Drie doelpunten Nemec bij Jong Willem II; speelminuten Kali

12
2176
Nemec kopt de bal tegen het lichaam van Fischer (foto: Geert van Erven)

Jong Willem II trad dinsdagavond in het eigen Koning Willem II Stadion aan tegen Jong Go Ahead Eagles. Bij Willem II speelden o.a. Heerkens, Koppers, Haemhouts, Hupperts, Braber, Meul , de Sa en Nemec mee.

Ondanks de aanwezigheid van deze selectiespelers, kwam Jong Willem II al snel met 0-1 achter door een fout van doelman Meul. Willem II herpakte zich snel en Braber zorgde voor de gelijkmaker 1-1. Voor rust viel De Sa uit met een blessure. De hoofdrol was weggelegd voor Adam Nemec. De Slowaak, die nog altijd hoopt op een plaats in de EK-selectie scoorde de 2-1 en 3-1. Na de aansluitingstreffer van Go Ahead Eagles zorgde Nemec met zijn derde van de avond voor de 4-2 eindstand.

De Slowaak gaf daarmee zijn visitekaartje af, maar zal zondag tegen Den Haag waarschijnlijk weer plaats moeten maken voor Tobspits Van der Velden. Naast het goede optreden van Nemec waren de 65 minuten die Anouar Kali op het middenveld maakte een mooie opsteker in aanloop naar de laatste vier wedstrijden van de competitie.

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments