De Visser: ‘Elk jaar speler van Aucas naar Willem II’

22
3912

Met Jhonny Quiñónez heeft Willem II dit seizoen wederom de beschikking over een speler van Aucas. Piet de Visser is de link tussen de profclubs uit Nederland en Ecuador. Volgens het Brabants Dagblad hoopt De Visser dat Willem II jaarlijks de beschikking krijgt over minimaal één speler van de Ecuadoriaanse topclub.

Afgelopen seizoen was Diego Palacios namens Aucas actief in Tilburg. De linksback kende op huurbasis een goed seizoen in Brabant en dwong een transfer naar Los Angeles FC af.

ñónez werd deze zomer aan de Willem II-selectie toegevoegd. “Er was interesse voor hem uit Mexico en Amerika. Een jaar Willem II is het beste voor zijn loopbaan”, vertelt ‘superscout’ De Visser in gesprek met het BD.

Danny Walker, een goede vriend van De Visser, is eigenaar van Aucas. De twee hebben in Ecuador een voetbalacademie opgericht. De kweekwijver voor Zuid-Amerikaans talent is inmiddels ondergebracht bij Aucas. Het BD schrijft dat de academie ‘een enorme stroom aan talent’ moet gaan produceren en Willem II daar ‘door huurovereenkomsten te sluiten de vruchten van kan plukken.’

22
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
7 Discussie draadjes
15 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
18 Gereageerd
PilskeRijdenderechterKleiberg@winDmitri Shoukov Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
SargentD
Gast
SargentD

Tip: volgende maand (4 oktober) is er een voetbalcollege met Piet de Visser in Oisterwijk. Ik ben daar vorig jaar een keer geweest toen Co Adriaanse er was, en dat was erg vermakelijk. https://www.tiliander.com/agenda/piet-de-visser-voetbalcollege

013 Oud Korvel
Gast
013 Oud Korvel

Wel heel zielig dit. Willem II zoekt waar ze Virgil en de Jong transfervrij lieten gaan. In Breda lachen ze ons uit. ELKE WEEK EEN UITVEKOCHT STADION. Ik schaam me om een superkruik te zijn.

Dirruk
Gast
Dirruk

@013 Oud Korvel,

Dan ga je toch lekker op vrijdagavond in breda kijken bij die stakkers. Drinken heel veel bier daar en spelen in de KKD. In breda zijn ze gewoon stik jaloers op ons omdat het bij Willem ll leuk is om op de tribune te zitten, uitverkocht of niet. Je moet je schamen om zoiets achterlijks hier neer te zetten en je bent de naam superkruik niet eens waard bredase mafjoekel.

Dmitri Shoukov
Gast
Dmitri Shoukov

Oud Korvel: ouwe zeur

MH013
Gast
MH013

Oud korvel verhuis je toch lekker na breda… of mischien bende al een ratje, nergens voor te schen groeien in alle opzichte , en in dat homo dorp 20 km verder op zakken ze alleen verder de grond in WillemII!!

Frietmet
Gast
Frietmet

Is gewoon een Naccer

Zekur
Gast
Zekur

Hahaha als je als naccer wilt reageren, zeg dat dan gewoon, trolletje. De frustratie zit wel hoog hè, dat het bij Willem II zo goed gaat, vergeleken bij de veredelde amateurvereniging in Breda. Misschien moet Tilbo dit Bredase ip-adres maar gewoon lekker blokken. Als je een echte vent bent kom je toch de volgende thuiswedstrijd in je nac-pyjama bij de Kingside staan.

david loggie
Gast
david loggie

Uiteraard een naccer, dat is wel duidelijk. Nac speelt blijkbaar elke week thuis! Altijd leuk om de feiten op een rijtje te zetten: Nac – Helmond 16968 toeschouwers, Nac – Cambuur 16434 toeschouwers. Niet slecht, maar uitverkocht…nee helaas. Doei. Kneus. (PS kijkend naar de bezettingsgraad scoren wij hoger, maar dat terzijde).

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Lekker vanavond mijn sanseveria zingen tegen jong utrecht!!ojah en vergeet niet te zuipen…🖕🏻

@win
Gast
@win

Deze zin alleen al: “Willem II zoekt waar ze Virgil en de Jong transfervrij lieten gaan”.
Wat wil je zeggen joh?

En dan deze: “In Breda lachen ze ons uit”.
Ik weet het niet hoor maar als ik op een vrijdagavond naar het stadion zou moeten voor een potje ballen tegen Jong FC Utrecht, terwijl we de week ervoor nog op ons kloten gehad hebben van, godbetere, FC Volendam, dan zou ik niet erg veel lachen.

Kleiberg
Gast
Kleiberg

Jongen, als er ergens in bierland een nieuwe Virgil of Rick (of Frenkie) rondloopt pikken wij die wel weer op; waar het “scoutingapparaat” van nak al decennia vastloopt omdat ze er bier ipv brandstof in gooien.
Ga nu maar weer met je hand in de broek van je neefje friemelen; vindt ie lekker.

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Je geeft jezelf wel heel makkelijk weg “In Breda lachen ze ons uit” ; er is geen enkele Willem II supporter die daar een vliegende fuck om geeft.

Zekur
Gast
Zekur

Ja het is niet te geloven. Die simpelheid ook. Als hij er nu gemeend iets humoristisch over had kunnen zeggen, okay. Maar deze is nog dommer dan Sol(d) out. Afgunst, zullen we het maar bij houden.

Pilske
Lid
Pilske

ik zeg altijd maar zo: ”afgunst is de mooiste vorm van jaloezie”
Dat betekent dat we goed bezig zijn in Tilburg.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Altijd lastig jong utrecht thuis 😁

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Een mooi megadoek a la Paul Bottelier zou mooi zijn EN iets blijvends in/ aan het stadion.
Ik denk dat ik namens alle Willem II-ers spreek als ik zeg dat we Piet de Visser dankbaar zijn.
Piet = voetball.

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Een mooi megadoek a la Paul Bottelier zou mooi zijn EN iets blijvends in/ aan het stadion.
Ik denk dat ik namens alle Willem II-ers spreek als ik zeg dat we Piet de Visser dankbaar zijn.
Piet = voetball.

Pirot Russia
Gast
Pirot Russia

Een mooi eerbetoon voor Piet zou wel op zijn plaats zijn

Vak F
Gast
Vak F

Geweldige clubman Piet de Visser! Mooi dat er een contract gemaakt wordt hoe beide clubs in de toekomst gaan samenwerken! Pietje heeft natuurlijk ook niet het eewige leven. Ik hoop natuurlijk dat hij nog jaren iets voor Willem II kan betekenen.

Hoppa
Gast
Hoppa

Zou een goudmijn kunnen worden voor Willem II. Maar zorg er dan aub wel voor dat de speler halverwege juli en niet halverwege september in Tilburg arriveert om maximaal sportief profijt te hebben.

Vak F
Gast
Vak F

Goed punt Hoppa. Hopen dat Joris meeleest smile

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Wij mogen Meneer Piet de Visser natuurlijk op onze blote knieën bedanken dat hij onze club wil helpen met zijn net werk waar een paard de hik van krijgt!👍