Doelman Michael Woud verlengt contract tot 2022

15
859
TILBURG, Presentation Michael Woud 12-07-2018, koning Willem II stadium, Dutch Eredivisie season 2018 / 2019. Michael Woud introduced as new player Willem II. Left Willem II technical manager Joris Mathijsen.

Het contract van doelman Michael Woud is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2022. De Nieuw-Zeelander tekende vandaag in het Koning Willem II stadion zijn hernieuwde verbintenis. 

Woud (20) kwam afgelopen zomer over van het Engelse Sunderland AFC en tekende tot de zomer van 2020. Dit seizoen kwam de talentvolle doelman nog niet in actie voor de Tricolores, maar op trainingen en wedstrijden bij het tweede elftal laat hij zijn kwaliteiten zien. ‘Daarom willen we Michael graag langer aan ons binden en zijn we erg blij met deze verlenging. Michael is een ontzettend groot talent met veel potentie’, aldus technisch directeur Joris Mathijsen.

Kans pakken
Woud, die ook doelman is van Nieuw-Zeeland onder 20 jaar, is blij langer aan Willem II verbonden te zijn: ‘Ik voel het vertrouwen van de club. Dat is uiteraard erg fijn. Afgelopen zomer kwam ik naar de club om me door te ontwikkelen en mijn kans te pakken als die zich voordoet. Hopelijk ga ik die komend seizoen krijgen.’

Gefeliciteerd Michael en veel succes!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Cards
Lid
Cards

Woud zal wellenreuther scherp houden en als onze Duitser vertrekt of geblesseerd staat heb je een goeie. Klote voor Branderhorst, maar zo werkt topsport.

John Nr1
Lid

Dit is keeper van de toekomst !

Fusa
Gast
Fusa

Ben toch benieuwd met de plannen tov Timon. Die zal verlengd hebben als eerste keeper, dus dan zal Woud pas in zomer 2020 eerste keeper zijn.

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Wanneer Timon met een jaar is verlengd (optie gelicht) dan heeft hij na dit seizoen nog 1 jaar contract. Dus afkoopsom of contract uitdienen.

Hiephiep
Gast
Hiephiep

New player?

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Hiephiep..hebben ze in Bavel-Noord geen sportkranten met spelerslijsten…??

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hier mee zal (naar alle waarschijnlijkheid) het aflopende contract van Branderhorst die deze zomer afloopt niet verlengt worden

Briegel
Gast
Briegel

Vrees ik ook. Zuur… Tenzij de optie op Wellenreuther verlengd is om hem te verkopen.

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

Hoezo ‘vrees’? Laten we eerlijk zijn, Branderhorst komt gewoon tekort voor dit niveau. Had hier nog de gunfactor omdat hij uit de eigen jeugd komt en een sympathieke gast is, maar hij laat nu bij NEC zien dat het geen bijzondere keeper is.

Briegel
Gast
Briegel

‘Vrees’ omdat hij
1. vorig jaar heeft laten zien dat hij een stabiele eredivisiekeeper is (fyi: stond samen met Mitsjø bovenaan in het AD-klassement hè) en
2. inderdaad omdat hij uit eigen jeugd komt.

Daarnaast weet ik niet hoe intensief je hem gevolgd hebt bij NEC, maar sinds hij speelt heeft die club niet meer verloren, dus daar zit je echt mis.

Robby
Gast
Robby

Kijk de tegendoelpunten van NEC in die 6 wedstrijden eens terug. Dat zijn er 7 waarvan hij er bij 6 (1 tegen Cambuur, 3 tegen GAE en 2 Dordrecht) toch niet al te best uit ziet. Branderhorst is een leuk keepertje maar met zn 25jr zou hij nu toch wel iets verder moeten zijn. Jammer want gun het die jongen van harte. Goeie drive ook maar Wellenreuther is dit seizoen hem toch echt wel dik voorbij gegaan hoor. Woud kan ik niet beoordelen zie geen wedstrijden van de beloftes maar ik vrees dat Woud hem gedurende het eerste seizoenshelft al… Lees verder »

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

Want als je niet verliest kan je als keeper geen fouten maken?

Briegel
Lid
Briegel

Zeker wel, maar als je aankomt bij een club op P15, die vervolgens geen wedstrijd meer verliest dan is er blijkbaar toch iets drastisch veranderd achterin.

Sooike
Gast
Sooike

Nee Briegel, dit zie jij deze keer verkeerd. Maakt fout op fout bij NEC. Komt gewoon zwaar tekort voor eredivisie en is dik voorbijgestreefd door de 2 jongere keepers wellenreuther en woud.
Er is voor Mathijs helaas geen toekomst meer bij ons clubke. Jammer voor hem als persoon maar qua kwaliteit gewoon terecht

Briegel
Lid
Briegel

+1 en weer een cleansheet (3e in 7 wedstrijden) erbij vandaag wink