DE PUNTEN: een sprankje hoop?

18
2883
Foto: Geert van Erven

Zo, we wonnen eindelijk weer eens…..en nog niet eens met slecht spel. Ok, er stond weinig tot niks op het spel voor Roda, maar er leek wat lijn in ons team te zitten. De, net als altijd, volledig onafhankelijke en betrouwbare jury is weer tot een puntenverdeling gekomen 😉

Lamprou: 5.5

Een van de (enige) sterkhouders dit seizoen ging helaas wederom in de fout, die tweede goal mag er van zo’n afstand eigenlijk nooit in. En de blunder tegen Feyenoord is nu ineens wel erg duur. Echter, Kostas iets verwijten zou niet terecht zijn, heeft ons vaak gered.

Joppen: 6

Stond verdedigend goed zijn mannetje maar was in aanvallend opzicht matig.

Wuytens: 6.5

Degelijke pot van Wuytens, aanvallers van Roda maar weinig gezien.

Peters: 7

Onze aanvoerder was als vanouds op dreef na een mindere periode. Hield de organisatie goed overeind maar mag in de play-offs wel wat meer aanvallend initiatief nemen.

Achenteh: 5

Blijft echt een bron van onrust en blijft fouten maken die slecht kunnen aflopen. Jammer, want dit soort felheid is wel wat we zoeken.

Heerkens: 6.5

Speelde net als tegen Feyenoord verdienstelijk en degelijk. Zorgt voor balans op het middenveld.

Kali: 8

Wat een verademing om een middenvelder te hebben die vooruit denkt en daar ook nog naar kan handelen. Een belangrijke troef voor de play-offs, zeker als Ogbeche ook nog eens terug zou komen….

Falkenburg: 6

Stond weer op de goede plek en was weer belangrijk met zijn inzet. In de dubbele cijfers eindigen bij de nummer 16 is zeker niet slecht, maar er lijkt zoveel meer in te zitten. Hopelijk gaan we dat de komende weken zien.

Hupperts: 6.5

Blijft onzorgvuldig en slordig, maar liet eindelijk eens zien wat hij potentieel bij kan dragen. Mannetje voorbij, snel, diepgang.

Andrade: 6.5

Nog altijd niet helemaal fit en wil zich soms nog teveel bewijzen, maar zeker ook een troef voor de play-offs. Zijn aanwezigheid, inzet en temperament zijn super belangrijk voor dit team.

Andersen: 7.5

Wat kan de man voetballen he! We hebben er lang op moeten wachten want het was niks afgelopen maanden, maar wellicht komt hij net op tijd op dreef. Een Andersen in vorm kan de tegenstanders in de play-offs oprollen.

 

18 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments