Home » Headlines » DESTIL nieuwe hoofdsponsor Willem II

DESTIL nieuwe hoofdsponsor Willem II

DESTIL, dat tien jaar geleden al op het shirt van de Tricolores prijkte, is met directe ingang de nieuwe hoofdsponsor van Willem II. Het logo van de groothandel voor de bouw en industrie, waarvan het hoofdkantoor in Tilburg is gevestigd, zal de komende twee seizoenen op de shirts van de Tricolores te bewonderen zijn.

Voor Willem II is DESTIL geen nieuwe naam. Precies tien jaar geleden, tijdens de seizoenen 2008- 2009 én 2009-2010, was de groothandel al hoofdsponsor van de club. Daarna zijn ze op verschillende manieren bij de club betrokken gebleven. De komende twee seizoenen vult DESTIL het hoofdsponsorschap in en zullen zij op de voorkant van de shirts te bewonderen zijn.

103 reacties

 1. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Tja wat zal ik zeggen vandaag 14 julI 2018

  Strepen  hadden Door moeten lopen. Nu lijken het wel 3 i. Het voordeel  hiervan is danwel weer dat de keuze welk shirt er bij m’n collectie komt. snel gemaakt is het uitshirt..

  3

  4
 2. Weet iemand hoeveel ze betalen voor die twee jaar?

   

  0

  0
 3. Gemeentelijk Sportpark

  Hoewel Destil altijd een mooie sponsor is voor Willem II, moeten we dit seizoen wel tegen een erg lelijk shirt opkijken. Al jaren is het shirt veel te druk – oa door het rood – en dit jaar heeft men dan opeens weer voor veel blauw gekozen. Hoewel de boord en op zich goed uitziet, overstemt het blauw bij de boord nu vrijwel volledig het enige stukje rood zodat je meer van blauw-wit-blauw kunt spreken dan van rood-wit-blauw. Bovendien is het onbegrijpelijk dat men voor zo’n groot wit vlak koos; men verkeerde blijkbaar nog in Tricorp-sferen. Het gevolg is dat je nu – door noodoplossingen – met een erg lelijk shirt zit. Het zou in het beleid moeten staan dat er te allen tijden ‘breedbeeldreclame’ op het shirt moet staan. Neem wat dat betreft een voorbeeld aan Prinses Wilhelmina, de Enschedese club waaraan Willem II het shirt te danken heeft. Al hebben zij dan weer een donkere broek en Willem II een (mooiere) witte. Hoewel, de motieven die Willem II dit seizoen op de broek heeft, doen ook wel een beetje afbreuk aan het tenue. Om over de kousen nog maar te zwijgen. Had Willem II vorig seizoen eindelijk weer kousen met een rood-wit-blauwe omslag; dit seizoen lijkt daar nog maar weinig van over. Jammer, het staat zo slordig. Nog even over Prinses Wilhelmina; zij hebben een soort gouden rugnummers die prachtig staan op het rood-wit-blauwe shirt. Zou dat niet iets voor Willem II zijn? Over de stadgenoot van PW; laten we hopen dat FC Twente dit seizoen weer promoveert zodat volgend seizoen THE REDS go marching in EN THE KINGS go marchin’ in in de eredivisie spelen!

   

  3

  35
  • Ik hoop toch dat Twente nog ff niet terug komt. Scheelt ons weer geld en ze hebben het daar dubbel en dwars verdiend om een niveau lager te spelen (eigenlijk had het nog veel lager gemoeten) m.u.v. de supporters natuurlijk die zitten met de ellende.

    

   11

   2
   • Gemeentelijk Sportpark

    Dus die paar rotcenten gaan voor jou boven wat onze broederclub zou moeten zijn? Sorry, maar dat gaat er bij mij niet in. Gebruikt Willem II dit seizoen trouwens opnieuw rugnummer 13 niet? Terwijl het netnummer hier toch echt 013 is. De club zou eens wat meer karakter/eigenzinnigheid moeten tonen!

    0

    32
   • Trico Sores

    @Gemeentelijk Sportpark

    FC Twente onze broederclub? Ze hebben alles en iedereen belazerd, ook ons. Wat mij betreft mogen ze nog een jaartje of 5 op de blaren zitten in de Keuken Kampioen Divisie. Tuurlijk is FC Twente een eredivisieclub en heeft het historisch raakvlakken met onze club, maar na wat ze geflikt hebben kan ik daar voorlopig geen sympathie voor hebben. Helaas zijn veel supporters van FC Twente hier de dupe van. Maar er zijn ook nog steeds heel veel supporters van FC Twente die nog steeds een enorm bord voor hun kop hebben en vinden dat ze de afgelopen jaren veel te hard aangepakt zijn. Kijk voor de gein maar eens op http://www.twentefans.nl Daarom ben ik even helemaal klaar met die club.

    13

    1
   • Voor die paar rotcenten!? Voel jij je wel helemaal lekker? Hoe denk je dat zij de landstitel hebben behaald? En waarom staan ze in de ranking van tv gelden hoger dan ons? Om die paar rotcenten die ze structureel jaar in jaar uit meer hebben uitgegeven dan ze hebben en behoren te krijgen. Eigenlijk zouden ze de aankomende 5jaar stijf onderaan moeten staan bij het uitdelen van tv gelden. 0,0 respect naar die club. Wel heel vervelend voor die supporters die kunnen er niets aan doen. Maar ik wens FC Twente een aantal hele zware jaren toe.

    En broederclub? Wtf hoe kom je daar bij? Gaan supporters over en weer elkaar wedstrijden bezoeken? Samen naar de stad voor de wedstrijd? Oid? Nee qua broederclub ken ik alleen Bristol City die deze titel mag dragen.

    3

    3
   • @Robby vergeet Royal Antwerp FC niet. Zijn ook banners van in het stadion en de supportersgroepen die samen optrekken.

    4

    2
 4. Evert de Goalehouder

  Ik heb de discussie omtrent de hoofdsponsor even aangekeken en voel mij nu toch genoodzaakt hier iets over te zeggen vanwege de grote tweestrijd die ik nu bespeur. Mensen die alleen maar het negatieve inzien van de situatie gaan wellicht gebukt onder grote druk op hun werk en botvieren deze onderhuidse stressklachten op elkander via dit forum. Ga er eens met iemand over praten. Wellicht is er bij uw werkgever een vertrouwenspersoon beschikbaar waar u het gesprek mee aan kunt gaan.

  Terug naar Willem II:
  Ik ben verheugd dat DESTIL zich voor 2 jaar bindt aan onze club.
  Evert

  33

  12
  • Evert, ik denk dat iedereen blij is met Destil als sponsor, daar gaat het niet over. Het gaat over ons traditionele shirt, dat er door amateurisme vanuit de clubleiding niet uitziet met die witte balk.

   Ik mis ook de reactie van de clubraad. Die witte balk is toch heel wat erger dan een sponsoruiting boven het logo.

   4

   15
   • Jack de Gier

    Ik ben het met al de negatievelingen eens dat doorgetrokken banen mooier zijn, maar het is nu eenmaal zo! Ja, ze hadden het sponsorvak kleiner moeten maken, zodat ze niet met deze noodoplossing hoefden te komen, maar dat is nu eenmaal door omstandigheden helaas niet gebeurd. Maar wat mij nog veel meer stoort, is dat er door sommigen net gedaan wordt of we ineens een geel/zwart shirt gekregen hebben. Dit is inderdaad een schoonheidsfoutje die volgend seizoen opgelost wordt, maar ja, Dan vinden de negatievelingen toch wel weer iets anders om over te kunnen zeiken, want het motto van de Tilburger is, een dag niet gezeken, is een dag niet geleefd!

    25

    4
 5. Ik reageer bijna nooit hier op Tilbo maar heb de reacties op dit onderwerp eens gelezen, en moet heel eerlijk zeggen dat ik er niet veel meer van snap.

   

  We hebben een nieuwe hoofdsponsor en dat is helemaal top. Tof dat Destil het witte vlak de komende 2 seizoen opvult. Het witte vlak was al met de productie van de shirts geregeld en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het best een chique oplossing vind om het grote witte vak nu zo op te vullen. Ik weet 100% zeker dat het shirt volgend seizoen helemaal top zal worden want Robey is een meer dan goede kledingpartner die meedenkt met de klant en er zeker volgend seizoen iets moois van gaat maken, met de juiste maatvoering aan sponsoruitingen op het shirt zonder grote witte vlakken.

   

  Het is wel jammer dat de sponsornaam boven het clublogo staat maar dat kun je Destil niet kwalijk nemen want die mogelijkheid hebben ze nu eenmaal sinds de Clubraad vorig jaar heeft ingestemd om de statuten, ( die dit verboden ) te wijzigen. Berry van Gool had een jaar eerder Tricorp hiervoor toestemming gegeven terwijl in de statuten vastlag dat dit niet mocht om zo de waarden van je shirt te beschermen tegen overdadige reclame uitingen.

   

  En over de bedragen weten de meeste supporters toch niks dus hoe kunnen we hier nu over oordelen. Zodra deze bedragen bekend zijn kan iedereen voor zichzelf bepalen wie er wel, en wie niet een goede deal gemaakt hebben, en ik ga ervan uit dat daar dan de personen op afgerekend worden.

   

  Er zijn op dit moment wel belangrijkere zaken gaande bij onze club om je druk over te maken dan over het shirt van ons cluppie.

