maar Nederlandse speler met 21 jaar, 3 jaar contract en de motivatie om beter te worden een prima investering!!

Henkie013
Gast
Henkie013

Heb jij de wedstrijden van Fortuna zo goed gevolgd dat je deze conclusie kunt trekken John? De euforische stemming moet niet omslaan in blind optimisme. Ik heb net zoveel als weinig wedstrijden van Fortuna gezien verwacht ik. Dat team speelde vanuit een solide organisatie zonder echte uitblinkers op Schuurs na. Ik zie bij Almere en Telstar meer individueel talent spelen. Ik mag hopen dat Willem II een bak meer niveau ambieert dan Fortuna, met alle respect. Enkel uitblinkers van dat team zou een versterking voor ons moeten betekenen. Op het Fortuna forum baalt niemand van het vertrek van Saddiki en… Lees verder »

Sprang
Lid
Sprang

@ Henkie

je kunt niet alleen maar toppers binnenhalen. Er zullen er straks genoeg volgen verwacht ik.

Deze jongen zal rustig aan t niveau mogen wennen en af en toe minuten maken. Maar omdat jong Willem II ook is leeg gelopen en zij gepromoveerd zijn, zal Joris verwacht ik voor 2 elftallen spelers willen in slaan.

Het is gewoon rustig afwachten wie er gaan komen

John Nr1
Lid

Heb afgelopen seizoen 7 a 8 wedstrijden van Fortuna gezien.

Schuurs absolute topper, wammers andere cv een nuttige speler, semedo zou ik hier ook graag zien en ook Sadiki zie ik als speler waar nog veel rek inzit. Is een echte balafpakker. Iemand die veel duels wint en anderen beter laat spelen.

voor de rest was Fortuna vooral een hecht team zonder spelers die hier iets zouden toevoegen. Denk dat sadiki dat pp lange termijn wel kan

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Wie is de Spaanse verrassing (of speler uit spaanse competitie) die eraan zit te komen? Dit las ik een tijdje terug, maar een naam werd niet genoemd! Ben heeeel benieuwd!

Driess, welkom bij Willem II! Veel succes!

Robby
Lid
Robby

@ikzelf? Gaat dat nog gebeuren of ketst het af?

wil
Lid
wil

Die Spaanse verrassing wie heeft dat eindelijk de wereld in geholpen?

 

TTB
Lid
TTB

Welkom Dries en veel succes bij onze mooie club.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hij heeft voor 3 jaar getekend plus optie voor nog 1 jaar vanuit de club..

Succes  Dries. 🔴⚪🔵

wil
Lid
wil

Welkom Dries bij de mooiste club van Nederland.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Welkom Dries bij onze mooie club!! Succes gewenst 👍

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Denk dat deze speler wordt gehaald voor de breedte. De spelers van het kaliber Tsimikas, Chrivella etc. worden altijd later in de zomer pas binnen gehaald. Omdat clubs dan gaan beslissen of spelers verhuurd mogen worden. Laten we afwachten wat er nog gaat gebeuren. Ik heb er vertrouwen in dat het komend seizoen zomaar eens een leuk seizoen kan gaan worden..

wil
Lid
wil

Hoe zit het eigenlijk met Sol?

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Goed, hij zit op dit moment in Sevilla te genieten van het weer en zijn welverdiende vakantie.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ wil

Die wacht rustig  af om zo zijn droomtranfer naar Spanje te maken

wil
Lid
wil

Ik ken hem niet. Dus kan er ook geen oordeel over geven.

Dre
Gast
Dre

Matige speler, is denk ik gehaald voor de breedte. Kan met niet indenken dat saddiki als opvolger van Chirivella de kar moet trekken op ons middenveld

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Verdedigende middenvelders worden vaak ondergewaardeerd. Je mist ze pas als ze weg zijn. Qua beleid klinkt dit goed: jonge jongen, transfervrij en onder contract.

Harry
Gast
Harry

en kom je nu ook met je onderbouwing waarom dit niks is ?

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Dag Harry, ik stel toch niet dat het niks is? Integendeel zelfs. Voetballend ken ik hem niet. Heeft veel gespeeld. Is jong. Geen huur maar onder contract. Prima perspectief.

JTW
Lid
JTW

Ik denk dat Harry wilde reageren op de reactie daarboven van Dre.

Een-tweetje
Lid
Een-tweetje

Is dit hetzelfde type speler als Kok. Die was bij Dordrecht ook verdedigend middenvelder toch?

Wally58
Lid
Wally58

Hoi klopt is Thomas Kok ook en dat is eigen jeugd en Tilburger !

kukeltje
Lid
kukeltje

Kan alleen afgaan op wat de supporters van Fortuna van hem vinden en die zullen hem qua voetbal niet echt missen.

http://www.fortunasc.nl/forum/viewtopic.php?f=2&t=7064&p=80395#p80395

WillemII-Waalwijk013
Gast
WillemII-Waalwijk013

Dat is altijd zo als een speler weg gaat. Staat in promotiejaar vaak in basis. Ik  lees ook dat alle supporters boos zijn op al die spelers die na promotie vertrekken. negatieve reacties lijkt dus meer gebaseerd op frustratie!

Robby
Lid
Robby

En op de VI zijn ze lovend over hem en balen ze dat ie vertrekt.https://www.vi.nl/nieuws/willem-ii-begint-aan-wederopbouw-met-vastleggen-saddiki

 

Pure balafpakker maar ik denk dat ie zal moeten knokken voor zn plek en gok dat we op die positie er nog wel een bij gaan halen.

De Schonste Van Ut Land
Lid
De Schonste Van Ut Land

Voor zijn leeftijd al twee seizoenen basis gestaan bij Fortuna, lijkt me een prima talent. Benieuwd voor hoeveel jaar Willem II hem vast legt.

Rojo Blanco Azul
Lid

Potver ddiki

Willem2er
Lid
Willem2er

Iemand enig idee of dit een directe versterking is?

e-10
Lid
e-10

36 wedstrijden afgelopen seizoen, 1 goal en 1 assist. Niets mis mee lijkt me

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Snel tevreden e-10

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Rood wit blauwe

Ooit van  sarcasme gehoord? Hij reageert  op Mickets. Die vraagt of het een directe  versterking is. Iemand 1 doelpunt en een assist. Lijkt me niet dat ie in 1e instantie  als directe versterking  wordt  gehaald maar voor de breedte. Al weet je nooit  hoe het loopt tijdens de voorbereiding

Huphuphup
Lid
Huphuphup

@Forza
Als ie gehaald is als vervanger van Chirivella, is het maken van doelpunten en het geven van assists minder relevant. Pedro was een directe versterking voor de selectie en heeft 0 goals en 3 assist gemaakt geloof ik…

Tricoooo
Lid
Tricoooo

@Huphuphup

Precies! Als ie inderdaad verdedigend is gehaald. Ter vergelijking: Busquests 54 wedstrijden, 2 goals en 4 assists.

Robby
Lid
Robby

Het is een pure balafpakker dus verdedigende middenvelder. Doelpunten zijn dan niet zo belangrijk hij moet zorgen wat we er minder tegen krijgen.

Sprang
Lid
Sprang

Neem aan dat dit een jonge is die de tijd krijgt om te wennen aan het niveau en zo nu en dan zijn minuten gaat maken

TheObserver
Lid
TheObserver

Dat hoop ik ook Sprang, en niet de evt vervanger van Chirivella

Las dat het vooral een fysiek sterke speler is, dus evt om een voorsprong vast te houden in de slotminuten.