De punten: dikke voldoendes tegen SC Heerenveen

4
1581

 

Branderhorst 8
Twee cruciale reddingen (kopbal dumfries voor rust en veerman na rust) voor onze keeper. Straalt gezonde agressie en rust uit. Uittrappen moeten nog beter.

Heerkens 7
Kwam na blessure ijzersterk terug. Verdedigend sterk. Aanvallend prima bijdrage. Mag nog meer initiatief nemen.

Peters 7
Had het samen met Lachman zwaar tegen Veerman. Maar straalde uit dat er niets te halen viel. Aanvoerder was trots op de supporters. Wij op de aanvoerder

Lachman 7
Stevige duels met veerman. Maar streed tot bittere einde.

Van der linden 7
Won veel duels en de passes zijn top. Wederom prachtige assist bij doelpunt Rienstra

Tsimikas 7
De tegenstanders gaan zich aanpassen aan Willem II en een belangrijke aanpassing is het vastzetten van onze back. Toch kwam hij geregeld goed door. Lekker fel en vol passie spelend. Ging na de wedstrijd compleet uit zijn dak voor de kingside. Heerlijk !

Chirivella 8.5
Geweldige wedstrijd van onze Spaanse spelverdeler. Vond steeds de juiste oplossing en verlegde spel steeds goed.

Haye 8
Haye is bezig aan beste periode uit zijn carrière. Laat veel inzet zien en levert steeds goede oplossing in balbezit.

Rienstra 7.5
Als je als vader de afgelopen dagen je zo enorm zorgen hebt moeten maken om je zoon en je speelt dan een dergelijke wedstrijd ben je een topper!

Sol 7
Wederom matchwinnaar. Enorme drive en passie van onze Spaanse spits. Zeker met verschrikkelijke nieuws van deze ochtend nemen we onze hoed af voor deze kanjer. Speelde niet zijn beste wedstrijd van de afgelopen weken maar wederom enorm belangrijk

El Hankouri 7
Werkte zich een slag in de rondte. Zette continue druk op de achterhoede van Heerenveen en was niet zelfzuchtig. Prima basisdebuut!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Krilles
Lid
Krilles

Niet alleen het spel wordt er steeds beter op, maar ook de inzet is nu veel beter dan in het begin van het seizoen. Ik heb trouwens al even niks meer gehoord van Aadje de Mos; issie op vakantie of zo?

UNITED
Lid
UNITED

Die rare van der looij lijkt het toch weer goed op de rit te krijgen met zijn geen risico voetbal. Ik had hem al lang buiten gegooid maar ja het blijkt maar weer dat ik er geen verstand van heb.

De scorebordjournalistiek werkt wel een beetje door in de cijfers. Als er 2 momenten net iets anders waren gelopen dan had je deze wedstrijd verloren en dan was het glas weer half leeg i.p.v. vol. Maar wat mij betreft blijft het glas voorlopig vol. Deze positieve flow vasthouden.

Henry
Gast
Henry

Top gespeeld allemaal! Kan iemand mij vertellen wat er met het zoontje van Rienstra is gebeurd de afgelopen dagen?

djorisnul13
Lid

Die is opgenomen in het ziekenhuis en was kennelijk eventjes in levensgevaar. Wat hij exact had, komt denk ik niet naar buiten. Belangrijkste is het nieuws dat het zoontje van Rienstra volledig kan herstellen. Nu hopen op goed nieuws omtrent Sol!