  28

  26
  • Je hebt het nu al over het shirt van volgend jaar. Dat zegt alles. Dat je het niet snapt komt omdat je de reacties uit hun verband trekt. Dan kan je zelf verbaasd reageren. Geinig trucje, maar wel doorzichtig. Het grote witte vlak zag er in eerste aanzet al niet uit en nu nog steeds niet. Die blokjes maken het niet veel beter. De sponsoruiting boven het logo ook niet. Overigens neemt niemand Destil ook maar iets kwalijk. Die hebben groot gelijk dat ze niet de hoofdprijs willen betalen. Althans, het lijkt me onwaarschijnlijk dat zij die vijf ton ophoesten. Vergeet niet dat dit shirt, of iig het tot nu toe ontbreken van een hoofdsponsor, een symptoom is van de problemen binnen Willem II.

   12

   17
 6. koen verhoeff
  koen verhoeff

  Aan de duimpjes te zien bij de reactie van de Spaanse rood wit blauwe hieronder wordt die reactie breed gedragen wordt onder de aanhang van ONZE club.

  Wie de schoen past, trekke hem aan.

  10

  4
 7. Het eeuwige azijnpissersclubje hier op tilbo moet zich diep schamen. Werkelijk álles wat met de club te maken heeft wordt met de grond gelijk gemaakt. Mijn advies: ga lekker een puzzel leggen met je schoonmoeder en blijf aankomend seizoen lekker thuis op je zuurstok sabbelen. Owja, blij met de nieuwe hoofdsponsor. Knallen aankomend seizoen!!

  40

  5
 8. UNITED

  de gene die verantwoordelijk is voor dit fiasco moet per direct op straat worden gezet.

  PS. Waarom wordt het bericht van de lijmpoging tussen de kampen bij Willem II doodgezwegen op tilbo?

  Kwalijke zaak dat tilbo partij kiest voor alle supporters.

  8

  39
 9. Voor allen die liggen te janken om drie blokjes… shame on you! Ben blij dat we een sponsor hebben.

  36

  13
 10. Tjongejonge wat een kinderachtig gezeik over een paar kloteblokjes. Wees blij met deze prachtige sponsor en maak je liever druk om je eigen t-shirt thuis met gaatjes onderaan je bierpens, omdat je vrouw ze in de droger gooit terwijl het beter is om ze aan een stoel te drogen te hangen. Wat een peuter opmerkingen hier zeg. Je ziet het niet eens vanaf de tribune.

  40

  15
 11. Als medewerker van Destil en Willem II supporter heb ik een mooie dag beleefd vandaag!

  Beide Tilburgse partijen hebben pittig onderhandeld waarbij Destil zeker niet voor een dubbeltje op de 1e rang zit.  Destil wilde niet perse gebruik maken van alle faciliteiten die Willem II in haar aanbod voorstelde.. hier is een maatwerk oplossing voor bedacht door beide partijen.  Een prachtige deal voor Willem II en Destil waarmee we zeker stappen kunnen maken.

  Wat betreft het shirt… helder verhaal… het shirt is door Willem II vastgesteld met het witte vlak aan de voorzijde… het logo va  Destil is breed maar te laag waardoor de lege ruimte onde het logo moest worden gevuld.
  Omdat het logo gedrukt moet worden en de gekleurde banen reeds gesublimeerd zijn kun je nooit de banen laten doorlopen, hierin staat namelijk kleurverschil. Plus daarbij komt dat de rode banen een blokjes motief hebben als soort van schaduw..

  Al met al veel reacties op Tilbo.. Dit is de waarheid..

  Nu genieten  van dit mooie moment en vol trots het seizoen tegemoet!

  96

  8
  • Wat een lulverhaal. Dan hadden ze het logo van Destil beter in het midden van dat grote witte vak kunnen zetten. Nu lopen we zeker 1 jaar voor lul in de eredivisie.

   9

   86
   • dit is geen lulverhaal.. het is de eenvoudige waarheid…

    De keuze is een kwestie van smaak..  er waren 9 opzetten gemaakt… Dit is het geworden

    51

    5
   • We voetballen al meer dan 120 jaar in een shirt met DOORGETROKKEN STREPEN.  Als de verantwoordelijke binnen Willem II dat niet respecteert is hij een volslagen idioot.

    Dit lachwekkende balkje straalt natuurlijk ook negatief af op de sponsor.

    14

    63
   • Nou voor lul lopen we niet. Dit is het mooiste shirt van heel de eredivisie. Wanneer je shirts nodig hebt zonder dat de sponsor bekend is, zit je nou eenmaal met dit dilemma. Achteraf is het witte vlak iets te groot gemaakt, maar wat als ze het 15 cm kleiner hadden gemaakt en ze zouden een sponsor krijgen die dan niet in het witte vlak past, dan heb je een groter probleem. Prima oplossing zo. Wanneer ze Destil in het midden hadden geplaatst hadden ze boven en onder teveel wit gehad, dat is pas lelijk. Je zeurt als een klein kind die geen begrip kan opbrengen voor een situatie.

    19

    2
  • Jij maakt een account aan om ff te zeggen hoe trots je bent als medewerker van destil(waanzin dat dit mag van je baas) die witte hand is gewoon ruk man…en we zijn blij met detail zeker ja tilburgs bedrijf op tilburgs shirt ….we winnen samen🔴⚪🔵👊

   10

   51
  • Gesublimeerd……..wat betekend dat nou weer!

   1

   19
  • Tri_colores_1896
   Tri_colores_1896

   @CustomR

   Fijn dat je vanuit DESTIL informatie wil geven over het nieuwe shirt. Maar hoe langer ik er naar kijk, hoe lelijker ik die balk vind. En ondanks je goed onderbouwde uitleg over waarom het er zo uit ziet, moet ik je toch van hele eenvoudige repliek dienen door te zeggen dat het in het jaar 2018 zeker mogelijk is om die banen door te trekken. Belletje naar Robey, zij maken in de pc een nieuw ontwerp (met doorgetrokken strepen en waarempel zelfs zonder kleurverschillen)…..

   Je zegt: “het shirt is door Willem II vastgesteld met het witte vlak aan de voorzijde”. Tuurlijk joh, is het witte vlak op de rug ook vastgesteld? Die zat vorig jaar hoger. Dit is geen vraag aan jou, maar meer een opmerking dat er snel van ”vastgestelde witte vlakken” afgewijkt kan worden. Ik vind de reclame op de rug overigens ook veel te groot en te laag. Het rugnummer is hierdoor verkleind en de naam van de speler zal bijna onleesbaar zijn (als die al wordt afgedrukt)

   Desondanks dank voor je toelichting.

   11

   5
  • Als je zegt: Destil wilde niet perse gebruik maken van alle faciliteiten, dan denk ik dat dit van de prijs is afgegaan. Maar dat zal maar een klein deel zijn, eigenlijk is deze deal, een deal welke ik al vermoede. Ik ga er vanuit dat je verhaal waar is, maar het past eerlijk gezegd ook in mijn beeld hoe alles gegaan is.

   Het is ook een beetje vraag en aanbod. Destil weet dat Willem II geen andere hoofdsponsor kan vinden, dus kan Destil gaan kijken, wat willen we? Naamsbekendheid. Dat zeggen ze ook. Welke faciliteiten passen daarbij? En als, we nu nog 1 sponsor had die zei, ik neem alles af, dan had Destil kunnen denken, wellicht moeten we alle faciliteiten maar afnemen, maar dat was niet het geval.

   We mogen, voor de duidelijkheid want het klinkt wellicht negatief wat ik zeg, heel erg blij zijn met Destil. Wellicht is er een klein bedrag afgegaan, omdat ze bepaalde faciliteiten niet afnemen (welke Willem II, wellicht nu dus wel aan een ander kan slijten) maar ik denk nog steeds dat dit relatief weinig is.

   Geloof me, wat zou er zijn gebeurd met het Back Up Plan? Ik weet het wel, 50 a 60% van de normale prijs. Destil heeft echt veel meer betaald. Neem dat maar van mij aan. Dus, concreet mogen wij als Willem II supporter Destil heel dankbaar zijn, want dat backup plan hadden we financieel gevoeld hoor!

   15

   0
 12. Is dat kleine witte balkje voor een 2e sponsor?

  Ik weet niet welke idioot vanuit de club dit heeft geaccordeerd, maar het is reden voor ontslag op staande voet! Hadden we eindelijk een mooi shirt met goede sponsors en dan weten ze het toch weer te verneuken. Ze willen blijkbaar geen replica shirts verkopen.

  6

  34
 13. Die balk zal nog wel aangepast worden!geen paniek dat veranderen ze zo in computerprogramma……contr alt del weg balk

  0

  7
 14. Nog een positieve ontwikkeling, het filmpje waarmee Destil gepresenteerd wordt ziet er erg goed uit. Ook op dat vlek worden er stappen gezet de laatste tijd.

  39

  1
 15. Gewoon top dat Destil weer terug is als hoofdsponsor. Een echte sponsor die al jaren haar steentje bijdraagt aan onze geweldige club.

  Misschien gaat niet altijd alles zoals het hoort te gaan, maar met deze technische staf, Destil & Brussel Airport, en de selectie tot nu toe (waar nog versterkingen bij gaan komen) denk ik dat dit echt een heel mooi seizoen kan gaan worden.

  Jammer van de opdrukken nu op de shirts maar wellicht dat hier nog iets aan veranderd kan worden.

  55

  2
 16. Rojo Blanco Azul

  Wat een schandelijk negatieve reacties van mensen die zich ‘supporter in hart en nieren’ durven noemen. Als er zo weinig deugt aan Willem II, wat doe je dan bij deze club ? Zoek je heil ergens anders waar ze het in jouw beleving beter hebben geregeld. Bijvoorbeeld een club die een positief eigen vermogen heeft, in de hoogste categorie is ingedeeld en zowaar geld in kas heeft om gerichte versterkingen te halen. Een club waar op 12 juli al 6 nieuwe spelers voor het komende seizoen zijn gepresenteerd en er snel nog een aantal zullen volgen. Een club die ver gevorderd is om het stadion over te kopen, rigoureus aan te passen aan de wensen van supporters en sponsoren om in eigen beheer te gaan exploiteren. Een club die een nieuwe rugsponsor heeft gevonden met Internationale uitstraling en een hoofdsponsor met een groot Willem II hart en een evengrote portemonnee. Iedere supporter van iedere andere club zo zou trots zijn als een hond met 7 lullen en wat lees ik hier ? Werkelijk niks deugd ! De sponsor niet, de uitvoering op het shirt niet, het sponsorbedrag niet, Berry niet, het transferbeleid niet en ga zo nog maar even door. Ik ben super trots op mijn club en realiseer me vooral waar we nog maar 5 jaar geleden stonden. Weinig clubs doen ons dat na of kunnen dezelfde papieren overleggen. Al doen ze het volgens sommige supporters helemaal kut aan de Goirleseweg; ik schaam me duidelijk minder voor de directie van Willem II dan voor menig ‘supporter’ op Tilbo.com !

   

  252

  12
 17. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  Knap van Berry. Sigaar uit eigen doos presenteren! Ja hij zorgt er wel voor dat het geld binnen stroomt. 😀😀 Wanneer komt hij eens een keer met iets nieuws aanzetten.

  11

  126
  • Sjonge jonge, wat een niveau!

   Stop daar eens mee snelwegfiguur! Daar heeft niemand iets aan!!

   54

   3
  • Je zou ook kunnen zeggen dat hij binnen het Willem II netwerk de relaties goed heeft onderhouden en een prima deal heeft gemaakt met een uitstekende hoofdsponsor. Liever een betrouwbare sponsor uw eigen kring, dan uit een ‘snelle jongens’ netwerk een pretentieuze sponsor binnenhalen die er bij de eerste tegenwind weer vandoor is.

   Goede sponsor op zowel de voor- als achterkant van het shirt, een selectie die er al heel aardig uit begint te zien… Wat willen we nog meer?! Complimenten voor iedereen aan de Goirleseweg die zich met hart en ziel inzet voor de club, en een stadionverbod voor alle zeurpieten die het allemaal beter weten.

   80

   4
  • Zoals bv een stadionverbod voor figuren zoals jij die alleen maar negatief kunnen zijn.

   Wat een leven zal jij hebben zeg…… pfft

   12

   4
 18. Tri_colores_1896
  Tri_colores_1896

  De letters op het uitshirt moeten goudkleurig zijn. Veel chiquer!

  19

  6
 19. Tja, er is natuurlijk van alles op te merken; duur van presenteren, shirt, Berry… maar van de andere kant; blij dat er i.i.g. een trouwe sponsor is die erin heeft willen duiken. Mag ook gezegd worden.. en ik begreep dat Direct Lease/van Mossel als back-up heeft gefungeerd, indien het niet doorging. Maar goed, ze betalen er i.i.g. voor. Hoopte eigenlijk op een nieuwe, verrassende naam met Tilburg als logistieke hotspot van Nederland…

  Destil is toch een echt Tilburgs bedrijf, met binding aan stad, supporters en club. Liever dit dan ‘Droomparken’, ‘CM’, ‘Zorg van de Zaak’ of ‘Garcia Jeans’ …. en of de hoofdprijs betalen of niet; dat is iets waar men zich later druk over mag maken in september als de bijltjesronde staat gepland.

  49

  1
  • Juist. Het zou kunnen gezien de duur van onderhandeling dat er de hoofdprijs voor betaald is, en dat Berry dus de rest niet heeft geïnformeerd waardoor deze zijn hoofd eisen, en nu ineens dit op tafel legt en kan zeggen: Wie had het hier over niet functioneren? Ik hoop het voor hem!

   Ik denk niet dat het zo gegaan is. Ik denk dat Destil een nette prijs heeft betaald voor het sponsorschap, en dat het back up plan, een stuk minder lucratief was geweest. Natuurlijk kunnen ze nu 1 ton minder krijgen dan is begroot, (dat is wel eerlijk gezegd mijn gevoel met dit alles) maar dat kan makkelijk opgevangen worden door meer sponsoren aan Willem II te binnen.

   Maar dit is echt iets, wat je kunt vergelijken als iemand die orders moet binnen halen voor een fabriek. Je kunt op je kont gaan zitten, en denken mensen bellen wel voor orders, voor de lucratieve deals zal je naar je klanten toe moeten. In een geval van een fabriek, dus ook je bekende afnemers. Je kunt denken ze bellen wel voor een grote order, soms kun je bij grote namen beter even zelf langs gaan. Het ziet er wel naar uit dat Berry, dit wel gedaan heeft. Dus, dat het een bekende sponsor is, maakt mij helemaal niet uit.

   15

   3
 20. 10 jaar geleden ook al onze trotse hoofdsponsor! Hoop dat we er samen een succesvol seizoen van maken!

  43

  0
 21. ik vind die blokjes juist wel wat hebben. laat het gewoon even inwerken voordat er negatieve reacties komen.

  ja doorgetrokken strepen zijn mooi, maar hier is toch niks mis mee? wat dan een heel groot wit vlak daar?

  29

  10
  • Nee, geen groot wit vlak daar. Maar de strepen doortrekken, dan heb je deze discussie helemaal niet.

   8

   8
   • daar is een keuze voor gemaakt om daar een sponsor vak van te maken. zonder sponsor kun je daar geen doorgetrokken strepen van maken. is ook minder aantrekkelijk voor de sponsor die daar op komt als er strepen door de opdruk lopen. Het is niet zo dat we zoveel geld hebben dat we geen sponsor nodig hebben..

    2

    1
   • Het gaat om de blokjes onder het witte vlak. Je hebt nu: banen, wit vlak met sponsornaam, drie blokjes, witte strook en dan de banen. Dat moet zijn: banen, wit vlak met sponsornaam en dan de banen.

    3

    0
   • dat snap ik maar deze shirts hadden nu eenmaal een groot wit sponsorvlak.. die blokjes zijn de opvulling van dat vlak… daarom beter die blokjes dan een wit vlak laten.. en de strepen door laten lopen is geen optie omdat het een opdruk moet zijn omdat de shirts nou eenmaal zo zijn gemaakt. wil je met een opdruk de strepen doorlopend maken krijg je een kleurverschil. daar zit helemaal niemand op te wachten.. ja er waren andere oplossingen geweest zoals al op dit forum vermeld, maar er is voor deze oplossing gekomen.

    3

    3
   • UNITED

    De enige oplossing is eigenlijk om alle shirts in de kliko te naaien en nieuwe te laten maken. Echt weer amateurisme ten top dit.

    6

    12
   • dat is nogal een duur grapje dan.. wie gaat dat betalen?

    1

    0
 22. Wat een negatieve reacties hier. Destil is toch een echt tilburgs bedrijf dat al lange tijd sponsor is bij onze club. Vind het wel mooi veel liever dan Euphony oid. Dat het allemaal te lang heeft geduurd klopt helemaal maar dat dan uiteindelijk Destil op het shirt is gekomen ben ik wel blij mee hoor! weet natuurlijk niet wat de deal is en of dit een goeie deal is maar dat terzijde. Trots op een Tilburgs bedrijf op de borst.

  Natuurlijk mooier om een nieuw bedrijf aan te trekken of een hele grote maar de tijden van Interpolis zijn al lang achter ons. Destil mooi bedrijf mooie naam en zoals ik nu zie dezelfde kleur blauw als onze strepen. Ik ben er blij mee.

  68

  2
 23. UNITED

  ze kunnen er beter zoiets van maken. Zo lopen de banen toch nog enigszins door in een verloop effect. Het is een nood oplossing maar het heeft wel iets vind ik.

  1

  29
 24. Tilburg_1896

  Wederom vreselijke noodoplossingen voor ons prachtige thuisshirt, jammer.

  9

  45
 25. Ik schat in dat 90% van de negatieve reacties hier komt van lui die nog geen wollen muts aan een poolreiziger kunnen verkopen. Lekker zeiken zonder besef over de complexiteit van dit soort trajecten.

  Hulde aan het commercieel team dat deze deal gesloten heeft! De begroting is dicht, dus we kunnen vol goede moed starten aan het nieuwe seizoen. Zin an!

  94

  9
  • Volledig mee eens! Wanneer er (nog) geen hoofdsponsor is wordt er steen en been geklaagd en zodra hij er wel is, is het bedrijf niet groot genoeg, een noodoplossing of ‘verpest’ hij het shirt. Volgens mij heeft Willem II zijn zaken gewoon keurig op orde. Een prima sponsor met lokale binding en bewezen loyaliteit.

   62

   4
  • JTW

   Destil als hoofdsponsor is prima, mooi en Tilburgs bedrijf. Maar hoe weet jij zo zeker dat de begroting hiermee dicht is?

   1

   14
   • Zeker is een te groot woord. Ik leid het af uit de berichtgeving dat Van Mossel met 1 van haar labels als achtervang klaar stond voor het geval er geen goede kandidaat gevonden zou worden.

     

    14

    0
 26. Nou Berry, hulde!
  Dankzij jou fantastische netwerk heb je deze nieuwe sponsor binnengehaald die voor een marktconforme prijs (5 ton toch zeker?) het mooiste shirt van Nederland wil sieren.
  Dit is natuurlijk alles behalve een sponsoring uit armoede of medelijden, net zoals bij Tricorp en John Beerens. Fijn ook dat meteen vermeld wordt welk schitterend bedrag deze sponsoring voor onze club in het laatje brengt. Hiervan kunnen we vast de nodige eredivisiewaardige versterkingen halen die we zo hard nodig hebben. Chapeau!

  9

  77
  • Ik vindt dat ik toch eens ff moet reageren. Wat een ongelooflijke grove troep giet je uit over een sponsordeal die de club maakt. Wie zegt dat dit een overeenkomst is uit armoede of medelijden. En sinds wanneer moet jij weten wat de opbrengst is van deze sponsor? Ben blij dat we een sponsor hebben uit Tilburg en stop eens met beledigen van alles wat bestuurlijk is in onze club.

   86

   7
  • Niet zo negatief doen he. Je verhaal is goed te volgen, maar we weten het niet zeker. Helemaal niet zeker zelfs. Ik was met je verhaal mee gegaan als in 2008 wel direct naar buiten was gebracht wat Destil neerlegde. Maar ook daar staat dat het niet bekend gemaakt was welk bedrag er mee gemoeid was. Als ze het toen wel hadden gezegd, en nu niet geeft dat te denken. Nu denk ik eerder dat het policy is van Destil om dit niet naar buiten te brengen.

   Dus het is helemaal niet zeker, dat bovenstaande nu ook speelt.

    

   2

   2
  • Mooi blijft het, van die zelfoverschattende supporters als jij.

   Waarom zou de club bekend moeten maken wat deze sponsordeal opleveren? Ze vragen jou bij de aankoop van je seizoenskaart toch ook niet om je jaaropgave?

   23

   2
 27. rood wit en blauw

  Sponsor CM :  COCK MATES…hup nak!

  3

  32
 28. Pilske

  DeSTILste grappen uit 076 in 3,2,1……

  1

  18
 29. Dat grote witte vlak en die blokjes onder het logo zien er niet uit. En wederom een sponsoruiting boven het clublogo. Hopeloos dit.

  18

  30
 30. nico

  Maar waarom is er weer gekozen voor de sponsoruiting boven ons mooie logo?? Verschrikkelijk!

  11

  25
  • Nillis

   Dit heeft te maken met televisie interviews.. Bij een interview na de wedstrijd wordt altijd ingezoomd op de speler waardoor het logo niet meer zichtbaar is. Een sponsor betaald om zichtbaar te zijn voor de buitenwereld.. Zeker bij een interview wat op TV komt wil je dan waar voor je geld lijkt me..

    

   15

   3
   • nico

    Ja, dat snap ik ook wel. Maar volgens mij is er al tijden een afspraak dat er niet boven ons logo gaat. En wederom is dit dus wel gedaan. Dus waarom bestaan er nog afspraken als er niet aan gehouden wordt?

    4

    8
   • JamesQuinn

    Bij televisieinterviews staan ze voor een bord waarop een keer of 48 het logo van Destil is gedrukt. Dus dat is al een non-reden.

    Weet je wat ook goede reclame voor Destil is? Dat iedereen en z’n moeder dit seizoen gewoon in z’n Tricorp-shirtje van vorig jaar blijft lopen omdat de nieuwe shirts weer eens verkracht zijn.

    9

    23
 31. Ziet er keurig uit, hopelijk zijn de banen helemaal door te trekken en niet met een onderbreking zoals hierboven te zien.

  16

  4
 32. TTB

  Goed om te zien dat er nu dan toch een hoofdsponsor is, dat is weer een stressfactor minder. Complimenten aan Willem II door deze binnen te halen.

  Vraag me alleen net zoals UNITED af of die 3 blokjes zo blijven, dat zou er vrij maf uitzien in mijn ogen. Hopelijk komen er nog een paar gerichte versterkingen en dan zie ik het komende seizoen met vertrouwen tegemoet.

  31

  1
 33. Ik hoopte op een grotere naam… wellicht zelfs een internet provider die door het falen van Ziggo flink aan het groeien is en waarvan tenminste 1 groot aandeelhouder uit de regio komt.. maar helaas. En dan nog natuurlijk blij met Destil. Een prima bedrijf! Een sponsor om opnieuw trots op te zijn.

   

  5

  24
 34. Proficiat Willem II.

  Goed werk geleverd, Berry!!!

  43

  10
  • Sporting Gool
   Sporting Gool

   ha ha

   6

   22
  • Tricolores Forever

   Ik denk dat onze Berry hier ginne godnondeju aan heeft bijgedragen!

   9

   45
   • Tricolores Forever

    Hooguit op zijn blote knieën bij de directie van Destil zitten smeken!

    6

    33
  • JTW

   Waar baseer jij dat goede werk op? Betaalt Destil die 500.000? Of moeten we nu genoegen nemen met bijvoorbeeld 350.000? Maakt ook eigenlijk niet uit, we konden 5 ton missen, dus 1,5 ton zeker. Scheelt een afkoopsom voor een goede speler of twee jaarsalarissen, maar verder maakt het geen verschil…

   3

   28
   • Tricolores Forever

    Ik denk dat we in onze handjes mogen wrijven met €3,5 ton.

    4

    12
   • JTW

    Waarom zijn de meeste hier dan toch zo blij? 5 ton moest de hoofdsponsor toch binnen brengen volgens Boom Boom Berry. Hulde als hij een bedrijf heeft gevonden dat het voor 3 ton wil doen. Laat zien dat hij bekwaam is in zijn functie als Algemeen Directeur.

    7

    9
 35. patriekolorus

  Kijk, belangrijke stap gemaakt! Nu nog enkele versterkingen en het seizoen kan beginnen.

  28

  0
 36. Mooi zo! Hele betrouwbare partij.

  31

  0
 37. UNITED

  Ben benieuwd hoe ze dat met dat witte vlak gaan doen. Ik mag toch hopen niet zoals hierboven te zien.

  8

  10
  • Omdat? Wat is er niet oke aan dan? Ik vind het er prima uit zien zo.

    

   17

   6
  • JTW

   Jawel hoor. Die blokjes komen terug in het logo van Destil, dus is zo bedoeld. Jammer genoeg ziet het er niet uit. Hadden we eindelijk weer eens een prachtig shirt dat niet verpest werd door het sponsorblok, wordt het alsnog verpest…

   5

   20
   • TTB

    Waar haal je dat vandaan? Het enige mogelijke blokje in het logo van Destil staat gewoon op het shirt, achter “voor bouw en industrie”. Nergens krijg ik ook maar één logo van Destil gevonden waar die 3 blokjes instaan. Al mocht het wel zo zijn, waarom staan ze dan niet op het uitshirt?

    5

    1
   • JTW

    Als je iets meer out-of-the-box denkt, dat begrijp je toch dat die 3 blokjes verwijzen naar dat ene blokje in het logo. Destil heeft recht op dit sponsorvlak. Het zat er immers al en Tricorp had het ook. Nu vullen zij de overige ruimte in door te kiezen voor een subtiele verwijzing naar hun eigen blokje en tevens subtiel de banen door te trekken. Het ziet er niet uit, maar ik kan me niet voorstellen dat Willem II bij een promofilmpje kiest voor blokjes, terwijl het uiteindelijke shirt doorgetrokken banen heeft. Dat regel je dan meteen toch, kost net zoveel moeite.

    2

    7
   • TTB

    Aha. Op die manier. Dat zou inderdaad een redenatie kunnen zijn. Dat maakt het er helaas niet minder lelijk om

    Alleen snap ik niet waarom je de overige ruimte op die manier op zou vullen. Het volledige logo van Destil staat er nu in. Ze hebben inderdaad ruimte over waar ze voor betalen, maar ik kan me niet voorstellen dat ze er dan voor kiezen maar 3 random blokjes er bij te zetten. Er zullen weinig mensen zijn die die 3 blokjes meteen met Destil associëren of als deel van het sponsorlogo zien. Het enige wat je hiermee bereikt is onvrede bij supporters. Had Destil dan niet coulant kunnen zijn en zeggen, trek die banen maar gewoon door? In ’08-’09 en ’09-’10 stonden die blokjes ook niet op het shirt. Misschien was toen het beschikbare vlak kleiner, maar toch

    1

    2
   • Nillis

    Jongens ik denk dat we gewoon blij moeten zijn met een hoofdsponsor. Die blokjes zijn er gewoon omdat te grote vlak op te vullen. Dit is wat goedgekeurd is door de KNVB. Alle shirts zijn al gemaakt en doortrekken van dye-sublimation strepen gaat niet achteraf. het materiaal van een belettering is anders. Vandaar deze keuze..

    Staat los van wat ik wel of niet mooi vindt.. vind dit in ieder geval minder storend dan die diagonale strepen op de broek. Dat is echt stijlbreuk in combinatie met verticale strepen.

    Daar zullen genoeg down-duimpjes voor komen.. maar smaken verschillen.. 😉

     

    8

    1
  • heel gek misschien maar zou het kunnen dat de shirts al veel eerder zijn besteld ( anders krijg je dat gezeur weer) en er een wit vlak is gekozen voor de sponsoring ( grootte van het wit vlak wellicht in overleg met de supporters ??) en dat er nu een sponsoring is gevonden met een logo wat kleiner is in hoogte dan wellicht een ander en ze het nu netjes opvullen met de blokjes om zo het grote witte vlak kleiner te laten ogen en dat deze blokjes helaas niet in dezelfde kleur en bedrukking uitgevoerd kunnen worden ? en dat deze blokjes nu de RAL kleur hebben van Willem II en dus niet zomaar uit de duim gezogen is ?? zou dit allemaal kunnen of gaan we echt weer ergens over liggen zeiken om maar te zeiken ( net als de hierboven gevonden 3,5 ton sponsorgeld )  in godsnaam waar haalde de energie vandaan elke keer maar weer

   7

   4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *