Docu ‘Niet de beste, maar wel de gekste’ online te bekijken

8
3110
ROTTERDAM, 05-05-2019 Stadium de Kuip, Season 2018 / 2019 Dutch Cup Final for the KNVB beker. fans in the stands of the stadium during the game Willem II - Ajax. Final score 0-4. (foto: (c) Toin Damen)

Begin juni ging de FOX DOC ‘Niet de beste, wel de gekste’ van onze Tilburgse documentairemaker Joost van der Werf in première. De documentaire over het verhaal van onze supporters is gemaakt rondom de TOTO KNVB-bekerfinale van afgelopen seizoen en is nu ook online via FOX Sports terug te zien! 

Van der Werf: ‘Deze documentaire vertelt het verhaal van onze supporters. Sinds de degradatie is er een ontwikkeling gaande die nog steeds bezig is en die het absoluut waard is om in beeld te brengen. De clubliefde, het fanatisme en de samenwerkingen van onze supporters is ook buiten Tilburg de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Deze documentaire is een ode aan onze trouwe supporters.’

Nieuwsgierig? De FOX DOC is hier terug te zien. Het hebben van een FOX Sports-account is geen vereiste. Veel kijkplezier!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bristol
Gast
Bristol

English subtitles?

TricoEnques
Gast
TricoEnques

there should be one with English subtitles. Maybe some one is abble make a subtitled version.

Rene
Gast
Rene

Wel lekker om weer te zien, deze docu. Tot de laatste tien of zo minuten: met de samenvatting van de wedstrijd heb ik nog steeds moeite – die kan ik nog steeds niet terug zien. Maar Peters, Llonch, Tilbo, Tifosi, de bussen, onze vakken en natuurlijk HET doek: al die scenes zijn prachtig om weer terug te zien en te herbeleven.

Zero13
Gast
Zero13

Mooi clubske hebben we!!!

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Jhonny Quiñónez op weg naar Tilburg!!!!

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Ik stond in de Kuip op
Qq onder het megadoek. Wat een genot om dat mee te maken; het doek rolde naar beneden en ik zag hoe beneden iedereen ingehaakt stond. Kameraadschap om vol gas te geven en de club te supporten. Wellenreuter liep naar zijn doel en toen ging het los… de muziekklanken aan de overkant bij Ajax wat vuurwerk maar wij kwamen met verbaal vuurwerk, voor niemand bang! Trots om Willem II supporter te zijn.

Bomba
Lid
Bomba

Van mij mag het doek nogmaals op de lange zijde naar beneden rollen!
Als het past tenminste 😀