Update: De laatste uren voor transfer deadline

75
15545

18:00: Het BD meldt dat Karim Coulibaly de in Tilburg overbodig geworden Fransman de overgang maakt naar SC Toulon, uitkomend op het derde niveau van Frankrijk. Daarmee komt er eindelijk een einde aan de uitzichtloze positie van Coulibaly bij Willem II.

16:54: Ook oud Willem II spelers maken vandaag transfers. Zo heeft Richairo Zivkovic getekend in de Premier League bij Sheffield United en verkast Darryl Lachman naar Israël. Ook Jeroen Lumu heeft een club gevonden, nadat hij een periode clubloos is geweest.

14:30: Het Brabants Dagblad meldt dat Victor van den Bogert door Willem II voor een half jaar verhuurd wordt aan De Graafschap. De 20-jarige voetballer uit Breda maakt al voor het derde seizoen deel uit van de A-selectie van Willem II, maar komt weinig aan spelen toe. Daarom wil de Tilburgse club hem elders ervaring op laten doen.

12:40: Tot nu toe blijft het stil aan de Goirleseweg maar er lijkt nog wel wat te gaan gebeuren. Nog iets meer dan 11 uur en we zullen het weten.

31 januari, de laatste dag van het winterse transferwindow. Vorig jaar was dit window één en al spektakel. Maar liefst vier spelers vertrokken en evenveel spelers werden binnengehaald. De periode dit jaar is een stuk rustiger. Ogenia is verhuurd aan Eindhoven, Quiñonez is terug naar Ecuador en Saglam is overgekomen van Bochum. Met maar drie directe wijzigingen in de selectie kunnen we stellen dat het rustig is aan de Goirleseweg. Natuurlijk waren er nog wel de verlengingen van Joris en Jordens en hebben we al twee nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen binnengehaald.

Wat denk jij gaat er vandaag nog iets gebeuren? En is het wel nodig dat er iets gebeurt of is de rust aan de Goirleseweg juist een goed teken?

75 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments