UPD: Doorontwikkeling Tilbo.com

20
2229

Update:

De eerste fase van ons doorontwikkeltraject is doorgevoerd. Voortaan zijn de échte clubkleuren weer vertegenwoordigd op de website en is ook de reactieteller is terug! Daarnaast is het forum volledig vrijgegeven waardoor iedereen nu weer naar hartelust topics aan kan maken. Tevens is er een nieuwe ‘nieuws’ categorie bijgekomen op de homepage, te weten: KingZine. Hier zullen opiniestukken maar ook publicaties uit de KingZine krant te zien zijn. ‘Headlines’ is daarom samengevoegd met ‘Laatste Nieuws’

Omdat we altijd zullen luisteren naar onze community is ook deze versie niet heilig. Feedback horen we dan ook graag!

Tilbo.com blijft zich ontwikkelen. Tilbo.com moet voornamelijk een ontmoetingsplek zijn voor supporters. Een site die je minstens vijf keer per dag F5’t, waar je je trots uit na een overwinning maar vooral ook je frustratie na een onterechte nederlaag. Kortom: een site waar alles omtrent Willem II verzamelt, je bijgepraat wordt over de actualiteiten en waar je als echte Willem II-er je hart kan luchten.

Enkele maanden geleden hebben we een nieuwe versie van Tilbo gelanceerd. De nieuwe website heeft ons, Stichting KingZine, een aantal belangrijke voordelen opgeleverd. Zo is het gebruikersgemak (de achterkant van de website) enorm verbeterd en hebben we de garantie dat we “altijd” online zijn. Met de lancering van de site was het voor ons echter nog lang niet klaar. We blijven werken aan verbeteringen van de site.  We hebben enige tijd geleden een oproep geplaatst om jouw bevindingen over de nieuwe Tilbo-versie met ons te delen. Hierop hebben we veel opbouwende kritieken ontvangen. Dank daarvoor! Hier kunnen we echt mee verder. Het is mooi om te zien dat de vaste bezoekers van onze site zich ook echt betrokken zijn op de vormgeving en ontwikkeling van Tilbo.

Wij hebben de maand december gebruikt om, op de achtergrond, enkele wijzigingen door te voeren. Deze wijzigingen, die we verwachten op korte termijn live te zetten, zijn met name gericht op het vergroten van het (mobiel) gebruikersgemak en de lay-out van de website.

Denk hierbij aan:
– aanpassingen die het gebruik op mobile devices sterk verbeteren;
– alle nieuwsberichten worden voorzien van een reactieteller;
– het forum wordt volledig vrij gegeven. Iedereen kan naar hartenlust topics aanmaken en reageren;
– een upgrade van de opmaak, zodat het Rood Wit Blauw weer sterk aanwezig is!

Wij beseffen dat we met deze wijzigingen niet alle kritiek oplossen. In 2015 zullen wij ons blijven oriënteren op de aandachts- en verbeterpunten. Heb je nog een vraag, opmerking of aandachtspunt, mail dan naar website@tilbo.com! Hoe meer input, hoe beter!

20 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments