Dramatische start in Dongen zorgt voor eerste nederlaag

53
5268

Willem II heeft woensdagavond in Dongen de eerste nederlaag in de voorbereiding geleden. Binnen 8 minuten stonden de Tricolores, waar Llonch, Peters, Nunnely en Crowley (op weg naar Birmingham) ontbraken op een 0-2 achterstand.

Bij Willem II maakte de Portugese testspeler Quieros een nerveuze indruk. Zuiderwijk en Köhlert maakte een goede indruk. Net voor tijd scoorde Sparta 0-3 en was de eerste nederlaag een feit.

Het is duidelijk dat de komende weken de selectie versterkt gaat worden.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Relativist
Lid
Relativist

Die laatste zin; “Het is duidelijk dat de komende weken de selectie versterkt gaat worden”.
Dat is nog afwachten, maar het moet wel gebeuren.
Ik ben benieuwd wie er nog gaan komen. Ons geduld dx wordt wel op de proef gesteld.
Maar we blijven er op vertrouwen.

Pah
Lid
Pah

Elke toevoeging lijkt mij een versterking. Veel slechter kan het niet.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Wederom een heel groot lichtpunt gezien; Rick Zuijderwijk. Wat een heerlijk spelertje. Doet me echt een beetje denken aan Frenkie (door zijn loopje). Hoop van harte dat Koster hem bij de selectie houd en hem in de Eredivisie ook wat speeltijd gunt.

Gené van der Rijp
Gast
Gené van der Rijp

Met deze selectie gaat het dit seizoen helemaal mis.

Realist013
Lid
Realist013

Ondanks dat we vandaag niet over Nunnely, Llonch en Peters konden beschikken, was dit een wedstrijd om goed te kunnen kijken waar de huidge selectie echt toe in staat is! Qua inzet zit het allemaal goed, maar kwaliteit is er op dit moment te weinig aanwezig in de selectie! Opbouwend hebben we niks in te brengen. Op het middenveld(Ja, ik weet dat de vervanger voor Crowely nog moet komen) zit er geen enkele aanvallende intentie in! Daarbij komt dat Pavlidis een perfecte spits is, in een twee spitsensysteem maar als echte nummer 9 is hij simpelweg te zwak. Het spreekt… Lees verder »

Lars Philipsem
Lid
Lars Philipsem

Voordat iedereen in de stress schiet, je mist: llonch, Peters en nunnely. Peters geen fantastische speler maar nog altijd beter dan heel heerkens en zorgt altijd dat alles vaststaat als aanvoerder. Nunnely zorg voor meer creativiteit op de flanken en weet daarmee gevaarlijke kansen te creëren en llonch zet alles goed dicht op t middenveld en strijd voor die bal tot ie hem heeft. Zuijderwijk goeie speler geef hem zeker een kans in de basis veel beter als Sadikki tis nog geen crowley maar is als je op hem gaat letten zeker een creatieve snelle speler. Köhlert deze jonge zal… Lees verder »

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

Ik vond die portugese proefspeler wel goed eigenlijk. Verloor weinig duels en had goede passes, dat kon je van Meisner niet zeggen, sjesus wat was die slecht.

Als we Bútner (of oe hiet dieje méés), Ramselaar, die Portugees en/of een andere centrale verdediger kunnen kopen, en Tapia en Zirkzee kunnen huren, dan Hebben we één prima team.

Er moet dan nog wel wat voor de breedte bij.

Sjalalalalala nul een drie
Gast
Sjalalalalala nul een drie

Buitenspeler mag er ook nog wel bij!

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

Met Nunnely, Vrousai en Kôhlert hebben we prima buitenspelers.

Frankwie
Gast
Frankwie

Maar er mag er best een bij in plaats van coulibaly

Huphuphup
Lid
Huphuphup

Ondanks alle kritiek heb je met Dankerlui ook een prima (reserve) buitenspeler. Statistieken van vorig jaar waren zeker niet slecht.

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Meisner is inderdaad niet goed genoeg. We moeten echt wat beters halen. Anders hebben we weer bijna de meeste doelpunten tegen volgend seizoen.

Pah
Lid
Pah

Volgens mij heb ik naar een andere wedstrijd of naar een andere proefspeler gekeken. Dat was toch nummer 29? Ik heb in de eerste helft alleen al 6 zeer slechte passes van zijn voet zien komen (vaak over een afstand van nog geen 10 meter). Een enkele keer een geode ingreep, maar zijn passing was gisteren ver onder de maat. Hopelijk de zenuwen en groeit hij nog tijdens de stage. Het is wel een flinke kerel. Van den Bogert vond ik goed invallen. Even een slippertje aan het einde. Maar ook een flinke kerel. Meißner was zeker ook geen zeker… Lees verder »

Invictus
Lid
Invictus

Betere reclame om de twijfelende supporter en sponsoren aan je te binden kun je niet maken. Deze oefenpotjes zijn bedoeld om een elftal op elkaar ingespeeld te laten raken. In Tilburg gebruikt men daar de eerste 6 wedstrijden van de competitie voor. Het gevolg is direct een achterstand op de concurrenten voor het linker rijtje. Goed bezig daar aan de Goirleseweg.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

En maar zeuren….ga zelf eens de kar trekken in het hedendaagse voetbal met invloedrijke voorzitters,makelaars,adviseurs,financiers en niet te vergeten de spelers zelf.

Jack de Gier
Lid
Jack de Gier

Rustig paniekvogel!!!!!!!
Jij bent toch niet stiekem Joris he!!!

Invictus
Lid
Invictus

@Jako: voor dat riante salaris wil ik best de kar trekken. En van die invloeden heeft alleen Willem II last? Leg mij nu eens waarom het clubs met minder budget wel lukt om tijdig een eredivisie waardig team vast te leggen. Op deze manier blijven we de club met de ambitie om een stabiele subtopper te worden. Om een stabiele subtopper te worden is daadkracht nodig. En juist datgene ontbreekt er bij de verantwoordelijken.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

@invictus

Eredivisie waardig is een groot woorde bij emmen en fortuna. Kwantiteit gehaald…ja…kwaliteit? Is nog maar zeer de vraag. Of ken jij ze allemaal

OldskooL
Lid
OldskooL

T was nie veul vandaag, en ja tis nie optimaal 4 wissels. Maarja ik ga toch wel kijken desondanks het niet altijd smullen is. Het blijft mn club en gewoon alles dr omheen en veel bekende gezichten die je wekelijks zie. Samen mauwen en juichen op/ voor de club, heb er wel vertrouwen in. Zal niet de 1e keer zijn dat ze mij verrassen daar aan goolseweg.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Achterstand op concurrenten voor het linkerrijtje? Laten we ons in eerste instantie maar op richten op rechtstreekse handhaving.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

4 oefenwedstrijden. 3 gewonnen 1 verloren. Goed gemiddelde. Haal je subtop makkelijk mee.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Gewoon linkerrijtje-resultaat.Maar ja..ze zijn hier niet snel meer tevreden.

Invictus
Lid
Invictus

@Jako: sommige supporters missen de derby zo dat ze het elftal liever niet versterkt zien. Wees gerust op deze manier krijgen we in het seizoen 2020/2021 weer een derby.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

wat kan mij nu de k+t nak schelen of de derby….Willem II is het enigste dat telt.

Invictus
Lid
Invictus

@Jako: blijkbaar telt dat helemaal niet voor jou. Want het maakt je geen bal uit of men sportief beslagen ten ijs komt.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

En dat bepaal jij jankerd…ik ging al naar mijn cluppie toen je vader nog een kleuter was

Invictus
Lid
Invictus

@Jako: daar komt de ware aard naar boven. Als het inhoudelijk niet lukt om te overtuigen gaat men ferme taal achter de pc uiten. Dan moet jij wel een erg oud menneke zijn. Doe nu maar snel je Willem II pyjama aan en dan snel gaan slapen vriend.

Jehhhhhh
Gast
Jehhhhhh

Pffff negatief ventje bende gij zeg!

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Is Jamiro Monteiro niks voor Willem II?

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Klopt…dat is niks voor willem II

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Oke

wil
Lid
wil

Het was huilen met de pet op.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Waar een club sportieve hoogtepunten behaald komen er vaak ook sportieve dieptepunten. Op dit moment zit onze prachtige club even in een dal. Zaak is dan om met zijn allen met de kin in de lucht weer naar de toekomst te kijken. Dit geldt voor alle staff, directie, spelers en supporters. We zijn allemaal zó ontzettend betrokken. Dan kan een tegenslag een flinke mentale aanslag zijn. Mocht je je rust en kalmte dreigen te verliezen, praat er dan over met een vertrouwenspersoon. Dit kan je manager, Uw partner, Uw buurman of Uw gymleraar zijn. Mocht dit niet baten, schroom dan… Lees verder »

franszon
Lid
franszon

Zou ik wat contact gegevens mogen? Ik word altijd erg rustig van uw berichten, dit zou mij vooruit kunnen helpen in de toekomst.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Was je behandelaar weer vrij vandaag Evert?

SargentD
Lid
SargentD

Ik heb zowaar weer even een glimlach op mijn gezicht gekregen in deze moeilijke periode. smile

OldskooL
Lid
OldskooL

Haha in een dal en het seizoen is niet eens begonnen. Laat ik het zo zeggen 1e 2 wedstrijden verwacht ik er niet veel van. We verliezen de zeker 3 punten wedstrijden en halen bonuspunten waar t onmogelijk lijkt. PSV uit 3 punten Ajax uit 1 punt verliezen van Sparta en weer 2x gelijk Fortuna. Althans daar heb ik al op gewed. Haha

Huphuphup
Lid
Huphuphup

Bij de verbouwing van het stadion kunnen ze de mental coaching room behangen met jouw visitekaartjes Evert! Zoveel dat je er al hebt afgegeven bij de receptie!

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

die Tibetaanse klankschalen moeten dan nog wel ff afgewassen worden want daar zat het nagerecht in voor de picknick in Zwolle …. remember ?

Soen
Gast
Soen

Schuurs proberen te halen ,nu ze die Mexicaan bij Ajakkes hebben aangetrokken .

koen kooiman
Gast
koen kooiman

Blijf saai wellicht hameren op defensieve versterking, Heerkens en Meissner naast Peters is gewoon veel te traag

faf85
Lid
faf85

Ik maak mij ook al weken zorgen en f5 is mijn grootste vriend en het wordt wel een tergend zenuwachtige situatie op deze manier moet ik zeggen. Maar als ik een beetje rationeel denk. Dan denk ik. Vorige periodes waren ook zo. En vind dat Joris als best het een en ander bewezen heeft. Sol gaat weg. Iedereen in zak en as. 2 onbekende Grieken. En die hebben me zo verrast. Tapia strikken etc etc. Dus alle vertrouwen in Joris. En nu met van geel achter hem die de fijne kneepjes helemaal kent. Die zal er mede voor zorgen dat… Lees verder »

Jellep
Gast
Jellep

Hoop echt dat er snel en hopelijk deze week iets bijkomt. Middenveld is gewoon zwak. Zie zuijderwijk wel als blijvertje maar er moeten echt 3 middenvelders bij.

Vejinovic
Bruns
Wuytens
Anita (mag transfervrij weg)
Chirivella (niet mee op trainingskamp met Liverpool)
Geis (zou interesse in zijn? )
Joey veerman

Tom
Gast
Tom

Joey Veerman heeft al getekend bij Emmen.

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Dat heeft hij niet

Bavel
Gast
Bavel

Portugees begon zeker nerveus, herstelde zich wel met betere passes, ook lange. In ieder geval nog wel een kans geven. Ryan viel goed in als back links, stevig en kordaat, beter dan dat Heerkens daar moet staan. Voorin wordt wat.

WillemIIfan
Gast
WillemIIfan

Hoe bedoel je voorin word wat ? Negatief of positief ?

Bavel
Gast
Bavel

Daar zal het doelgerichter moeten

UNITED
Lid
UNITED

Heeft wellenreuther nog een transfer naar Sparta of kunnen dwingen?

Tilburgs Trots
Lid
Tilburgs Trots

Hopelijk wordt Joris wakker geschud want dit kan gewoon niet. Zuiderwijk enige die mij blijft verbazen, benieuwd wat die jongen verder nog in zn mars heeft

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Daar had hij deze wedstrijd echt niet voor nodig.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Kohlert was anders ook lekker op dreef. Wat een heerlijke voetballer is dat

Bavel
Gast
Bavel

Zekers actief.. mooie actieven balaannname… ben benieuwd naar zijn scorend vermogen