Update: Eerste werkdag Van Geel; zijn twee belangrijkste opdrachten

21
6962

Het is vandaag maandag 1 juli. Het is officieel de eerste werkdag van Martin van Geel. Achter de schermen was hij afgelopen weken al druk bezig. Wij wensen Martin veel succes !

Martin van Geel verruilt Feyenoord deze zomer niet alleen voor Willem II, maar ook zijn rolverdeling gaat veranderen. De technisch directeur gaat in Tilburg aan de slag als algemeen directeur.

Bij Willem II blijft Joris Mathijsen zitten als ‘td’. “De laatste maakte er nooit een geheim van best met Van Geel te willen samen werken. Met zijn uitgebreide netwerk kan die Mathijsen op technisch vlak ondersteunen. Maar ook als algemeen directeur ligt er een hoop werk te wachten bij Willem II”, zo concludeert het Brabants Dagblad.

“Het uit 1995 daterende stadion moet gerenoveerd worden. Dat is nodig om de begroting, die het afgelopen seizoen ruim elf miljoen euro was, op te schroeven naar een niveau waarmee de Tilburgse club structureel in het linkerrijtje kan spelen”, aldus BD.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Bruns mag vertrekken bij Vitesse en Vejinovic is transfervrij. Dat zijn al 2 goeie ervaren middenvelders Bruns kan ook als het moet op rechtsbuiten spelen dan kan Dankerlui gewoon lekker de back up van Lewis blijven. We hebben ook een spits nodig nou novakovic van reading kopen en als dat niet mogelijk zou zijn gewoon huren wat is dat een goeie spits zeg elk kansje wat ie krijgt benut ie. We hadden een keeper nodig? Lamprou is transfervrij dus dat lijkt me niet moeilijk. En nog een snelle centrum verdediger uit Spanje ofzo en dan zit het denk ik wel… Lees verder »

dn Baaierd
Gast
dn Baaierd

Bruns zou ik graag zien komen. Is ook een middenvelder die vaak ook aanvallend mee op komt. Dat is de laatste jaren toch iets wat we misten op het middenveld. Onze spits stond meestal alleen in de 16. Rienstra was ook zoon middenvelder die er gewoon 10 maakt. Die hebben wij ook weer nodig en Bruns is zoon middenvelder.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Willem II gaat in het seizoen 2019 – 2020 werken met een begroting van € 12.4 miljoen.

Het spelersbudget voor Joris Mathijsen om de selectie mee samen te stellen is € 3.8 miljoen.

Martin van Geel: “We willen doorstoten naar een budget van € 5 miljoen voor de selectie, op een totale begroting van € 15 miljoen. En iedereen binnen de club zal mee moeten op die trein.”

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Van Geel: ‘Begroting Willem II moet naar zo’n 15 miljoen’ Tijdens zijn presentatie als algemeen directeur van Willem II vertelde Martin van Geel maandagmiddag dat de begroting van de Tilburgse club de komende jaren omhoog moet naar zo’n 15 miljoen euro. Komend seizoen bedraagt de begroting 12,5 miljoen euro. Dat is al meer dan in de afgelopen jaren. Maar volgens Van Geel nog niet genoeg om structureel mee te doen om een plek in de play-offs om Europees voetbal. En dat is waar hij met Willem II naartoe wil. Van de begroting van 12,5 miljoen is 3,8 miljoen voor spelers… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ook zal de opdracht zijn voor Martin mede om te helpen sponsors binnen te halen en binnen boort houden. . Hij met zijn uitstraling en sporen die hij in de voetballerij verdiend heeft kan dat zeker mee werken

jako
Gast
jako

Een van de opdrachten om mee te starten is het ontwerpen en inplannen van een luxe loge voor Annet.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Jako

Wat heb je toch mee Annet in diverse nieuwsberichten heb je het over haar begint haast op een obsessie te lijken🤦‍♂️

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Neem jij je vrouw (of vriend) ook mee naar jouw werk?
Martin moet zich op zijn werk focussen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ wa un beleid

Je doet nu net alsof zij elke dag met Martin mee gaat en en mee naar elke bespreking gaat. Ze zit bij wedstrijden naast dr man tis weh. Moet wellicht minder Veronica inside kijken voorheen voetbal inside
En hij focust zich toch om zijn werk heeft het bij elke club goed tot behoorlijk gedaan

Snorro
Gast
Snorro

Idd. Is gewoon napraten van 3 hele kansloze figuren op tv. Zo hebben ze een aantal ‘stokpaardjes’ en maatschappelijke punten die steeds de revue passeren en waarop ze, in 99% van de gevallen, niet onderbouwd commentaar geven. Wat dat aangaat is het eigenlijk best wel een triest programma. Dat het zoveel kijkcijfers behaalt zegt misschien nog wel meer.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Snorro ik vind dat vi altijd lachen de ene keer zeiken ze die af de andere keer die zal me worst wezen!de ene keer hebben we een kut keeper de andere keer een wereldspits of weergaloze rechtsback!

Maar telkens hebben ze het over ons Willem II

Snorro
Gast
Snorro

Ik kan er ook wel om lachen. Hou er alleen niet zo van wanneer mensen voor een groot publiek, zonder enige reden, karaktermoord proberen te plegen/een bevolkingsgroep te beledigen. Ik kijk het ook minder dan voorheen.

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

@ Wa un beleid

Nee, op mijn werk zijn geen skyboxen

Snorro
Gast
Snorro

Wat heb jij een waardeloze werkgever zeg😉

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

@ jako

Beetje besmet met het Johan Derksen virus ? Die laat zijn vrouw inderdaad altijd thuis. Zelfs als hij naar zijn vriendin gaat …

Dmitri Shoukov
Gast

Heeft Derksen een vriendin? En dan nog die mee-eters en ongewassen haren?Gadver, wat sneu voor d’r.

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Ik heb het gevoel dat hier nog een A4’tje ontbreekt. Wat zegt dit artikel nou eigenlijk ?

UNITED
Gast
UNITED

Dus zijn belangrijkste taken zijn volgens bd 1 de verbouwing van het stadion en 2 af en toe een nummertje doorgeven aan mathijsen? Of krijgt van geel nu toch gewoon de vrijheid om te doen wat hij wil en kan hij ook op de stoel van td gaan zitten?

Zijn belangrijkste taken lijken mij de verbouwing van het stadion en de jeugdopleiding naar een hoger plan tillen icm het nieuwe complex.

Sjoefke
Gast

Dit artikel van het BD had wel wat meer inhoud mogen hebben. Eigenlijk zegt het niks (nieuws).

Snorro
Gast
Snorro

Het komt van het BD, het is nietszeggend en jij bent daar verbaasd over? Is gewoon een kutkrant!

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Begrijp die duimpjes naar beneden écht niet.