DESTIL nieuwe hoofdsponsor Willem II

103
3761

DESTIL, dat tien jaar geleden al op het shirt van de Tricolores prijkte, is met directe ingang de nieuwe hoofdsponsor van Willem II. Het logo van de groothandel voor de bouw en industrie, waarvan het hoofdkantoor in Tilburg is gevestigd, zal de komende twee seizoenen op de shirts van de Tricolores te bewonderen zijn.

Voor Willem II is DESTIL geen nieuwe naam. Precies tien jaar geleden, tijdens de seizoenen 2008- 2009 én 2009-2010, was de groothandel al hoofdsponsor van de club. Daarna zijn ze op verschillende manieren bij de club betrokken gebleven. De komende twee seizoenen vult DESTIL het hoofdsponsorschap in en zullen zij op de voorkant van de shirts te bewonderen zijn.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Tja wat zal ik zeggen vandaag 14 julI 2018

Strepen  hadden Door moeten lopen. Nu lijken het wel 3 i. Het voordeel  hiervan is danwel weer dat de keuze welk shirt er bij m’n collectie komt. snel gemaakt is het uitshirt..

Top
Gast
Top

Weet iemand hoeveel ze betalen voor die twee jaar?

 

stefan013
Lid

Volgens mij 3 ton

Henkie013
Lid
Henkie013

Hoe krijg je het verzonnen? Als je niet van de hoef of de rand weet hou dan gewoon je snavel dicht.

Sjef
Gast
Sjef

Henkie weet jij dan hoeveel het wel is?

Gemeentelijk Sportpark
Lid
Gemeentelijk Sportpark

Hoewel Destil altijd een mooie sponsor is voor Willem II, moeten we dit seizoen wel tegen een erg lelijk shirt opkijken. Al jaren is het shirt veel te druk – oa door het rood – en dit jaar heeft men dan opeens weer voor veel blauw gekozen. Hoewel de boord en op zich goed uitziet, overstemt het blauw bij de boord nu vrijwel volledig het enige stukje rood zodat je meer van blauw-wit-blauw kunt spreken dan van rood-wit-blauw. Bovendien is het onbegrijpelijk dat men voor zo’n groot wit vlak koos; men verkeerde blijkbaar nog in Tricorp-sferen. Het gevolg is dat… Lees verder »

Robby
Gast
Robby

Ik hoop toch dat Twente nog ff niet terug komt. Scheelt ons weer geld en ze hebben het daar dubbel en dwars verdiend om een niveau lager te spelen (eigenlijk had het nog veel lager gemoeten) m.u.v. de supporters natuurlijk die zitten met de ellende.

 

Gemeentelijk Sportpark
Lid
Gemeentelijk Sportpark

Dus die paar rotcenten gaan voor jou boven wat onze broederclub zou moeten zijn? Sorry, maar dat gaat er bij mij niet in. Gebruikt Willem II dit seizoen trouwens opnieuw rugnummer 13 niet? Terwijl het netnummer hier toch echt 013 is. De club zou eens wat meer karakter/eigenzinnigheid moeten tonen!

Trico Sores
Lid
Trico Sores

@Gemeentelijk Sportpark FC Twente onze broederclub? Ze hebben alles en iedereen belazerd, ook ons. Wat mij betreft mogen ze nog een jaartje of 5 op de blaren zitten in de Keuken Kampioen Divisie. Tuurlijk is FC Twente een eredivisieclub en heeft het historisch raakvlakken met onze club, maar na wat ze geflikt hebben kan ik daar voorlopig geen sympathie voor hebben. Helaas zijn veel supporters van FC Twente hier de dupe van. Maar er zijn ook nog steeds heel veel supporters van FC Twente die nog steeds een enorm bord voor hun kop hebben en vinden dat ze de afgelopen… Lees verder »

Robby
Gast
Robby

Voor die paar rotcenten!? Voel jij je wel helemaal lekker? Hoe denk je dat zij de landstitel hebben behaald? En waarom staan ze in de ranking van tv gelden hoger dan ons? Om die paar rotcenten die ze structureel jaar in jaar uit meer hebben uitgegeven dan ze hebben en behoren te krijgen. Eigenlijk zouden ze de aankomende 5jaar stijf onderaan moeten staan bij het uitdelen van tv gelden. 0,0 respect naar die club. Wel heel vervelend voor die supporters die kunnen er niets aan doen. Maar ik wens FC Twente een aantal hele zware jaren toe. En broederclub? Wtf… Lees verder »

Brames1896
Gast
Brames1896

@Robby vergeet Royal Antwerp FC niet. Zijn ook banners van in het stadion en de supportersgroepen die samen optrekken.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Ik heb de discussie omtrent de hoofdsponsor even aangekeken en voel mij nu toch genoodzaakt hier iets over te zeggen vanwege de grote tweestrijd die ik nu bespeur. Mensen die alleen maar het negatieve inzien van de situatie gaan wellicht gebukt onder grote druk op hun werk en botvieren deze onderhuidse stressklachten op elkander via dit forum. Ga er eens met iemand over praten. Wellicht is er bij uw werkgever een vertrouwenspersoon beschikbaar waar u het gesprek mee aan kunt gaan.

Terug naar Willem II:
Ik ben verheugd dat DESTIL zich voor 2 jaar bindt aan onze club.
Evert

Sargon
Lid
Sargon

Evert, ik denk dat iedereen blij is met Destil als sponsor, daar gaat het niet over. Het gaat over ons traditionele shirt, dat er door amateurisme vanuit de clubleiding niet uitziet met die witte balk.

Ik mis ook de reactie van de clubraad. Die witte balk is toch heel wat erger dan een sponsoruiting boven het logo.

Jack de Gier
Lid
Jack de Gier

Ik ben het met al de negatievelingen eens dat doorgetrokken banen mooier zijn, maar het is nu eenmaal zo! Ja, ze hadden het sponsorvak kleiner moeten maken, zodat ze niet met deze noodoplossing hoefden te komen, maar dat is nu eenmaal door omstandigheden helaas niet gebeurd. Maar wat mij nog veel meer stoort, is dat er door sommigen net gedaan wordt of we ineens een geel/zwart shirt gekregen hebben. Dit is inderdaad een schoonheidsfoutje die volgend seizoen opgelost wordt, maar ja, Dan vinden de negatievelingen toch wel weer iets anders om over te kunnen zeiken, want het motto van de… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

Ik reageer bijna nooit hier op Tilbo maar heb de reacties op dit onderwerp eens gelezen, en moet heel eerlijk zeggen dat ik er niet veel meer van snap.   We hebben een nieuwe hoofdsponsor en dat is helemaal top. Tof dat Destil het witte vlak de komende 2 seizoen opvult. Het witte vlak was al met de productie van de shirts geregeld en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het best een chique oplossing vind om het grote witte vak nu zo op te vullen. Ik weet 100% zeker dat het shirt volgend seizoen helemaal top zal worden… Lees verder »

D'n Beitel
Gast
D'n Beitel

Je hebt het nu al over het shirt van volgend jaar. Dat zegt alles. Dat je het niet snapt komt omdat je de reacties uit hun verband trekt. Dan kan je zelf verbaasd reageren. Geinig trucje, maar wel doorzichtig. Het grote witte vlak zag er in eerste aanzet al niet uit en nu nog steeds niet. Die blokjes maken het niet veel beter. De sponsoruiting boven het logo ook niet. Overigens neemt niemand Destil ook maar iets kwalijk. Die hebben groot gelijk dat ze niet de hoofdprijs willen betalen. Althans, het lijkt me onwaarschijnlijk dat zij die vijf ton ophoesten.… Lees verder »

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Aan de duimpjes te zien bij de reactie van de Spaanse rood wit blauwe hieronder wordt die reactie breed gedragen wordt onder de aanhang van ONZE club.

Wie de schoen past, trekke hem aan.

Oud Noord
Lid
Oud Noord

Het eeuwige azijnpissersclubje hier op tilbo moet zich diep schamen. Werkelijk álles wat met de club te maken heeft wordt met de grond gelijk gemaakt. Mijn advies: ga lekker een puzzel leggen met je schoonmoeder en blijf aankomend seizoen lekker thuis op je zuurstok sabbelen. Owja, blij met de nieuwe hoofdsponsor. Knallen aankomend seizoen!!

UNITED
Lid
UNITED

de gene die verantwoordelijk is voor dit fiasco moet per direct op straat worden gezet.

PS. Waarom wordt het bericht van de lijmpoging tussen de kampen bij Willem II doodgezwegen op tilbo?

Kwalijke zaak dat tilbo partij kiest voor alle supporters.

OT 1896
Lid
OT 1896

Voor allen die liggen te janken om drie blokjes… shame on you! Ben blij dat we een sponsor hebben.

Zekur
Gast
Zekur

Tjongejonge wat een kinderachtig gezeik over een paar kloteblokjes. Wees blij met deze prachtige sponsor en maak je liever druk om je eigen t-shirt thuis met gaatjes onderaan je bierpens, omdat je vrouw ze in de droger gooit terwijl het beter is om ze aan een stoel te drogen te hangen. Wat een peuter opmerkingen hier zeg. Je ziet het niet eens vanaf de tribune.

CustomR
Gast
CustomR

Als medewerker van Destil en Willem II supporter heb ik een mooie dag beleefd vandaag! Beide Tilburgse partijen hebben pittig onderhandeld waarbij Destil zeker niet voor een dubbeltje op de 1e rang zit.  Destil wilde niet perse gebruik maken van alle faciliteiten die Willem II in haar aanbod voorstelde.. hier is een maatwerk oplossing voor bedacht door beide partijen.  Een prachtige deal voor Willem II en Destil waarmee we zeker stappen kunnen maken. Wat betreft het shirt… helder verhaal… het shirt is door Willem II vastgesteld met het witte vlak aan de voorzijde… het logo va  Destil is breed maar… Lees verder »

Sargon
Lid
Sargon

Wat een lulverhaal. Dan hadden ze het logo van Destil beter in het midden van dat grote witte vak kunnen zetten. Nu lopen we zeker 1 jaar voor lul in de eredivisie.

CustomR
Gast
CustomR

dit is geen lulverhaal.. het is de eenvoudige waarheid…

De keuze is een kwestie van smaak..  er waren 9 opzetten gemaakt… Dit is het geworden

Sargon
Lid
Sargon

We voetballen al meer dan 120 jaar in een shirt met DOORGETROKKEN STREPEN.  Als de verantwoordelijke binnen Willem II dat niet respecteert is hij een volslagen idioot.

Dit lachwekkende balkje straalt natuurlijk ook negatief af op de sponsor.

Henkie013
Lid
Henkie013

Nou voor lul lopen we niet. Dit is het mooiste shirt van heel de eredivisie. Wanneer je shirts nodig hebt zonder dat de sponsor bekend is, zit je nou eenmaal met dit dilemma. Achteraf is het witte vlak iets te groot gemaakt, maar wat als ze het 15 cm kleiner hadden gemaakt en ze zouden een sponsor krijgen die dan niet in het witte vlak past, dan heb je een groter probleem. Prima oplossing zo. Wanneer ze Destil in het midden hadden geplaatst hadden ze boven en onder teveel wit gehad, dat is pas lelijk. Je zeurt als een klein… Lees verder »

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Jij maakt een account aan om ff te zeggen hoe trots je bent als medewerker van destil(waanzin dat dit mag van je baas) die witte hand is gewoon ruk man…en we zijn blij met detail zeker ja tilburgs bedrijf op tilburgs shirt ….we winnen samen🔴⚪🔵👊

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Gesublimeerd……..wat betekend dat nou weer!

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@CustomR Fijn dat je vanuit DESTIL informatie wil geven over het nieuwe shirt. Maar hoe langer ik er naar kijk, hoe lelijker ik die balk vind. En ondanks je goed onderbouwde uitleg over waarom het er zo uit ziet, moet ik je toch van hele eenvoudige repliek dienen door te zeggen dat het in het jaar 2018 zeker mogelijk is om die banen door te trekken. Belletje naar Robey, zij maken in de pc een nieuw ontwerp (met doorgetrokken strepen en waarempel zelfs zonder kleurverschillen)….. Je zegt: “het shirt is door Willem II vastgesteld met het witte vlak aan de… Lees verder »

Wilco
Gast
Wilco

Als je zegt: Destil wilde niet perse gebruik maken van alle faciliteiten, dan denk ik dat dit van de prijs is afgegaan. Maar dat zal maar een klein deel zijn, eigenlijk is deze deal, een deal welke ik al vermoede. Ik ga er vanuit dat je verhaal waar is, maar het past eerlijk gezegd ook in mijn beeld hoe alles gegaan is. Het is ook een beetje vraag en aanbod. Destil weet dat Willem II geen andere hoofdsponsor kan vinden, dus kan Destil gaan kijken, wat willen we? Naamsbekendheid. Dat zeggen ze ook. Welke faciliteiten passen daarbij? En als, we… Lees verder »

Sargon
Lid
Sargon

Is dat kleine witte balkje voor een 2e sponsor?

