UPD: ‘Dijks kiest voor Ajax’

11
1627
Dijks in actie tegen Heienoord (foto: (c) Toin Damen)

Update: Mitchell Dijks lijkt terug te keren bij Ajax. Volgens Algemeen Dagblad-verslaggever Mikos Gouka verkiest de verdediger een terugkeer in Amsterdam boven Feyenoord.

Mitchell Dijks is er nog niet uit waar hij komend seizoen wil spelen. De linkerverdediger van Willem II sprak de voorbije dagen met Ajax en Feyenoord, maar zaakwaarnemer Dick van Burik laat aan De Telegraaf weten dat zijn cliënt nog geen keuze heeft gemaakt. “Het gokken is begonnen”, zo stelt Mike Verweij, sportverslaggever van het dagblad.

Dijks, 22 jaar, had afgelopen donderdag een onderhoud met Frank de Boer en Marc Overmars. Ajax heeft de zelf opgeleide linkspoot een uitstekend contract voor drie seizoenen aangeboden. Een dag later schoof Dijks in Rotterdam aan tafel bij Giovanni van Bronckhorst en Martin van Geel. Het is nog niet duidelijk of AZ zijn belangstelling zal concretiseren.

Dijks kreeg vorig jaar zomer van De Boer te horen dat hij beter naar een andere club op zoek kon gaan, ondanks een goed seizoen op huurbasis bij sc Heerenveen. De verdediger vertrok naar Willem II, waar hij een uitstekend seizoen achter de rug heeft. Dat kan niet worden gezegd van Nicolai Boilesen bij Ajax. Omdat Ajax bij Willem II bedong bij doorverkoop vijftig procent van de transfersom te ontvangen, kan de linksback door de Amsterdammers voor de helft van de vraagprijs van 1,25 miljoen euro opgehaald worden.

Bron: www.voetbalzone.nl

11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments