De laatste cultheld van Willem II

10
3898

Zondag om 21:00 is op FOX de docu ‘De laatste cultheld van Willem II’ te zien. De documentaire gaat over de tijd van Arjan bij zijn en onze club! Wil je niet missen.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Gemeentelijk Sportpark
Lid
Gemeentelijk Sportpark

Cultheld, een vreselijk woord. Maar ik snap wat ermee bedoeld wordt. Mohammed Sylla en volgens mij zelfs Huub Loeffen waren ook van dat soort types. Arjan is pas 32, dus kan nog zeker 5 jaar mee. Volop kans dus dat hij ooit nog eens het shirt van Willem II draagt. Hoewel, Willem II kennende is dat lang niet zeker. Ze hebben dit seizoen al afscheid genomen van nagenoeg alle dertigers, zoals Frankie van der Struijk en Robbie Haemhouts. Gelukkig zijn ze beide goed terechtgekomen.

SargentD
Lid
SargentD

Voor Robbie is het natuurlijk leuk dat ie nog even mee kan hobbelen ergens op een fors lager niveau en daar ook nog eens met kop en schouders boven de rest uit kan steken. Dat was hier (helaas) natuurlijk niet meer het geval geweest.

Robby
Lid
Robby

Nou SargentD vergeleken met Ojo en Haye zou ik op dit moment Robbie hier toch nog graag zien. Neemt niet weg dat met name Haye veel meer potentie heeft en hem straks voorbij gaat.

SargentD
Lid
SargentD

Robby, wellicht iets te gechargeerd om toch vooral te benadrukken dat het wel een flinke stap omlaag is geweest voor hem. Ik was verder absoluut ook wel Robbie fan.

John Nr1
Lid

Zou hem met zijn inzet beleving en passie nog graag hier zien. Zou echt minder zijn dan koppers of wuytens ?

in ieder geval veel meer gevoel bij onze club

Dre
Lid
Dre

De laatste cultheld is toch echt Frankie from THE bush

Ere noord
Lid
Ere noord

De laatste cultheld? Zeer beperkte voetballer, geen snelheid, iedere aanvaller liep hem aan alle kanten voorbij. En ja, de inzet was goed, maar dat maakte het gebrek aan talent niet goed.

Better call Sol
Lid
Better call Sol

kortom Ere noord, je beschrijft bijna perfect de definitie van een cultheld…….

ILoveWillemii
Lid
ILoveWillemii

Precies de definitie van een cultheld toch?

Of wat vind jij?

 

UNITED
Lid
UNITED

En toch was hij nog regelmatig de beste man van het veld.