Ik weet niet welke idioot vanuit de club dit heeft geaccordeerd, maar het is reden voor ontslag op staande voet! Hadden we eindelijk een mooi shirt met goede sponsors en dan weten ze het toch weer te verneuken. Ze willen blijkbaar geen replica shirts verkopen.

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Die balk zal nog wel aangepast worden!geen paniek dat veranderen ze zo in computerprogramma……contr alt del weg balk

D'n Beitel
Gast
D'n Beitel

Reken er maar niet op. Als ze dat zouden doen, dan was het al gebeurd. Zeker als het simpel is.

Frank1896
Gast
Frank1896

Nog een positieve ontwikkeling, het filmpje waarmee Destil gepresenteerd wordt ziet er erg goed uit. Ook op dat vlek worden er stappen gezet de laatste tijd.

EL POSITIVO
Gast
EL POSITIVO

Gewoon top dat Destil weer terug is als hoofdsponsor. Een echte sponsor die al jaren haar steentje bijdraagt aan onze geweldige club.

Misschien gaat niet altijd alles zoals het hoort te gaan, maar met deze technische staf, Destil & Brussel Airport, en de selectie tot nu toe (waar nog versterkingen bij gaan komen) denk ik dat dit echt een heel mooi seizoen kan gaan worden.

Jammer van de opdrukken nu op de shirts maar wellicht dat hier nog iets aan veranderd kan worden.

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Wat een schandelijk negatieve reacties van mensen die zich ‘supporter in hart en nieren’ durven noemen. Als er zo weinig deugt aan Willem II, wat doe je dan bij deze club ? Zoek je heil ergens anders waar ze het in jouw beleving beter hebben geregeld. Bijvoorbeeld een club die een positief eigen vermogen heeft, in de hoogste categorie is ingedeeld en zowaar geld in kas heeft om gerichte versterkingen te halen. Een club waar op 12 juli al 6 nieuwe spelers voor het komende seizoen zijn gepresenteerd en er snel nog een aantal zullen volgen. Een club die ver… Lees verder »

Thematje
Gast

Prima verwoord Rojo Blanco Azul

Rudy
Gast
Rudy

exact het gevoel dat mij de laatste weken bekruipt als ik deze site open.

Awavans
Gast
Awavans

Hier ben ik hartgrondig mee eens.!!!!

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Goed verwoord Rojo👍Vraag mij ook wel eens af waarom  zo veel mensen van ieder positief bericht toch nog iets negatiefs proberen te maken!

Nillis
Lid
Nillis

Top verwoord… Azijnzeikers. Ook met betrekking tot het logo, de blokjes, de balkjes, de witte vlakken, het rugnummer, de naam… het is altijd wat.. om moe van te worden…

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Knap van Berry. Sigaar uit eigen doos presenteren! Ja hij zorgt er wel voor dat het geld binnen stroomt. 😀😀 Wanneer komt hij eens een keer met iets nieuws aanzetten.

ikzelf
Gast
ikzelf

Sjonge jonge, wat een niveau!

Stop daar eens mee snelwegfiguur! Daar heeft niemand iets aan!!

Bombarda99
Gast
Bombarda99

Je zou ook kunnen zeggen dat hij binnen het Willem II netwerk de relaties goed heeft onderhouden en een prima deal heeft gemaakt met een uitstekende hoofdsponsor. Liever een betrouwbare sponsor uw eigen kring, dan uit een ‘snelle jongens’ netwerk een pretentieuze sponsor binnenhalen die er bij de eerste tegenwind weer vandoor is. Goede sponsor op zowel de voor- als achterkant van het shirt, een selectie die er al heel aardig uit begint te zien… Wat willen we nog meer?! Complimenten voor iedereen aan de Goirleseweg die zich met hart en ziel inzet voor de club, en een stadionverbod voor… Lees verder »

Kees
Gast
Kees

Zoals bv een stadionverbod voor figuren zoals jij die alleen maar negatief kunnen zijn.

Wat een leven zal jij hebben zeg…… pfft

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

De letters op het uitshirt moeten goudkleurig zijn. Veel chiquer!

El_Cammacho
Gast
El_Cammacho

Tja, er is natuurlijk van alles op te merken; duur van presenteren, shirt, Berry… maar van de andere kant; blij dat er i.i.g. een trouwe sponsor is die erin heeft willen duiken. Mag ook gezegd worden.. en ik begreep dat Direct Lease/van Mossel als back-up heeft gefungeerd, indien het niet doorging. Maar goed, ze betalen er i.i.g. voor. Hoopte eigenlijk op een nieuwe, verrassende naam met Tilburg als logistieke hotspot van Nederland… Destil is toch een echt Tilburgs bedrijf, met binding aan stad, supporters en club. Liever dit dan ‘Droomparken’, ‘CM’, ‘Zorg van de Zaak’ of ‘Garcia Jeans’ …. en… Lees verder »

Wilco
Gast
Wilco

Juist. Het zou kunnen gezien de duur van onderhandeling dat er de hoofdprijs voor betaald is, en dat Berry dus de rest niet heeft geïnformeerd waardoor deze zijn hoofd eisen, en nu ineens dit op tafel legt en kan zeggen: Wie had het hier over niet functioneren? Ik hoop het voor hem! Ik denk niet dat het zo gegaan is. Ik denk dat Destil een nette prijs heeft betaald voor het sponsorschap, en dat het back up plan, een stuk minder lucratief was geweest. Natuurlijk kunnen ze nu 1 ton minder krijgen dan is begroot, (dat is wel eerlijk gezegd… Lees verder »

Opa Henk
Lid
Opa Henk

10 jaar geleden ook al onze trotse hoofdsponsor! Hoop dat we er samen een succesvol seizoen van maken!

Erik
Gast
Erik

ik vind die blokjes juist wel wat hebben. laat het gewoon even inwerken voordat er negatieve reacties komen.

ja doorgetrokken strepen zijn mooi, maar hier is toch niks mis mee? wat dan een heel groot wit vlak daar?

Marcel
Gast
Marcel

Nee, geen groot wit vlak daar. Maar de strepen doortrekken, dan heb je deze discussie helemaal niet.

Erik
Gast
Erik

daar is een keuze voor gemaakt om daar een sponsor vak van te maken. zonder sponsor kun je daar geen doorgetrokken strepen van maken. is ook minder aantrekkelijk voor de sponsor die daar op komt als er strepen door de opdruk lopen. Het is niet zo dat we zoveel geld hebben dat we geen sponsor nodig hebben..

Marcel
Gast
Marcel

Het gaat om de blokjes onder het witte vlak. Je hebt nu: banen, wit vlak met sponsornaam, drie blokjes, witte strook en dan de banen. Dat moet zijn: banen, wit vlak met sponsornaam en dan de banen.

Erik
Gast
Erik

dat snap ik maar deze shirts hadden nu eenmaal een groot wit sponsorvlak.. die blokjes zijn de opvulling van dat vlak… daarom beter die blokjes dan een wit vlak laten.. en de strepen door laten lopen is geen optie omdat het een opdruk moet zijn omdat de shirts nou eenmaal zo zijn gemaakt. wil je met een opdruk de strepen doorlopend maken krijg je een kleurverschil. daar zit helemaal niemand op te wachten.. ja er waren andere oplossingen geweest zoals al op dit forum vermeld, maar er is voor deze oplossing gekomen.

UNITED
Lid
UNITED

De enige oplossing is eigenlijk om alle shirts in de kliko te naaien en nieuwe te laten maken. Echt weer amateurisme ten top dit.

Erik
Gast
Erik

dat is nogal een duur grapje dan.. wie gaat dat betalen?

Robby
Gast
Robby

Wat een negatieve reacties hier. Destil is toch een echt tilburgs bedrijf dat al lange tijd sponsor is bij onze club. Vind het wel mooi veel liever dan Euphony oid. Dat het allemaal te lang heeft geduurd klopt helemaal maar dat dan uiteindelijk Destil op het shirt is gekomen ben ik wel blij mee hoor! weet natuurlijk niet wat de deal is en of dit een goeie deal is maar dat terzijde. Trots op een Tilburgs bedrijf op de borst. Natuurlijk mooier om een nieuw bedrijf aan te trekken of een hele grote maar de tijden van Interpolis zijn al… Lees verder »

vak-a
Lid
vak-a

helemaal mee eens.

UNITED
Lid
UNITED

ze kunnen er beter zoiets van maken. Zo lopen de banen toch nog enigszins door in een verloop effect. Het is een nood oplossing maar het heeft wel iets vind ik.

JTW
Lid
JTW

Geweldig! Dit was inderdaad een passende oplossing geweest. Maar zoals ik al eerder heb gezegd hieronder, dat blokje van Destil onder de i, willen ze per se terug laten komen in het onderste deel van het sponsorvlak waar ze recht op hebben.

JTW
Lid
JTW

Het had zoveel mooier gekund. Helaas! Wie betaalt, die bepaalt…

UNITED
Lid
UNITED
JTW
Lid
JTW

Al gezien. Eigen creatie. wink

JTW
Lid
JTW

Excuus. Zie net dat dit helemaal niet mijn eigen creatie is. Die van mij lijkt er wel heel erg op. Zelfde basis afbeelding ook, zelfs de bestandsnaam is haast identiek haha.

UNITED
Lid
UNITED

.

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Wederom vreselijke noodoplossingen voor ons prachtige thuisshirt, jammer.

Briegel
Lid
Briegel

Ik schat in dat 90% van de negatieve reacties hier komt van lui die nog geen wollen muts aan een poolreiziger kunnen verkopen. Lekker zeiken zonder besef over de complexiteit van dit soort trajecten.

Hulde aan het commercieel team dat deze deal gesloten heeft! De begroting is dicht, dus we kunnen vol goede moed starten aan het nieuwe seizoen. Zin an!

Bombarda99
Gast
Bombarda99

Volledig mee eens! Wanneer er (nog) geen hoofdsponsor is wordt er steen en been geklaagd en zodra hij er wel is, is het bedrijf niet groot genoeg, een noodoplossing of ‘verpest’ hij het shirt. Volgens mij heeft Willem II zijn zaken gewoon keurig op orde. Een prima sponsor met lokale binding en bewezen loyaliteit.

JTW
Lid
JTW

Destil als hoofdsponsor is prima, mooi en Tilburgs bedrijf. Maar hoe weet jij zo zeker dat de begroting hiermee dicht is?

Briegel
Lid
Briegel

Zeker is een te groot woord. Ik leid het af uit de berichtgeving dat Van Mossel met 1 van haar labels als achtervang klaar stond voor het geval er geen goede kandidaat gevonden zou worden.

 

Sjef
Gast
Sjef

Nou Berry, hulde!
Dankzij jou fantastische netwerk heb je deze nieuwe sponsor binnengehaald die voor een marktconforme prijs (5 ton toch zeker?) het mooiste shirt van Nederland wil sieren.
Dit is natuurlijk alles behalve een sponsoring uit armoede of medelijden, net zoals bij Tricorp en John Beerens. Fijn ook dat meteen vermeld wordt welk schitterend bedrag deze sponsoring voor onze club in het laatje brengt. Hiervan kunnen we vast de nodige eredivisiewaardige versterkingen halen die we zo hard nodig hebben. Chapeau!

ikzelf
Gast
ikzelf

Ik vindt dat ik toch eens ff moet reageren. Wat een ongelooflijke grove troep giet je uit over een sponsordeal die de club maakt. Wie zegt dat dit een overeenkomst is uit armoede of medelijden. En sinds wanneer moet jij weten wat de opbrengst is van deze sponsor? Ben blij dat we een sponsor hebben uit Tilburg en stop eens met beledigen van alles wat bestuurlijk is in onze club.

Wilco
Gast
Wilco

Niet zo negatief doen he. Je verhaal is goed te volgen, maar we weten het niet zeker. Helemaal niet zeker zelfs. Ik was met je verhaal mee gegaan als in 2008 wel direct naar buiten was gebracht wat Destil neerlegde. Maar ook daar staat dat het niet bekend gemaakt was welk bedrag er mee gemoeid was. Als ze het toen wel hadden gezegd, en nu niet geeft dat te denken. Nu denk ik eerder dat het policy is van Destil om dit niet naar buiten te brengen.

Dus het is helemaal niet zeker, dat bovenstaande nu ook speelt.

 

Eros
Lid
Eros

Mooi blijft het, van die zelfoverschattende supporters als jij.

Waarom zou de club bekend moeten maken wat deze sponsordeal opleveren? Ze vragen jou bij de aankoop van je seizoenskaart toch ook niet om je jaaropgave?

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Sponsor CM :  COCK MATES…hup nak!

Pilske
Lid
Pilske

DeSTILste grappen uit 076 in 3,2,1……

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Wij waren ze lang voor met sponsorlol…CM :  Cock Mates ….

D'n Beitel
Gast
D'n Beitel

Dat grote witte vlak en die blokjes onder het logo zien er niet uit. En wederom een sponsoruiting boven het clublogo. Hopeloos dit.