De stand liegt er niet om’

2
1422

De spelers van Willem II stapten zondagmiddag met een punt van het veld af, in de uitwedstrijd tegen de buren van NAC Breda. Coach Jurgen Streppel was niet blij met het resultaat in de Brabantse derby. Hij constateerde dat zijn ploeg niet zorgvuldig genoeg omsprong met de gecreëerde kansen.

“De stand liegt er niet om. We staan tien punten voor en hebben ook een beter doelsaldo. Het zou me verbazen als NAC ons nog inhaalt”, aldus Streppel na afloop tegenover FOX Sports.

“Ik vond ons beter dan NAC Breda”, begon Streppel zijn analyse volgens Omroep Brabant. “Qua positiespel waren we gewoon twee klassen beter. Maar met goed positiespel win je geen wedstrijden. We moeten dodelijker zijn als het gaat om het benutten van kansen. En daar zijn we niet in geslaagd”, bromt de trainer van de Tricolores.

Streppel kon wel begrip opbrengen voor het feit dat zijn collega-coach Robert Maaskant voor een ietwat defensieve tactiek opteerde. “Hopelijk spelen we volgend seizoen opnieuw tegen elkaar en staan de ploegen dan wat hoger op de ranglijst. Dan kun je wat meer risico nemen en krijg je een leukere wedstrijd.”

Bron: FC Update

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments