DE PUNTEN: wereld van verschil tussen eerste en tweede helft!

14
2557

Waar WII voor de rust prima partij kon bieden tegen Ajax, was het na rust helemaal niks. De ongelukkige 0-1 net voor rust heeft de vechtlust en het geloof in een resultaat waarschijnlijk doen verdwijnen. Gelukkig voor ons verloor Excelsior ook, en blijft zelfs Roda in de buurt. Hopen op een beter resultaat tegen AZ komende week….

Ook na een tamelijk kansloze nederlaag geven we uiteraard weer wat punten weg:

Lamprou: 6

Geen fouten, maar ook geen beslissende reddingen. De doelpunten kunnen we hem in ieder geval niet kwalijk nemen, maar was wel een paar keer slordig met uittrappen.

Van der Struijk: 5

Frankie mag dan inmiddels tot cultheld verheven zijn en speelde de afgelopen tijd zeker niet onaardig, hij liet gisteren weer zien waarom we onze adem inhouden als de bal in zijn buurt komt. Begon fel aan de wedstijd maar werd links en rechts voorbij gelopen door Younes. Stond continu op 5 meter afstand te dekken en liet bij de 0-1 dan ook veel te makkelijk de voorzet geven.

Heerkens: 6

Verving Peters niet slecht en vocht leuke duels uit met Milik. Echter, liet hem bij de 0-1 wel lopen en vrij inkoppen. En heeft uiteraard niet de technische bagage die Peters meebrengt.

Wuytens: 6

Stond verdedigend weer prima in de duels. Opbouwend wederom weinig initiatief.

Koppers: 7

Aan je Dijks ziet spelen, dan zie je gelijk waar dit jaar het grootste verschil zit ten opzichte van vorig seizoen. Waar Dijks in zijn eentje de hele flank bezig houdt en er steeds overheen dendert, is Koppers verdedigend ingesteld. Toch speelde Dico net als tegen Vitesse een prima pot en hij had wellicht ook een pingel verdiend.

Ojo: 7

Een van de betere wedstrijden van Ojo na de winterstop. Moet wel echt vaker vooruit gaan denken in plaats van altijd maar weer dat tikkie terug. Maar goed, daar heeft hij ook aanspeelbare aanvallers voor nodig.

Achenteh: 5.5

Geeft alles en zit er fel op, maar blijft verdedigend erg slordig. Een blunder zoals bij de 0-3 maken ze in de D’tjes van de jeugdacademie niet eens….Jammer, want kan met zijn vechtlust absoluut een versterking zijn.

Andersen: 4

Had de ideale kans op zich te laten zien aan Frank de Boer, maar die zal naar aanleiding van zijn prestatie vooral bevestiging zien dat Andersen niet klaar is voor Ajax. Slap, slordig en geen passie. En dat met zoveel talent……Ook Andersen is na de winterstop geen schim meer van zichzelf.

Van der Velden: 5

Waarom blijft de keuze toch steeds op van der Velden vallen? Ja, hij werkt hard, maar dat doen wij ook allemaal de hele week. Begon gisteren goed, maar viel na 15 minuten weer ver terug. Te langzaam, te lage handelingssnelheid en teveel balverlies voor dit niveau.

Falkenburg: 6

Had weinig kans voorin, speelde op een eiland. Maar, was op zich redelijk balvast. Zijn kopballen hadden helaas weinig kracht.

Ondaan: 7

Je ziet gelijk wat voor verschil het maakt als jongens zoals Ondaan en Andrade er weer bij zijn. Ondaan was direct by far de gevaarlijkste aanvaller, en dat zonder enig wedstrijdritme. Goede acties en prima voorzetten. Met deze jongens erbij vanaf dag 1, waren we al lang veilig geweest.

 

14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments