DE PUNTEN: Best lastig, tegen 10 man spelen ;)

13
2298

Willem II en spelen tegen 10 man, dat is geen gelukkige combinatie! Dat bleek eerder dit seizoen ook al bij de Graafschap. Na een rode kaart voor de tegenstander vallen de Tricolores ver terug, zo ook in Eindhoven. En toch speelde Willem II vooral in de eerste helft heel aardig. Met zo’n spel zou je toch zeker wel kans moeten hebben komende weken……hoop doet leven.

Anyway, de punten zijn weer op een rij gezet!

Lamprou: 6

Kon weinig aan de doelpunten doen, maar had ook geen geweldige reddingen. Gaat de laatste tijd wel ieeeeets te vaak onder een corner of voorzet door.

Struijk: 5.5

Was onopvallend, maar blijft altijd een bron van onrust, zowel verdedigend als aanvallend.

Wuytens: 4

Had helaas totaal geen vat op Luuk de Jong en veroorzaakte al voor de zoveelste keer dit seizoen een domme penalty. Moet leren zijn handjes thuis te houden! En dan had hij ook in de eerste helft al mazzel met een paar beslissingen van de scheids. Kortom, geen voldoende verdiend.

Peters: 6.5

Speelde een prima wedstrijd en organiseerde goed. Helaas vrij weinig gezien van zijn befaamde cross pass.

Joppen: 6

Had Narsingh redelijk onder controle en was opbouwend voldoende.

Ojo: 6.5

Speelde een van zijn betere wedstrijden na de winterstop. Aanwezig en vooruit denkend, zowaar zelfs soms vooruit spelend.

Achenteh: 5.5

Was aanwezig, denkt aanvallend en werkte weer hard, maar blijft foutjes maken. Ook gisteren weer aan paar keer balverlies op erg vervelende plekken.

Falkenburg: 6.5

Was een prima verbinding tussen middenveld en aanval. Had uiteraard wel die bal er in moeten schieten in de laatste minuut.

Andersen: 6

Was steeds aanspeelbaar en had enkele fraaie acties waarin zijn talent boven kwam drijven. Was echter ook zoals zo vaak weer erg slordig.

Van der Velden: 5

Een vijf voor vlijt! Werkte wederom hard, maar voegt in balbezit simpelweg niks toe.

Ondaan: 7

Wilde te graag. Ging te vaak voor eigen succes. En toch krijgt hij van ons het hoogste punt. Was namelijk erg aanwezig en zeer dreigend. Maar dat niet alleen. Trekt ook een sprint van 30 meter om op de helft van PSV een vliegende tackel (op de bal) in te zetten om zo de counter er uit te halen. DAT is de spirit die we nodig hebben nu.

 

13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments