Doelman Michael Woud verlengt contract tot 2022

15
981
TILBURG, Presentation Michael Woud 12-07-2018, koning Willem II stadium, Dutch Eredivisie season 2018 / 2019. Michael Woud introduced as new player Willem II. Left Willem II technical manager Joris Mathijsen.

Het contract van doelman Michael Woud is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2022. De Nieuw-Zeelander tekende vandaag in het Koning Willem II stadion zijn hernieuwde verbintenis. 

Woud (20) kwam afgelopen zomer over van het Engelse Sunderland AFC en tekende tot de zomer van 2020. Dit seizoen kwam de talentvolle doelman nog niet in actie voor de Tricolores, maar op trainingen en wedstrijden bij het tweede elftal laat hij zijn kwaliteiten zien. ‘Daarom willen we Michael graag langer aan ons binden en zijn we erg blij met deze verlenging. Michael is een ontzettend groot talent met veel potentie’, aldus technisch directeur Joris Mathijsen.

Kans pakken
Woud, die ook doelman is van Nieuw-Zeeland onder 20 jaar, is blij langer aan Willem II verbonden te zijn: ‘Ik voel het vertrouwen van de club. Dat is uiteraard erg fijn. Afgelopen zomer kwam ik naar de club om me door te ontwikkelen en mijn kans te pakken als die zich voordoet. Hopelijk ga ik die komend seizoen krijgen.’

Gefeliciteerd Michael en veel succes!

15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments