Home » Headlines » Dries Saddiki naar Willem II

Dries Saddiki naar Willem II

Willem II heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen al binnen. De 21 jarige middenvelder komt over van Fortuna Sittard waar zijn contract afliep. Indien hij door de medische keuring komt tekent hij snel een contract bij Willem II.

 

 

49 reacties

 1. Gekozen door lezers van VP boven Luuk de Jong en Wout Weghorst in de spits van het elftal van het jaar…Fran SOL !!

  4

  0
 2. En nu nog 11 of 12 spelers.

  2

  0
 3. Ze moeten Mohamed Hamdaoui (24 jaar) overnemen van Telstar. Creatieve speler met een fluwelen traptechniek. 35 wedstrijden gespeeld, 11 doelpunten en 7 assists bij een team dat boven verwachting goed presteert. Zijn traptechniek doet me denken aan die van Cristiano Ronaldo, voor degene die denken dat ik loop te kwatsen, check ff thuis en uit wedstrijd van Telstar in de nacompetitie tegen de Graafschap. En check even de skills van deze speler op YouTube, in mijn ogen een goudhaantje!! Denken jullie dat dit iets is voor Willem II?

  19

  0
  • Kunnen wij niet betalen

   1

   17
  • Krilles

   Op Youtube stonden ook geweldige filmkes van onze badmeester uit Luxemburg. Goeie vent, dat wel, maar zeker geen topper gebleken. Van Hamdaoui zullen ook niet zijn flaters op Youtube worden gezet, dus dat zegt me niet zoveel. Dettie kan voetballen is wel zeker, maar of het een goudhaantje is, betwijfel ik.

   1

   7
   • Het is maar net wat je geweldig vindt. Die filmpjes van die Luxemburger vielen me erg tegen. Hij scoorde zijn doelpuntjes in een mindere competitie maar vond hem toen al houterig, slechte techniek, traag, niet echt kopsterk, niet balvast en hij was de 25 al zeker gepasseerd. Leuk als tweede spits in noodsituaties maar niet hoe hij bekroond werd met filmpjes en mooie teksten als spits die de goalen moest maken voor ons clubke. Ik vind Hamdaoui met de Luxemburger vergelijken hetzelfde als appels met peren vergelijken.

    2

    0
  • ik hoop dat Joris dit leest en eens moeite neemt om te kijken

   1

   0
 4. Ik ben benieuwd of deze jongen gehaald is door Mathijsen, omdat dit een zogenaamd buitenkansje is. Of dat Koster aangegeven heeft dat hij voor het beoogde aanvallende spel, dit type speler nodig heeft. Deze jongen blijkt het type stofzuiger en balafpakker te zijn. Misschien dat Crowley lekker creatief mag zijn, waar zijn kracht ligt (Sneijder rol) en Saddiki en Elmo de buffelende middenvelders worden (de Jong/ van Bommel rol). Zou lekker zijn als we weer met een ouderwetse 10 Ā vooruit gaan spelen.

  10

  5
  • We hebben ook nog een verdedigende middenvelder lopen bij Dordrecht die het daar ook goed gedaan heeft en ook nog jong is !!!!

   2

   1
   • Wellicht wordt Kok nog niet zo hoog aangeslagen door de mannen die dagelijks met hem werkten?

    Kok heeft bij Dordrecht prima gepresteerd. Tegelijkertijd is Dordrecht 13e geĆ«indigd met op Eindhoven na verreweg de meeste tegengoals. Saddiki daarentegen heeft op dezelfde positie bij de nummer twee gespeeld met de minste tegengoals van de competitie. Ik weet dat dit soort ‘scorebordfeitjes’ niet alles zeggen maar toch.

    Ik snap dat we graag eigen jeugd zien en zeker als ze ook nog eens uit Tilburg komen, maar sommige spelers zijn nu eenmaal prima voor de Jupiler League maar komen tekort voor Eredivisie. Die voorbeelden kennen we genoeg toch (Mathieu, Hutten, Schreurs, v. Buuren)?

     

    2

    1
 5. Goede jonge speler. Een winnaar die speelt om duels te winnen. Voetballend kan hij nog groeien maar Nederlandse speler met 21 jaar, 3 jaar contract en de motivatie om beter te worden een prima investering!!

  22

  6
  • Heb jij de wedstrijden van Fortuna zo goed gevolgd dat je deze conclusie kunt trekken John? De euforische stemming moet niet omslaan in blind optimisme.

   Ik heb net zoveel als weinig wedstrijden van Fortuna gezien verwacht ik. Dat team speelde vanuit een solide organisatie zonder echte uitblinkers op Schuurs na. Ik zie bij Almere en Telstar meer individueel talent spelen.

   Ik mag hopen dat Willem II een bak meer niveau ambieert dan Fortuna, met alle respect. Enkel uitblinkers van dat team zou een versterking voor ons moeten betekenen. Op het Fortuna forum baalt niemand van het vertrek van Saddiki en noemen hem zelfs ongeschikt voor de Eredivisie. Dan hoop ik dat ons scoutingapparaat een talent in hem zien en voor de toekomst een meerwaarde kan zijn. Kan me niet voorstellen dat Saddiki als versterking voor de basis is gehaald als je ambities hebt om een stabiele middenmoter te worden. De club is verlost van een paar flinke salarisposten (Ogbeche en Sol) , heeft financieel weer flink geplust en kan voor Sol nog eens een aardige som ontvangen van minimaal 3 miljoen. Ik hoop dat die verstandig besteed worden en niet teveel in breedtespelers zoals Saddiki.

   4

   3
   • @ Henkie

    je kunt niet alleen maar toppers binnenhalen. Er zullen er straks genoeg volgen verwacht ik.

    Deze jongen zal rustig aan t niveau mogen wennen en af en toe minuten maken. Maar omdat jong Willem II ook is leeg gelopen en zij gepromoveerd zijn, zal Joris verwacht ik voor 2 elftallen spelers willen in slaan.

    Het is gewoon rustig afwachten wie er gaan komen

    2

    1
   • Heb afgelopen seizoen 7 a 8 wedstrijden van Fortuna gezien.

    Schuurs absolute topper, wammers andere cv een nuttige speler, semedo zou ik hier ook graag zien en ook Sadiki zie ik als speler waar nog veel rek inzit. Is een echte balafpakker. Iemand die veel duels wint en anderen beter laat spelen.

    voor de rest was Fortuna vooral een hecht team zonder spelers die hier iets zouden toevoegen. Denk dat sadiki dat pp lange termijn wel kan

    1

    0
 6. Ftricolores1

  Wie is de Spaanse verrassing (of speler uit spaanse competitie) die eraan zit te komen? Dit las ik een tijdje terug, maar een naam werd niet genoemd! Ben heeeel benieuwd!

  Driess, welkom bij Willem II! Veel succes!

  17

  0
 7. TTB

  Welkom Dries en veel succes bij onze mooie club.

  9

  0
 8. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Hij heeft voor 3 jaar getekend plus optie voor nog 1 jaar vanuit de club..

  Succes Ā Dries. šŸ”“āšŖšŸ”µ

  8

  1
 9. Welkom Dries bij de mooiste club van Nederland.

  5

  1
 10. Welkom Dries bij onze mooie club!! Succes gewenst šŸ‘

  9

  0
 11. Denk dat deze speler wordt gehaald voor de breedte. De spelers van het kaliber Tsimikas, Chrivella etc. worden altijd later in de zomer pas binnen gehaald. Omdat clubs dan gaan beslissen of spelers verhuurd mogen worden. Laten we afwachten wat er nog gaat gebeuren. Ik heb er vertrouwen in dat het komend seizoen zomaar eens een leuk seizoen kan gaan worden..

  22

  3
 12. Hoe zit het eigenlijk met Sol?

  3

  8
 13. Ik ken hem niet. Dus kan er ook geen oordeel over geven.

  4

  7
 14. Matige speler, is denk ik gehaald voor de breedte. Kan met niet indenken dat saddiki als opvolger van Chirivella de kar moet trekken op ons middenveld

  12

  20
 15. KruikenTrots

  Verdedigende middenvelders worden vaak ondergewaardeerd. Je mist ze pas als ze weg zijn. Qua beleid klinkt dit goed: jonge jongen, transfervrij en onder contract.

  27

  2
  • en kom je nu ook met je onderbouwing waarom dit niks is ?

   4

   20
   • KruikenTrots

    Dag Harry, ik stel toch niet dat het niks is? Integendeel zelfs. Voetballend ken ik hem niet. Heeft veel gespeeld. Is jong. Geen huur maar onder contract. Prima perspectief.

    21

    0
   • JTW

    Ik denk datĀ Harry wilde reageren op de reactie daarboven van Dre.

    4

    0
 16. Is dit hetzelfde type speler als Kok. Die was bij Dordrecht ook verdedigend middenvelder toch?

  8

  0
 17. kukeltje

  Kan alleen afgaan op wat de supporters van Fortuna van hem vinden en die zullen hem qua voetbal niet echt missen.

  http://www.fortunasc.nl/forum/viewtopic.php?f=2&t=7064&p=80395#p80395

  4

  1
 18. Voor zijn leeftijd al twee seizoenen basis gestaan bij Fortuna, lijkt me een prima talent. Benieuwd voor hoeveel jaar Willem II hem vast legt.

  6

  1
 19. Potver ddiki

  5

  3
 20. Iemand enig idee of dit eenĀ directe versterking is?

  6

  0
  • 36 wedstrijden afgelopen seizoen, 1 goal en 1 assist. Niets mis mee lijkt me

   7

   3
   • rood wit en blauw

    Snel tevreden e-10

    8

    8
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @Rood wit blauwe

    Ooit vanĀ  sarcasme gehoord? Hij reageertĀ  op Mickets. Die vraagt of het een directeĀ  versterking is. Iemand 1 doelpunt en een assist. Lijkt me niet dat ie in 1e instantieĀ  als directe versterkingĀ  wordtĀ  gehaald maar voor de breedte. Al weet je nooitĀ  hoe het loopt tijdens de voorbereiding

    2

    13
   • @Forza
    Als ie gehaald is als vervanger van Chirivella, is het maken van doelpunten en het geven van assists minder relevant. Pedro was een directe versterking voor de selectie en heeft 0 goals en 3 assist gemaakt geloof ik…

    10

    1
   • @Huphuphup

    Precies! Als ie inderdaad verdedigend is gehaald. Ter vergelijking: Busquests 54 wedstrijden, 2 goals en 4 assists.

    8

    1
   • Het is een pure balafpakker dus verdedigende middenvelder. Doelpunten zijn dan niet zo belangrijk hij moet zorgen wat we er minder tegen krijgen.

    1

    0
  • Neem aan dat dit een jonge is die de tijd krijgt om te wennen aan het niveau en zo nu en dan zijn minuten gaat maken

   11

   1
   • Dat hoop ik ook Sprang, en niet de evt vervanger van Chirivella

    Las dat het vooral een fysiek sterke speler is, dus evt om een voorsprong vast te houden in de slotminuten.

    7

    1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *