DPD en Interpolis verlengen contract

8
1536

DPD ook de komende jaren shirtsponsor

Zaterdagavond 18 april is in Tilburg het nieuwe sponsorcontract tussen DPD en voetbalclub Willem II ondertekend. De verlengde samenwerking tussen Willem II en de pakketvervoerder loopt voor een nieuwe periode van twee seizoenen met een optie tot verlenging van drie extra seizoenen. DPD is shirtsponsor van Willem II sinds 1 juli 2010. Willem II is zeer verheugd met de verlenging van het contract door DPD. “We zijn ontzettend trots dat we DPD al vijf jaar onze shirtsponsor mogen noemen. DPD is een trouwe, stabiele partner en we hopen samen nog vele jaren hand in hand te gaan. Wij vinden het daarom fantastisch dat we onze jarenlange relatie vandaag kunnen bezegelen met een hernieuwd contract van twee jaar. We gaan er ook de komende twee jaar weer alles aan doen om dit partnerschap tot een succes te maken.” vertelt Berry van Gool, Algemeen Directeur Willem II.

Interpolis verlengt sponsorcontract

Ook de komende drie jaar kan voetbalclub Willem II rekenen op de steun van Interpolis. De verzekeraar blijft in ieder geval tot en met seizoen 2017-2018 aan de club verbonden. Jack Buckens, directievoorzitter Interpolis en Berry van Gool, algemeen directeur Willem II, ondertekenden zaterdagavond 18 april het sponsorcontract.

Berry van Gool, algemeen directeur Willem II: “We zijn bijzonder trots dat Interpolis al vanaf 1998 niet van onze zijde wijkt en daar met een vernieuwde overeenkomst nu drie jaar aan toe voegt. We zijn blij met het vertrouwen van dit mooie Tilburgse bedrijf en hopen er in de toekomst nog vele jaren aan toe te voegen.”

Bron: www.willem-ii.nl | Foto: Willem II

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments