Dortmund onthult marktwaarde van Is9k

15
1524
Isak in duel met de Jong (foto: (c) Toin Damen)

Na zijn zeer indrukwekkende tweede seizoenshelft bij Willem II is Alexander Isak razend populair bij de Europese top. Nu zou Dortmund enigszins bereid zijn om te luisteren naar interesse, maar pas zodra een club maar liefst 30 miljoen euro op tafel legt voor de piepjonge aanvaller. Met dat bedrag lijkt hij zo goed als onhaalbaar voor bijvoorbeeld Ajax. Kleine opleidingsvergoeding lijkt ons dan wel op zijn plaats wink

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bockworst
Gast
Bockworst

Hou jezelf niet voor de gek mannen, die gaat eind van het seizoen gewoon weg.
Dus nu van genieten!

Zekur
Gast
Zekur

Je vraagt je soms wel eens af: hoe zou het zijn als een “clubje” als Willem II ineens een tijd van de diensten van Ronaldo gebruik kon maken? Wat zou er dan gebeuren met de prestaties? Wordt je dan kampioen? Dat gevoel heb je nu toch ook een beetje. Willem II mag een half jaar gebruik maken van een buitencategorie Europese topspits. Wat gebeurt er dan? Nou, je ziet het! Had je deze jongen het hele seizoen gehad dan was je gewoon 4e of 5e geworden!! Wat kan zo’n topper een enorm verschil maken (zonder de anderen tekort te doen… Lees verder »

H013E
Lid
H013E

Prachtig dat Willem II een springplank is geweest voor weer een speler.
Andere potentiële toppers en clubs gaan Willem II hierdoor serieuzer nemen.

Loepoog
Gast
Loepoog

Mocht Dortmund uberhaupt twijfel hebben voor een jaartje extra verhuur, dan zie ik hem eigenlijk alleen blijven als we Europees voetbal halen. Nog wat extra ervaring, zn waarde stijgt nog meer en Dortmund heeft dan alle vrijheid om hem door te laten stromen naar de spits of eventueel te verkopen.
Het zou voor ons een geweldige boost zijn. Denk dat je zo alle seizoenskaarten kwijt bent en sterke vervangers voor Palacios, Anita, Crowley (verkoop?) en Tapia (mits Jaap die jongen wel op waarde schat) kunt halen. Wie wil er nu niet met hem spelen.
Achja…eens mens mag dromen

Grenzen
Gast
Grenzen

Enkele Tilburgse mensen die geld willen verdienen zouden hem moeten kopen en na een of twee met forse winst verkopen. Brengt meer op dan beleggingen en spaargeld.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Ik kan wel 50 euro missen. Wie volgt?

Robby
Gast
Robby

Vergis je niet dit bedrag wordt er nooit betaalt voor een spits van willem II. Als we het geld bij elkaar weten te krijgen zou ik hem eerder voor ajax kopen. Met gemak levert die daar na 1 a 2jr het 3 voudige op. Maar niet bij ons helaas.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Mooi, dat zal niet zo snel betaald worden. Misschien nog een jaartje verhuren. Alexander heeft het naar zijn zin, dus waarom dan niet dat jaartje verhuren weer bij Willem II. Hopen mag …

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Tsssss € 30.000.000……. Hoaluuuuuuh wink

Van Puffelen
Gast
Van Puffelen

Ff sparen nog…

Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Hoeveel miljoen was zijn oude marktwaarde voor 9 miljoen kocht bvb hem ? Ben het een beetje vergeten

Robby
Gast
Robby

Hoezo is 30mln onhaalbaar voor ajax. Kunnen ze zo betalen en een jaar in de cl met hem en hij is 80mln waard. Lijkt me een goeie investering. Jammer dat wij dat niet kunnen.

Opa Henk
Gast
Opa Henk

Ja, als zijn marktwaarde in dit half jaar zo extreem gestegen is, dan mag Dortmund ons best iets fooi😉doen.
Of ze laten hem nog een jaartje “rijpen” bij ons, zou ook niet verkeerd zijn 😉

Hans
Gast

Ja, dat is het beste voor hem, zoals hij nu speelt is geweldig, maar wel, sorry, wat mindere club, WiilemII, hij valt prima in als vervanger van Sol, past prima in het systeem, dus ik hoop dat hij nog een jaartje bij ons blijft.

TricoEques
Gast
TricoEques

wie weet gaat dat toch nog gebeuren wanneer ze hem nog niet zelf willen brengen. 30 miljoen gaat er nog niet betaald worden voor hem. Half jaartje er oplos scoren is niet voldoende denk ik.